Upprepad helg

Idag ska jag till Stockholm, igen! Men den här gången utan dom övriga familjemedlemmarna idag ska jag istället på Avicii! :) Bestämde i veckan att jag ville med, kollade barnvakt, fixade ledigt imorgon och ordnade biljett och japp fick ihop allt! 
Ni som känner mig eller har läst förut vet att jag får ångest bara av ordet packat så då kan ni också räkna ut att jag ännu inte börjat, 3 timmar kvar tills vi åker.. 
Ha en bra helg! 
Förra helgen såg det ut såhär. 


En ny liten vagn

I helgen som var, var vi till Stockholm och hälsade på mina kusiner och framförallt träffade mina kusin barn för första gången! :) 
Vi tjejer tog en sväng på stan på lördagen för lite shopping och god lunch och killarna hade OS-dag med barnen. 
En ny lite mindre vagn fick vi med därifrån också. 

Nya sulkyn
En Babyzen Yoyo valde vi att testa, supersmidig och lätt på alla sätt- fälla ihop och bära med sig. 
Blir så liten ihopfälld att man får ha med sig den som handbagage på planet och tar i princip ingen plats i bilen. 
Har bara provkört den en gång men den verkar himla lättkörd och stabil för att vara en liten sulky. Jag tror och hoppas att vi kommer bli nöjda med våran lilla andravagn. 

14.02.25



Hiss och diss

Började i morse med att efter att ha lämnat Tuva på dagis åka och besikta bilen, kommer dit och har ingen tid bokad, har blivit nått fel, löser det och får en ny tid. Kommer tillbaka och får åka därifrån med en 2a på ett dimljus som är lite felställt och måste besikta om den. Inte nog med det så fick Peter P-bot på firmabilen på vägen utanför huset!! På alla år jag bott här har det aldrig hänt. Bra start på helgen..


Något som är roligare är det här. 



Bästa Henke har varit här iveckan och börjat kakla:))

Alltid drar det med sig något

Tapeter är i princip färdigvalda, fick lite längre tid på oss då den bättre fixarhalvan här hemma kom på att om det ändå skulle tapetseras om så kunde termostaten till golvvärmen flyttas, lite ny el dras och uttag flyttas- hopp så blev det med de, så nu väntar vi på rörmockare och elektriker, igen. 

Hade jobbarhelg ihelgen så idag hade jag ledig dag, haft Yvonne och Lowe här på besök, lekt och fikat. Vilade middag med Tuva idag och vaknade upp med halsont som bara blir värre! :( Ber för att det vänder och blir bättre i natt.