Motgång är inget för mig

Fy vad jag hatar när någonting går emot mig. Fick en fixideé förut att jag skulle gå in på tradera och kolla lite- det skulle jag inte ha gjort! Hittade såklart en kjol och kom på att jag faktiskt har ett konto på tradera från längesen. Hm ja, hade ett konto rättare sakt för nu har det blivit spärrat! Spärrat för att jag inte har betalat en faktura på 115:- som jag inte vet vart den kommer ifrån?! Så nej någon kjol blev det inte eftersom auktionen går ut om 40 min och tror inte att jag blir så populär om jag går och väcker pappa nu och frågar efter hans inloggningsuppgifter, typiskt nu när jag börjat gilla den mer och mer..Åh vad jag hatar motgångar.

image162


Imorgon ska jag iväg med Lotus till Strömsholm och förhoppningsvis få hans sår i munnen fixad så jag kan börja träna lite normalt igen och slippa det där hackamoret.

God natt.

Stopp ett tag

Usch vad kallt det börjar bli ute, idag var det viseligen fint och ganska så varmt men usch för igår vad det var regnigt och ruggigt! Vart tog sommaren vägen och vart var värmen, känns knappt som att det har varit någon riktig sommar, jag går fortfarande och väntar på att den ska komma. Vill gå runt i shorts, linnen och klänningar. Hittade ett par fina, vissa går att använda i höst/vinter med ett par leggins, strumpbyxor under och en tröja över. Ska nog ta och beställa två iallafall men frågan är vilka?



Asos.com

Tävlingshelg

Ihelgen har det varit tävling både lördag och söndag i Karlstad. Var inte ett dugg taggad innan och ville iveckan nästan stryka mig för att han hade gått så dåligt, dessutom var det inne och min häst har definitivt inte varit en inomhus häst så det gjorde inte saken mycket roligare. Men tänk hur fel jag hade =), blev inga vidare resultat men som han hoppade. Inomhustävlandet var inga problem, förut har han varit spänd som en fiolsträng när han kommit in och varit rädd för minsta lilla men även han kanske kan ha mognat i huvudet, hoppas så. Har också gjort debut med att ramla av på tävling (haha!), i omhoppningen i 115 fick jag till det och ramlade av, gud så förvånad jag blev och även Lotus..Var faktiskt inte bara jag som lyckades med det ihelgen Malin fick också till det (trot eller ej!). Hon slog på stort och vann 125 också med Bella :).
Dopingkontoller vad något vi råkade ut för på våra hästar, både Malin och jag. Fick stå och vänta tills dom skulle kissa (högst 2 timmar..) vilket var troligt att dom skulle göra "bara sådär" neej, så det slutade iallafall med att dom fick ta blodprov, så får vi se, vad jag vet så har inte min häst fått något så att han ska vara dopad..
    Så helgen har med andra ord varit kritvit, fredags var jag bara hemma och igår blev det hyra film. Nästa helg är det ingen tävling så då blir det nog fest för fulla muggar igen, vi får se vi får se..




image150    image151


En dag för tidigt

Idag kom jag till jobbet 7.40 och trodde att jag skulle jobba till 12 men inte..Jag hade såklart kollat en dag förtidigt och skulle inte jobba alls idag så det vara bara att gå hem igen.

Igår besökte jag stan och hittade faktiskt 2 par skor som sitta fint nu. Ett par stövletter och ett par stövlar (som trot eller ej satt bra över vaden och inte var 5 storlekar förstora..). Det fina (och roliga som alltid när man hittar nått bra) var priset, stövletterna 799:- och stövlarna 995:- hm så nu är frågan för vilka jag ska köpa och kommer använda mest?
 
        
image148                             image149
(Dom är snyggare i verkligenheten)

Inflyttningsfest och Sahara Hotnights

Ilördags blev det en helrolig kväll-natt med inflyttningsfest och Statt. Kändes som att jag var där flera timmar även fast jag kom dit vid 12 och även fast Sahara Hotnights spelade. Som vanligt är jag halvdödad efter att ha trängt mig längst fram i mitten..Efterfest blev det efter Statt men vid kvart över 5 halv 6 fick jag nog av det goda och knallade hemmåt, inte allt för långt för en gångsskull.

Igår var det enbart en slapp och städdag. Hanna kom och hjälpte mig, tack för det! Malin rullade in någon gång vid 13-14 men sista städrycket orkade vi inte med förens halv 5 ungefär, usch vad det är tråkigt att storstäda:P

Tack alla för inflyttningspresenterna och för en rolig kväll! =)



bilder kommer


Köp till hemmet

Idag har det varit fullt upp från morgon till kväll, ja till nu ungefär. Gick upp halv 8 imorse, åkte till stallet och red. Halv 11 åkte Simon, mamma och jag till Örebro, Simon skulle fixa tandställningen och jag tog en sväng på stan han inte så mycket så det blev ingen shopping alls där. Efter det blev det Rusta, skulle leta efter vågen och badrummsättet  men fick med mig en hel del annat också. Billigt och bra då är det kul att handla, hehe. Har varit på Rusta en gång förut för väldigt längesen men minns bara att det såg ut som Lidl och att det inte fanns ett dyfft. Men nu så minsan..
  • Vågen
  • Badrummssättet
  • Hörnhylla
  • Tvättmedel + sköljmedel
  • Hygienartiklar

image146


men mera, kommer inte änns ihåg allt. Men Rusta blir nog att besöka fler gånger iallafall för att köpa tvättmedel det var ju superbilligt =)

Marieberg blev nästa stopp för mat, tog en snabbrunda där med men hitta inget speciellt. IKEA nästa. Där blev det
  • Köksredskap
  • Vinöppnare
  • Klädförvaring
  • Handdukar (blä för att köpa de, tråkigt och dyrt :P)
  • Skohylla

image147


Letade efter kuddar att ha i soffan men det fanns inget som passa så när jag kom hem blev det en tur till Jysk, och där hittade jag lite mer.
  • Kuddar till soffan
  • Påslakan
  • Ansketter
18-21.15 jobbade jag, kollade lite på  "Se upp för dårarna" och nu tänker jag sova.

God Natt

Sviiiinkallt

Har nog gått runt och frusit hela dagen idag. Började med att det spöregnade imorse, självklart eftersom jag skulle gå till jobbet, jaja var inte mycket att göra åt det bara att ta paraplyet och knalla. På jobbet var det kallare än kallast, trodde nästan att det skulle börja hänga en istapp på näsan tillslut och pricken över i:et var väl att jag hade plock i mejeriet!
Det blir till att leta höst/vinterjacka snart, får nog bli den från H&M eller GinaTricot om det inte dyker upp någon annan.

image145



Slut på biljetter eller inte till helgen, jag skiter i vilket, jag har min iallafall ;D

God natt


Badrummet

Hittade lite grejer till badrummet, så ska försöka ta mig in till Örebro någon dag iveckan, hade tänkt imorron men fick jobb 11-18 så det kunde jag glömma..

image142
  • Våg- 29:-
  • Sophink- 29:-
  • Handuk- 59:-
  • Badrumssätt- Tvålpump, tvålkopp, tandbortshållare, mugg och korg- 15:-

Slutsålt?

Idag gick det rykten på jobbet om att det var nästintill slutsålt till Sahara Hotnights som spelar på Statt på lördag. Så fort som fasen ringde jag till Malin som fick åka och fixa det, för jag vill till Statt på lördag! Man tyckte att biljetterna tog slut fort när B. Rosenström spelade då försvann alla på torsdagen men idag är det bara måndag och nästan alla är slut. Ska ner imorron och försöka få tag på en till så det märks väl om det finns någon kvar.
På lördag blir det lite inflyttningsfest hos mig och Malin, men hur inflyttningsbart det är vet ingen, finns det bara en säng så räcker väl det? ;P

image141

Vit helg

Jamenvisst trot eller ej, men jag har haft en vit och nykter helg! Man kan ju undra hur det kommer sig och ärligt talat så har jag inte haft något val den här helgen.
Ifredags blev jag själv hemma (eller ja Simon stannade hemma men sov när jag var vaken och tvärtom..) var ute kl.8.00 och tränade med Malin sen blev det jobb hela dan till stängning och sen åkte vi i princip bara hem och sov.
Lördagen var mest vrrigt, var ute och red på förmiddan sen hem duschade och fixade till mig och tillbaka ut till stallet för att shamponera Lotus innan det blev jobb- till stängning även den här dagen. Efter jobbet blev det lite tv-tittande med Sandra och vid 12 var det dags att sova.
Idag var det en tävlingsdag igen, kl.04.20 ringde klockan och det var bara att gå upp..Säffle blev det idag och han fick hoppa runt två 120, skötte sig väl både si och så, det kan inte vara lätt att vara så stor men ändå ha så liten hjärna..:P

image140