En måndag

Har börjat gått på schema nu så varje måndag framöver är jag ledig, ett plus att man hinner ta igen sig efter helgen, ett annat är att veckan inte känns riktig så lång. Har Pernillas häst 2 veckor nu med, så idag följde Annica med mig och red, blev en uteritt, en rätt lugn sådan, men tror allt att hon har lite ont här och var iallafall? ;)

Gav mig på och klippte min häst till får idag också, det gick ju som det gick. Klippmaskiner och jag går inte ihop, ska bara jävlas med mig! Ena stunden går den som den ska, andra tar den bara lite och ibland bara tuggar den, varför!? Det slutade med att jag packade ihop skiten och Milli står nu där ute med oklippt huvud, två ben och mage, snyggt!

Vi sitter i samma bil

I fredags tog jag det bara lugnt, var hos D och kollade på film, det var trevlig :)
Gårdagen var det lite mer fart på. Träning på morgonen, först med lilla 4-åringen och efter det med Milli, som var mer över maken än på. Stan en snabbis efter det med Anna och Tommie, iväg och skrev papper på Milli, efter det var jag död. Hade noll lust att festa men jag banga? nejnej. Så vid 8 korkades det upp hos Motin, vidare till Johan, Erik och Wille och Statt. Efter Statt är ett helt vimmel. Vid 6 fick jag iallafall ett mycket oväntat samtal, det slutade med att jag somnade vid 8- halv 9..
Konstig nog är jag inte helt utslagen även fast jag hunnit med och jobbat också, det är väl för mycket tankar i huvudet igen kanske, jag hänger liksom inte med?



För er som kanske undrar, det blir ljust den här gången med, meen tänker färga brunt när Fia kommer tillbaka igen, om jag vågar.



Ego



Torsdag





Jag har världens fulaste utväxt för tillfället och det måste göras något åt, får boka tid imorron! Men nu kommer vi till problemet (dom finns alltid), har funderat ett tag på att färga till brunt igen men kan verkligen inte bestämma mig. Tänkte kanske inte ha riktigt så mörkt som sist, utan nått därimellan ljust och mörkt, men jag vetetusan. Tänk om man inte hade en sån beslutånget, vad mycket lättare allt hade varit då.




Träffade Madde ikväll, var hos P och kollade tv och allmänt sölade, stackarn fick inte ledigt och kan inte följa med på kryssningen ihelgen, lider faktiskt med honom lite.






Thank you for all that you've done for me,
now I know what real love is supposed to be,
can't waste my time so goodbye my baby..


Idag är jag jättetråkig, mer än vanligt..

Vem ringde du till senast?
Anna

Vem ringde senast dig?
Anna

Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS?
"Blir väl typ samma här. Lite tv sen sova :) men har ju sovmorgon imorgon så det är skönt :) du var ledig imorgon va? Puss"

Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS?
A

Vad står det i ditt 6:e mottagna SMS?
"Fan då. Synd ja kunde ju hängt med er ju..Är o äter mat o dricker vin nu.. Kram :)"

Har du några utkast?
Nej


Vad har du för kontakter som börjar på:
J: Jeanette, Jern, Jessica, Jim, Jocke, Johan H, Johan, Johan S, Johanna, Jonas, Jonna
T: Taxi kga, Taxi Västerås, Taxi Kolbäck, Tallberg, Therese W, Therese, Tinki, Tommy H, Tommy, Totte, Trulle,
M: Madde a hem + mobil, Madde b, Madde E, Madde k, Mads, Malin E, Malin "Finland", Malin Å, Malin R, Mamma jobb+ mobil, Manne, Mariana, Marie, Maria, Maritha, Mimmie, Moa, Mormor, Motin, My hem+ mobil



Efter tre dagar

Har varit ledig tre dagar nu så idag var det bara på det igen. Skulle mjukstarta med 11.15-15.15 men det vara bara som jag trodde, fick jobba lite övertid närmare bestämt till 21.15. Så så rolig har jag haft det idag, har dessutom gått och fått ont i halsen också, nej slut på klagotiden.

Lite bilder från i lördags, mer på bilddagboken.




Helg och Örebro igen, tack! och en storslagen efterfest ;)





Vilken dag

Säkert ingen som fattade något av det ena inlägget igår, men nu kommer ni få mer klarhet.

Var iväg med Lotus till Strömsholm och veterinärbesiktade honom. Fanns inte ett ändaste litet fjuttig fel på honom, så nu är han såld, och dom nya ägarna tog med honom direkt. Det var tufft, riktigt tufft, jag erkänner, även fast jag inte har fattat det riktigt än. Så nu sitter jag här med gråten ihalsen, töntigt, visst, men alla som har eller haft djur vet vilka känslor man får för dom. Han kommer allt att få det bra, det måste jag tro, och jag kan ju faktiskt hälsa på honom =)






Inatt sover Ella hos mig, hon kommer aldrig säljas och tur är det!

Nu har Frida, 7 år igen, sakt sitt.

Sverige vs Italien

Sitter och pratar med Lisa, hon upplyste mig om att det faktiskt kan vara dåligt väder i Italien med. (Så pass dåligt att man inte kunde åka iväg och tävla, men så är det ju dressyrhästar och folk vi pratar om också ;)) Det är höst där nu med bara 22-23 grader, "kallt så jag använder vinterjackan", jaja okej jag har mina 5-12 grader här men visst. Man bor allt bra fel..

Utgång Örebro

Även fast jag hade varit taggad till 1000 inför igår så var det kuuuul. Roligt att vara någonannanstans än i Karlskoga och på Statt, musiken behöver vi inte prata om, den var svårslagen, varför är det så svårt att få till det på Statt?! Madde och jag åkte hem på natten med P och J, släppte av henne och jag gick o plockade upp Madde E istället, efterfest stog på schemat. Vi höll oss närvarande i ungefär 30-40 min, så det var en såndär hejdundrande efterkruta, men vad för de!

Imorgon är det dagen D, ska antagligen göra slut med min pojkvän, den bästa av alla, som lyssnar och inte säger emot, som man oftast får sin vilja igenom med, ni vet den dära drömpojkvännen. Får se om han är frisk och kry imorgon, har ju haft honom i 5 år så kommer väl gråta ihjäl mig om han åker, så känslig och blödig som jag är. Nu fick ni något att tänka på ;)

Ett tack till pappa också innan jag avslutar, som tog sig an en städning och tvätt på min lilla blåa bil, uppskattning på hög nivå!

(Bilder kommer när Madde fått i sig nått snabbt ;P)

Måsten

Helg och ledig i 3 dagar nu och dessutom inte varenda liten minut planerad. Det är i princip bara lunchtid och jag har hunnit med alla "måsten" förutom dammsugit, jag verkligen måste men har absolut ingen lust.

En vilostund är jag mer värd efter att jag fick sisodär 3 timmars sömn inatt igen, sen blir det nog solning på de.


dra dit vettja =)

"om en får säga"

En dag kvar och sen helg, redan, igen. Tävlandet ihelgen blir inställt för min del, tråkigt för det var ett bra tag sen jag var iväg men Lotus ska jag linda in i bomull nu! Milli skulle jag kunnat tagit istället men eftersom hon på nått vänster lyckats fått en stor "lårkaka" kallade vad man vill över frambenen så tror jag inte att veterinären skulle tillåta henne att starta och chansa har jag ingen lust med.
Kvällen iallafall, blir det utgång i Örebro, Club Cream och Al Azif , det kan nog bli kul sen märks det om vi blir kvar eller åker hem.

Även om det  går dagar, veckor, månader,år så kommer
vi inte glömma iallafall, bara en liten påminnelse.

Äntligen godnatt

Idag har det gått i ett från det att jag gick upp imorse till nu. Hade stallet imorse så var där redan 07.15 , kom några från Sthlm och kollade på Lotus så blev kvar där till 13. Träffade J en sväng innan jobbet, alltid kul :) Iväg och jobbade ett kortpass till 19. Efter de tog jag och M en promenad och jag fick se vart nya lägenheten är, efter det blev vi störthungriga så på vägen hem hoppade vi in på Kronis och handlade sen traskade vi hem och åt tacos..såklart ;D

NU ska jag gå mina 2 meter till sängen, hörs imorron, sov så gott!

Person; Annica

Har äntligen lyckats fått in lite bilder från den ena cameran, hittade då en på min lilla vän, och när hon faktiskt läser ibland så kan hon ju får vara med ;). Tagen kvällen då vi fick besvisa att vi kunde dricka Jägermeister, ljummen dessutom, tur att vi inte har bildbevis hur det slutade..


Personen som gör det värt att
åka ner till Sandviken och jobba.

2 dar

Har nästan 2 dagar att ta igen nu, både när det gäller att skriva och att sova. Lördagen allt annat än vad jag hade förväntat mig, förfesten var klockren, och Statt blev det givetvis. Hade en privatchafför, tack för det =) och hade tänkt att åka hem halv 2 så att jag skulle sova innan 2 men det var ju troligt. Haha vet knappt vad jag säga, mer än att jag älskar att träffa nytt folk, trot eller ej men Statt var roligt den här lördagen med, andra i rad, är det möjligt!? Resultatet blev att jag fick sova 3 timmar innan jag skulle upp. Vimmelbild lyckades jag hamna på också, hur mycket jag än försökte undvika det!

Iväg igår och visade 4-åringen i Kumla, hon skötte sig jättebra och fick bättre poäng vad vi hade trott =)



Vem den andra är kan ni ju grunna på, vet inte om
personen i fråga vill vara med, därför fick hon bara vara med i "konturer"


Lyssna in, Pachanga- Calienta


20.01

Nu korkar vi upp resten, får se hur kvällen slutar, jag är redan rädd för dom 2 vid mig. "Alanya" musik spelas för fullt så ni kan ju tänka er!?

   


valet och kvalet

Sitter hemma hos mamma och pappa, ska strax få lite mat. Är i valet och kvalet om jag ska hänga med ut ikväll. Hade bestämt mig för att ha en lugn helg, dels för att jag ska upp tidigt och tävla imorgon och dels för att det verkligen behövs, så blev vi bjudna på någon fest då ändra jag mig men nu är jag dödstrött och vetetusan hur jag ska göra.
Kan ju alltid följa med på festen och sen gå hem..hmm

"Alanya musik"

Geo Da Silva - I'll Do You Like A Truck
Crossfire - Lady
Soca boys - Follow the leader
Little Louie Vega Remix - Shake dat booty
Shaggy - Feel the rush
Vengaboys- Take me to the city


Måste testa allt

Ikväll hamnade jag och Madde i J bil och var med för att kolla på Street race, det var ju också en upplevelse. Jag höll helt seriöst på att frysa ihjäl, 5 grader ute men hallå fram med dunjackan, mössan och vantar! Efter det blev det filmtittande, iaf en liten stund för jag somnade ju såklart efter halva, film är rena sömpillret för mig, hur jag än försöker att vara vaken ibland så bara går det inte.


Det är en merit att få med henne på kort

Skrockfull

Jag är nästan jobbigt skrockfull ibland. Säger nästan alltid "peppar peppar ta i trä", "spottar" över axeln när en svart katt går över gatan och nycklar på bordet får absolut inte förekomma, ser jag det så tar jag snabbt bort dom och då spelar det ingen roll vart eller vems det är. Allt det här har jag såklart inte kommit på själv, mamma är minst lika skrockfull om inte ännu värre.

Horoskop är också nått jag tror på, för det sjuka är att dom nästan alltid stämmer på ett eller annat vis.





Skytten 23/11-21/12

Dans och musik passar extra bra för dig. En rolig fredag ger dig nya idéer och massor av inspiration.

Undra vad som händer imorgon då, jag som hade tänk att ha en lugn helg?


Efter 5 år

Då var det dax, nu ska han säljas. Veterinärbesiktades igår och gick igenom utan en ändaste anmärkning så idag sätts han ut på annons. Jag vill fast ändå inte såklart, nästan så jag tjuter nu, hur kommer det då bli den dagen han åker? :P


Sunne -07

Städdax

Måste verkligen städa och plocka ordning på kläder som ligger utspridda i hela lägenheten, har inte änns packat upp väskan sen jag jag var i Alanya, så dax för ett riktigt ryck nu!


Bombnedslag!!

Tråkdag

Egentligen har jag inget alls att skriva om idag, har bara varit en allmänt tråkig dag, jobbat från morgon till kväll, har brödet den här veckan och lyckades fakiskt baka brödet utan att sätta igång brandlarmet den här gången! Imorgon ni händer det grejer, börjar bli lite nervös, berättar mer imorgon med tankte på hur det går.

Till något annat, har tänkt några dagar och kommit fram till hur lika vi två egentligen är. Lustigt det där när man verkligen känner att någon är och tänker precis som en själv, ja ni vet..

En utekväll

Kvällen igår, var ska jag börja.. Förfestade som sakt hos Floren, och där hävdes det rätt rejält, lite för mycket blev det nog speciellt för Frida. Runt halv 1 blev det Statt för mig och Madde E, BWO var inne istället för på Borggårn, men vart vi var och gjorde när dom spelade kan man ju börja fundera på. Efterfest skulle vi ju såklart på också, hamnade uppe hos Erik, Johan och Wille ovanför Bokia, nära och bra, efter en öl slocknade vi rätt fint där.
Vaknade imorse med inte allt för roliga bakfyllan men var bara att knalla hem och sätta sig i bilen och åka till stallet där jag blev kvar några timmar. Ibland verkligen älskar jag min häst, idag var han billig om inte mer värd att dödas :P Jobb var det ju idag också såklart, men det gick faktiskt bättre än väntat.

För en gång skulle hade jag riktigt riktigt kul från början av förfesten till slutet av efterfesten och allt där emellan, det var längsen, tack för det! =)


Löördag

Fy i helsike vilket regn och BWO spelar på Borggårn ikväll, jippi. Med 3-åringen gick det bra, 1 poäng från hoppdiplom så det var ju synd men men, sen flyttade jag Milli idag också så nu är båda hästarna på samma ställe.

Hinner inte mer måste föna håret och hämta Madde. Håller på att övertala Anna med, hur det går, ingen som vet!

Ha en bra kväll!





Tro går ju

"Idag måste jag lägga mig tidigt, eftersom jag ska upp 05.00 imorgon"  Jomenvisst för vad är inte klockan nu?! Ibland kan jag hålla med om att jag är en riktig mupp. Kvällen spenderades först med Sandra en sväng och sen har jag mest flängt runt med Madde i hennes vrålåk.

Imorgon börjar dan tidigt och kommer nog förmodlingen sluta rätt sent. Först visning av en 3-åring i Örebro och på kvällen blir det fest hos Martin och Statt behöver jag nog inte skriva att vi kommer hamna på. Jag är taggat på allt för tillfället så hoppas det hänger kvar till imorgon.

Nu ska jag hoppa ner i min säng, den har ju varit utbytt i 2 veckor snart så nästan så jag längtar.



Två (säkert många fler) mot en, det kan inte bli bättre ;)


Se upp

Min hosta tar snart livet av mig, jag måste få sova ordentligt i natt klarar inte av att gå i koma en till dag på jobbet. En gång i tiden hade jag hostmedicin hemma men den tog, ja ni kan nog gissa vem, och det är en sån grej som när man behöver den så behöver man den verkligen och tvärtom.

Fredag imorgon, redan, ändå skönt att den här veckan med mördapass har gått fort. Har ett kortpass till 15 imorgon och efter det ska jag direkt ut till stallet och rida lite på 4-åringen igen, Lotus ska få hoppa lite och Milli står där hon står, hon har tappat en sko och får helt nya på måndag, och om allt går som det ska så flyttar hon till samma stall som Lotus ihelgen, jag ber till gud orkar inte ha dom på olika ställen!

Nu bara babblar jag, godnatt!


=)

Wiiiiiie

Min hotmail och msn funkar igen! =D=D=D Det var ju någon jävel som hade hackat sig in så har fått maila till support och knövalt, men nu efter några dagar fick jag det hela löst om jag är glad för det! Om personer bara kan låta bli andras grejer och sköta sitt istället för att jävlas och förstöra så hade jag sluppit det, idioter, men jag fixade det, ha!



Den nakna sanningen..


"Välkommen hem"

Till verkligheten och helvetet igen..nej okej kanske inte så illa, men iallafall till verkligheten. Var på jobbet en sväng förut för att kolla schemat och herregud jag fick nästan en chock. Gött att få jobba mycket nu när jag varit ledig men man behöver ju inte ta i. Imorgon inleder jag efter semestern med ett jätteroligt pass, 7-18.30 med inventering och ska dessutom vara gruppchef! :| Det kommer ett gäng i från någon skola som jag ska leda och bestämma över hela dagen, hjälp hur ska det gå!?

Till det som hänt under tiden jag var borta då. Mamma som tog hand om min lilla häst lyckades bli översprungen av två andra hästar och kunde efter det varken sitta eller gå, vilket gjorde att hon inte heller kunde rida. Som tur var ryckte My in 1000-tack för det! Milli har även kommit hem så nu har jag två små djur igen och vad som händer och sker runt det är mycket, men inget är 100 % klart än så det tar jag när det kommer. Fick förfrågan om jag ville visa en häst på 4- årstestet också så den provred jag idag, en supersött och snällt litet sto var det så det blir nog kul, hoppas jag.

Var nog allt för idag!