Studentfirande 1 för i år

Bestämde mig för att åka med till Stockholm efter lunch och fira min kusin som tog studenten idag. Alltid lika kul att träffa mina fina släktingar där, synd att vi inte bor liiite närmare varandra (även om avståndet mellan Karlskoga och Sthlm är helt överkomligt) typ Örebronära :)
Tuva fick stanna hemma och leka med sin Farmor istället, tror hon uppskattade det 1000 gånger mer än en tripp tur och retur Stockholm ;p

 

 
 
 
 
 
 
:))

Regnade bort

Vi skulle på tävling i Örebro ihelgen både lördag och söndag, men den blev inställt pga för blöt gräsbana, så nu är jag sur här hemma! Jag som längtsde, har ju inte varit iväg på tävling sen Västervik!!


Lördagsbilder

I onsdags när det blev fint på kvällen så passade jag på att knäppa lite med kameran. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några av alla idag så tar vi några imorgon:)
Ha en fin lördag!
 
 
 

1 års kalas

Igår fyllde Tuvas bästa kompis och gullegossen Theo 1 år! Vi var och firade honom och åt så god fika att vi höll på att storkna till slut :)

 
 
 
 
 
 

Oaktiv

Varken igår eller idag har jag gjort nått värst vettigt utöver det vanliga. I torsdags var jag & Malin iväg med Morran & Milli för en veterinärkoll för John av dom så nu har jag inte ridit på några dagar. (Jag trodde hon skulle få domen att bli fölmärr på studs, helst igår, typ, haha så farligt var det inte ;) Så igår tog jag mig istället tid att städa och torka ur transporten och idag mockade jag hagen.


Fixande och firande

Igår lyckades vi hinna med hyffsat mycket. Stallet på morgonen, Klockargården med Mormor & Mamma (så nu ska det bli lite fint på balkongen är det tänkt) , listerna kom upp i vardagsrummet och kl 17 började 50 årskalaset för min faster. 
 
 
 
Blommor högt och lågt, så fint- vill.ha.en.trädgård
 
 


På kvällen var det fullt ös på studsmattan..
 
 

 
 
Och mys =)
 
 
 
 
Dum som jag var tog jag aldrig med mig kameran, så det får återigen bli några halvkassa och halvbra iphonebilder. 
 
 
 

Projekt vardagsrummet

Vårat senaste projekt i vardagsrummet, den här gången, är som gått som klart, eller ja har varit i någon vecka."Vi" sänkte taket (jag idéade och Peter gjorde) och satte i spottar, det blev som vi tänkte så vi är nöjda. Bara några lister så kan vi lämna det och gå på nästa, Tuvas rum och balkongen och garderoben och jaa, konstigt nog finns det alltid något att göra och då har vi inte änns hus än..


Ny kamera

En ny kamera har flyttade hem till oss idag, en Canon, har helt ärligt dålig koll vad som är bra, men jag behöver absolut ingen värsting så den här kommer nog duga fin fint åt mig/ oss :) 
 
 
Måste bara sätta mig in i den nu också, men provade den lite snabbt förut..
 
 
 
 
..lite annat, finare och roligare än iphonebilderna. 

Hur fint?


Kalasbilder

Det laddades bara upp en bild igår, på min egengjordna tårta, så gör ett nytt försök idag från datorn så får vi se. En av nackdelarna när man bloggar från mobilen, inläggen blir lite som dom vill..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Första barnkalaset

I lördags hade vi 1 årskalas för Tuva och firad blev hon verkligen, minst sagt! Fullt ös från morgonen till natten. Hon fick så fina presenter av alla att 1000-tack inte är nog. ♡


Speedad

Imorgon ska vi ha kalas för lilltjejen som blev 1 år i lördags! :)


Till slut så

Jag vet, det blev ingen uppdatering igår, dagarna springer iväg från mig! 
I alla fall gick även tredje och sista dagen i Västervik suuper. Laget vann, Morran kom 3a i 140, Kammen är färdigkvalad för Falsterbo och Calle behöver bara en till nolla så får han också följa med dit! Alltså vilken helg vi haft :D 
 
 
MÅSTE sova nu, jobb imorron, god natt! 

Röhet

Jag är bra grillad efter helgen! Imorgon kommer mer uppdatering om gårdagen, idag har jag mest hängt med Tuva, tror hon ville det ;)


En helg i Västervik

Sista dagen i Västervik idag. Haft två superdagar, hästarna sköter sig fint allihopa, felfria och placerade, Milli har vunnit båda sina klasser, 130 i fredags och 140 igår- lika duktiga som vanligt ♡
Fint väder har vi också vilket gör allt extra lätt och bra. Idag är det laget som gäller!


Inför

Idag ska det ridas, badas, putsas och packas inför imorgon då vi åker med 4 hästar på tävling i Västervik hela helgen =) 
 
Bild från http://mylifeaslinnea.blogg.se
 
3e omgången av Elitlaget går på söndag, hoppas och tror att det
kommer gå lite bra som förra året där nere!

Maj månad

Som sagt igår sov vi ute hos Malin, mysigt värre, Tuva tog vara på tiden, minst sagt, och slog inte igen sina blå, blå/gröna (?) förrän runt 23 (!!) på took för sent.
Med andra ord har hon varit lite halvmosig idag, förstår jag det, men när hon vaknat till något sådär tog vi oss ut i stallet och Malin hoppade Milli inför helgen.
Vid lunch hängde jag & Tuva på Carine, Tobbe och Theo ut till familjedagen i Lunedet, oh herregud! Folk och bilar högt och lågt, lägst var nog Carine&Tobbes som parkerades så på sidan i ett dike att den höll på att välta, synd att jag inte tog kort så ni fick se!