Torsdag & fredag

Peter hjälper Johan och Pernilla med stuprör och diverse plåtjobb till deras fina nya altan och uterum så Tuva och jag har också varit med, lekt och umgåtts. Ikväll hade vi pannkaksmys, gillades av både stora och små ;) Har mosat i mig mat hela dan och toppade med att sockerkicka mig ikväll efter morgonens lilla svimningsincident som jag hann rädda upp i sista sekund. Den flög över mig bara sådär, utan anledning, igen.. Nu är jag dock så mätt så det står mig upp till öronen och imorgon när jag vaknar vill jag (och måste jag) må lite bättre, på förmiddan ska vi förbi och träffa Yvonne, Love och Neo, på lunchen ska jag ta in hästarna och sen jobb till kvällen, sen var fredag gjord. ✔
God natt!


Jag som inte skulle..

Skulle inte shoppa kläder till Tuva innan Portugal, men på promenaden igår med Hanna blev det ett snabbisstopp på Kappahl och då var det kört! Jackan var jag ju "bara tvungen" att köpa och byxorna åkte med.. 
På eftermiddagen fick vi spontanbesök av Theo och Carine, trevligt som alltid! 
 
 
 

Passerar

Fick jag bestämma så skulle jag gärna ha sommar jämt, skulle utan tvekan kunna hoppa över hösten och vintern. Har varit dålig på att röra på mig nu ett tag (förutom ridningen) men faktisk så tog jag några promenader förra veckan, (bäst att passa på så länge regnet håller sig borta!) i onsdags med Hanna och i torsdags med Lisa inne i Örebro. Hade en årlig träff, jo det är nog ungefär ett år sen sen vi senast sågs och ändå bor vi bara någon halvtimme ifrån varandra, jag och Lisa, inte för att det märks när vi väl ses! Åkte in på förmiddagen och var där hela dan, åt sen frukost, tog promenad, Tuva fick leka lite i lekparken och tillsist tog vi en vända på IKEA. Som vanligt lika trevligt att träffas!

Helgen har bara flutit på och varit lugn, i lördagskväll hade vi besök av Emelie och igår jobbade jag.
Nya veckan började med några samtal och ett steg närmare förändring..

God natt!


Framåt i tiden

Just nu är vi inne och kör på ett spontant spår och när vi ändå tuffar på det så beställde jag igår flyg till Portugal om tre veckor.


Mest inklämt vinner

Helgen har sprungit maratonlopp igen!

I fredags hoppade jag för Malin. Hade en himla härlig känsla ända sen första sprången, med ett bra och jämt flyt mellan hindren och hon var varken för pigg eller för slö, alla språng var väl inte guld värda men ibland kan det just räcka med bra flyt för att det ska kännas bra.
Karro, Peters syster och Tuvas faster har varit hemma ihelgen så henne har vi träffat i omgångar, även Farfar Frank har varit på besök och så har vi även träffat Tuvas Farmor. Har också haft mina kusiner och moster hemma i helgen från Stockholm, båda väntar barn i december så vi lassade på dom allt i bebisväg, bilbarnstolar, vagga, kläder osv. hur bra som helst att bli av med lite saker.
Så förutom att ha umgåtts och haft besök hela helgen så har jag också haft stallet och i lördags förmiddag var vi på loppis en stund. För hela 55 kronor fick vi två fina glasgrejer med oss.


För dom minsta ridgarderoberna

 
 
 
 

 
Dom här fina minikläderna finns från 1 år och jag hittade dom på HEP, Helsingborg Equestrian & Pet. 
 

En vecka tillbaka

För en vecka sen var vi bjudna på 30-årsfest som hölls på Statt. Tre 30-åringar och ett överraskningsfrieri firade vi 💛 
Tillsammans med Ida&Martin var vi hemma hos oss för middag och vin innan vi åkte ner. Klädkod för kvällen var klänning och kavaj. Jag hade en gul långklänning med öppen skärning i ryggen, skärp i midjan och lågskor. Jätteroligt fest och kväll från början till slut!  ♡
 

Tillbaka till gamla vanor

Igår somnade pluttan 20.30 ✔
I sin säng ✔
Har sovit där hela natten ✔
Ända sen hon föddes har hon sovit själv i egen säng men sen några månader tillbaka ville hon inte somna där och vi la henne i våran, sen blev hon kvar. När vi sen skulle gå tillbaka till sin egna säng igen var varken den eller vi som kom på det populära, men igår tog vi tjuren vid hornen och det peppar peppar gick fint igår.


En spridd skur


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag hade mycket o säga

1, 2, 3 så har redan fredag, lördag, söndag redan gått, och 4 även måndagen.
 
Tävlingen i lördags rullade på fint, när vi väl kom dit. Hade en liten oro inom mig över min "sega" häst med lite svullna bakben, såg framför mig hur hon skulle få kravla sig över hindren för att komma igenom banan. Behövde jag ha oroat mig? Inte det minsta! Väl inne på banan till 130 tände hon till som skjuten ur en kanon och blev sitt "vanliga" jag, lika grymma som vanligt hamnade dom längst upp i resultatlistan, M&M, helt som vanligt. 
I 140 var det inget fel på krutet heller och blev placerad även där. 
 
 
 
 
Morran fick också en placering i 130.
 
 
 
 
Kammen
 
 
 

Lite mer än en månade sen

På lördag är det tävling på Hammarö, har inte varit iväg sen Falsterbo och Milli har inte tävlat sen Sunne! Ska bli jättekul och jag hoppas även hon tycker det. Var ute i förmiddags så hon fick hoppa ordentligt med Malin, hon har varit lite seg nu några dagar, men tyckte att det hon såg lite piggare ut när hon fick hoppa.


Skärgårsbilder

Har bilder lite överallt nu, några på mobilen, några på systemkameran, datorn och ipaden, så det blir lite spridda skurar med dom.


En till semestertur

Dom senaste dagarna har vi varit i Stockholm, i skärgården, hos min moster och med mina kusiner. Haft jättebra dagar där, solat, badat, umgåtts, haft kräftskiva osv. Kom hem i söndags och igår började Peter jobba igen. 
 
Att vakna upp med den här utsikten från sängen några dagar var inte helt fel :)