sommar, sol och ledig!

Hitills har dagen varit näst intill det perfekta. Åkte ut imorse och red, en snabbis till Systemet när det öppnade och sen blev det stranden för att försöka få lite färg, ikväll blir det fest för fulla muggar. Dagen är inte slut men jag tror nästan inte att den kan sluta illa eller bli illa, för första dagen på länge känner jag mig riktigt på g =)

Hejra!

22 juli

Inatt fick jag leka sambo till Annica, var trevligt! Annars idag har jag först varit iväg och slingat håret- verkligen på tiden! Sen jobbat, ridit och faktiskt varit ute och gått, hurtigt värre!

Nu väntar sängen, God natt!

21 juli

" Vissa sår tar längre tid att läka än andra,
speciellt dom som inte syns."





Söndag

Söndag och jag har varit ledig, så skönt! Har bara varit en segdag idag, sov först bort halva dan, sen rullade Madde in och gjorde mig sällskap, blev tv och filmtittande och så sov vi lite mera. Vid 5 pallrade vi oss ut soffan och jag åkte och red Milli en sväng efter det ut till Lotus men han fick lite vila idag, hade inte så stor lust att rida i spöregnet!
Nu ska jag ta mig in i duschen och sen ska de bli tacos och chill med Madde, Emma och Anna :)

Återigen tack alla mina vänner, vad skulle jag göra utan er?!
Att ni står ut med mig, men det blir bra igen, någon gång, det måste bli det och det kommer bli de, måste bara kämpa lite extra!

17 juli

Ett tag sen jag skrev, har varken haft lust eller ork, har för det andra inte veta vad jag ska skriva heller, vet egentligen inte om jag vet det nu heller. Ena anledning är att jag vill ägna min kompis (och familj, vänner) en tanke som gick bort i lördagsnatt, minnesstunden var i måndags men kände att jag inte hade fixat de, då hade jag aldrig blivit människa igen, men den var tydligen väldigt fin och det tror jag också =) Jag kan inte riktigt få det att landa, att det faktiskt är så att du är borta =(

Rest in peace, Malin Zetterblad - saknad av väldigt väldigt många!



www.nogg.se/tillminneavmalinz

.

Det kommer aldrig blir som förut igen, hade jag aldrig sakt något så hade vi troligtvis fortfarande varit lika bra vänner..det blir aldrig som "vanligt" igen =(

Helg

För vissa är det säkert helg och ledigt men jag ska jobba både lördag och söndag. Har han om frukten nu och det är nått så grymt jobbigt (som man säkert inte tror). Beställa, ta emot varor, plocka in, plocka ut, plocka om, rensa osv. jag kommer vara död efter dom här 2 veckorna!

I onsdags var det skumparty på Statt. Hade jag haft bikini, linne, shorts och en redan bokad skjuts hem hade jag varit inne och simmat runt men inte i högklackat, det fick räcka till knäna ;)














Om man hade facit i hand, då hade
jag gjort så mycket annorlunda.

tom

Shopping idag med Sofia och Sandra, trevligt och tänkte för en gångsskull på nått annat, iaf nästan hela tiden.
Hittade inte allt för mycket, var väl kanske inte på det bästa shoppinghumöret. Efter blev det träning för Niklas uppe i Valåsen, gick hyffsat. Snart får jag förhoppningsvis en till liten häst att träna med, det var iaf. nått positivit i allt annat ikväll :)

Skjortklnning- VeroModa
Halsband- H&M
Armband- H&M
Tjocktröja- BikBok

det låg i påsarna idag.

Sovdax, hejraa

Jag vill aldrig ge upp, sluta tro..

Vi, du, jag


Sofia är hemma några dagar igen, så på tisdag blir det Karlstad och shopping =)
Annars finns det inte mycket att säga faktiskt mer än att jag har blivit totalt knäpp på riktigt, förstår mig knappt på mig själv längre.

Hare!

I can't cry the pain away,
I will love you to the day I die.


Nora

Riktigt kul igår, vi som inte trodde att det skulle vara sånt värst drag där men johodå! Hittade fest på fest och Björn ägde, vi var såklart längst fram ;) + i kanten för vädret!
Dags att svida om och hoppa över till Malin för att börja om på nytt, 3 gången den här veckan, illa!

Hejraa!

Mitt allt! <3

Fram och tillbaka

Onsdagsklubben började igår på Statt och såklart var vi där. Invigde Maddes lägenhet lite innan, mycket fin och väldigt nära till statt, ett steg och man är framme- inte helt fel :) Jag hade kul ändå till slutet, igen.
Idag har jag inte gjort något alls, legat i A.s soffa hela dan, kollat på tv och sovit, fast lite hurtig var jag nu på kvällen och åkte ut till lille hästen.

Imorgon blir det Nora på kvällen och se BJÖRN ROSENSTRÖM! :D Kommer säkert inte slå draget och stämningen på Statt, men vad gör de.

Ha de fint!

"Det som inte dödar det härdar"
Jag tror faktiskt de..