Allt och inget

Jaha vad ska man börja med, kan ta helgen i korthet. Började med fredag jobbade en sväng sen ut red efter det upp till Valåsen för att bygga banan inför lördagen sen tillbaka till stallet igen för att bada och göra iordning hästen.
Lördag upp vid 7.00 iväg till stallet packade det sista och åkte upp till Valåsen. Var där hela dagen, hjälpte till och tävlade. Tävlingen som vi ordnade den här gången var en insamling till två olika cancerfonder, vi hade chansat på att få in runt 10.000:- men det slutade på hela 21.500:- =) För mig gick det både bra och dåligt. Jaja kom hem runt 7, in i duschen en snabbis och sen iväg på kräftskiva. Där bjöds det på både det ena och det andra, hehe.
Söndag upp lite för tidigt (:P) redan kl. 05.30 ringde klockan, usch! Men inget att göra åt det bara att gå upp för att åka iväg och tävla igen. Dressyrlaget i Linde den här gången. Och även den här dagen gick det både si och så, tror att både min hjärna och min häst var lite trött från dagen innan, så det kan vara. Kom hem vid 6 och då stöp jag rätt i soffan och somna.

Iveckan har jag inte gjort något alls känns det som, dagarna bara går men det kan väl vara bra att ta det lite lugnt, får ta mitt sommarlov nu.
Skolorna är igång för full rulle men ändå går jag och väntar på att jag ska börja igen efter sommarn, men inte de inte känns forfarande lite små knepigt.

Idag blev jag väckt 7.15 av jobbet, dom ville att jag skulle komma och jobba 7.45. Jaja men vem hinner inte vakna till, duscha , göra sig lite iordning och ta sig till jobbet på ungefär 25 min? Nää inte jag iaf. så kom dit strax efter 8 och fick jobba till 17.00. När väl jobbet var klart och jag skulla ta och gå hem så störtregnade det ju såklart så jag blev kvar yttligare 30 min. Efter jobbet blev det en sväng istallet och sen fotboll med Sandra.

Imorgon blir det helg igen men innan det ska jag jobba en stund också. Men imorgon ska jag ändå ner till Sandviken och jobba där. hjälp! :P haha. Har varit där kanske 3-4 ggr och vet knappt vart man går in men visst det ska väl gå. Skillnaden där att det finns bara 2 kassor, inte 8 som jag är van med, jag känner ingen och dom har ingen chachguard! Jag måste allså ta emot mynten och sen plocka pengar som vanligt ur en kassaapparat, hur ska det gå?! Haha. I början kommer det säkert vara helsnurrigt men det får helt enkelt gå ;)
På kvällen har jag inte en aning om vad jag ska göra det märks.

Sen är det lördag och FEEEST! Jag är föör sugen, (brukar jag alltid vara men nu är jag verkligen det) har inte festat på två helger och det känns som en livstid haha. illa men sant jag vet..
BWO på statt den här helgen så det blir nog kul hoppas jag :)

Nepp nu blir det sängen.

champangeMe3


Ibland har man turen på sin sida

Mitt pass är hittat! :D
Skulle egentligen iväg igår och göra ett nytt igår men så var ja tvungen att ha med någon som legitimerade att jag var jag men både mamma och pappa jobbade så det gick inte, skulle ta det idag istället. Men så ringer mamma imorse och säger att det är hittat så jag behöver inte göra nått nytt. Jag hade tydligen tappat det på statt så hade dom lämnat in det till polisen och dom i sin tur ringde till mamma och frågade om det var mitt. Tur i oturen kan man säga, hade varit lite jobbigt om jag hade slängt ut 400:- i onödan. Jaja hittat är det iallafall nu :)

Imorgon börjar skolorna igen och för första gången ska inte jag dit, kommer kännas hur konstigt som hellst.
Så är det, det  "nya" livet har börjat..


Inte en vecka som alla andra

Man kan börja undra hur det går för mig att skriva här. Hmm inte allt för bra, men det har strulat  med att komma in och när jag väl gjort det så har det blivit error när jag ska publicera inlägget.

Den här veckan har det varit sjukt mycket att göra med jobb och hästar. Haft 3 hästar att rida och jobb varje dag förutom idag, kul (jobbet kunde jag iofs. ha skippat börjar bli grymt trött på det nu) men slitsamt.

Igår var det Basshunter på Statt men jag var inte där, inte änns festande för min del blev det.  Tappade mitt pass förra helgen och då kändes det inte som någon ideé att änns försöka komma in. Så jag har nog aldrig tillbringat så mycket tid framför teven på en lördagkväll som igår, otroligt tråkigt måste jag medge fick iaf. besök ett tag :). Men nej jag gör nog inte om det på ett tag bara för att jag inte har ett pass eller id så imorgon blir det att göra ett nytt.
Nu behöver jag inte ha dåligt samvete på ett tag iaf. för att jag har varit ute och festat varje helg, om det är så att man ska hitta nått possetivt ;)

Annars iveckan är det inte så mycket planerat,  jobb imorgon och på tisdag, träning och tävling både lördag och söndag.

Tack och hej

87222-1