Påskheeelg

En dag, ett jobbpass, ett easylinepass och en dusch senare sitter jag här fast jag egentligen borde sova för att ha 100 % energi till imorgon. Jobb i brödet imorgon och efter det mat&fest med "alla gamla godingar", förhoppningsvis ett fullsatt hotell med Hoffmaestro, det sägs att det är slutsålt?
Morgondagen kommer bli kanon!


några av oss



Tjugoåttande mars

Middag, vin och trevligt sällskap- lördag.



Aj!

Jag ligger inne men den värsta träningsvärken på mycket länge, det känns som om en lastbil har kört över mig och sen backat några gånger över vaderna på mig.
Blev inget indoorwalking pass idag, planerade om och skulle köra spinning istället men planerna ändrades för Annica (nej jag tycker inte om att åka och träna själv- chiiicken!) så istället fick det bli en promenad och givetvis en ridtur  på Milli.
Monki har haft nyöppning i Örebro idag, plus på det!









Grattis Lillbrosan till körkortet också!

Ibland så

Uppe i tid imorse och åkte med Sofia för att köra ett easyline pass, riktigt gött att få svettas och ta i ordentligt! Kommer ha träningsvärk så jag knappt kommer kunna röra mig imorgon, det kan jag lova.
Kanske man ändå skulle ta ett indoorwalking pass imorgon om det finns plats, lika bra att passa på när det finns lite tid över på dan.
Har beslut ångest om jag ska gå på Hoffmaestro när dom kommer till Statt nästa vecka eller om jag ska skippa det, hmm..

Genomskinlig

Haft en hyfsat vit och lugn helg, lite vin har det givetvis slunkit ner. Hanna var hemma ihelgen och jag hann träffa henne en sväng i fredags.
Jobbade både igår och idag och så värst mycket mer har inte hunnits med.
Tills nästa helg för det taggas till igen.







Lite Thailandbilder på de



s o m m a r

Iallafall snart?

1 vecka senare

"Har jag en blogg..?"

Senaste veckan har jag varit hus- och hundvakt när mami och papi varit i Österrike.
Torsdag redan, tyckte nyss att det var fredag och vi bytte målarpenslarna till vinglas som skulle vara våran fredagskvällssyssla, kl 5 slängde vi in handduken och avslutade dom alkoholhaltiga dryckerna. Spontanakvällar är en klass för sig, så bara är det.

Promenad med Annica nu och ikväll ska jag iväg och träna för Malin =)

Lurvtuss

Lediga onsdag idag.
Fått en hel del gjort idag.
Upp i tid och hade stallet
STORstädat lägenheten, tog tom. tag i alla tomflaskor och pantade dom.
Var iväg och kollade på lägenhet, jag tyckte att den var helt okej så nu ska jag dra med mig P dit med så han får sen den också.
Lååångpromenad.

Hela dan har jag också umgåtts med världens bästa lilla lurvtuss ♥


lördaglördaglördag

Känner på mig att det kommer bli en kanondag idag. Superväder ute, ska ta och hoppa i kläderna och åka ut till min lilla hästen, innan Madde och jag ska ta en shoppingrunda i Örebro. Ikväll kommer det nog slinka ner ett glas eller flera.
I mina öron låter det som en toppenbra ledig lördag!

 

Annica och jag körde After Work förra lördan.


Ljust

Uppe med tuppen imorse och ut för att mata & släppa ut hästarna och kom på att det är ju ljust, hur skönt som helst att det inte längre är svart när man kliver upp och ännu svartare när man slutar jobbet och går hem. Jag gillar´t och ännu bättre vore det om snön skulle vilja försvinna lite också.


Man kan aldrig ha för många


från H&M