En enkel torsdag

Så var snart den här veckan slut och helg igen. Massagen igår var aningen bättre än förra veckan och jag känner mig inte fullt så överkörd som sist. Har annars bla. hunnit med lite jobb nere i Sandviken, en sväng till Öppna Förskolan, stallet, umgåtts och julpyntat sen sist jag skrev. 
 
Imorgon åker vi till Jönköping för att hälsa på  Peters syster Karro och sambo, och på lördag tar vi oss vidare till Ullared, kan hända att jag är tokig och halvt galen men såå kul jag nästan längtar! :D Är det någon som vill ha nått speciellt medhandlat, hojta till i så fall så ska vi försöka få med det. 
 
 
Såhär såg det ut sist vi var där, i mars.
Kan tänka mig att det kommer bli en hel del
barngrejer även den här gången..:)
 
 

Vana

Vet ni hur svårt det är att somna när man ska försöka ligga mer plant istället för på sidan som man är van vid? Om inte så vet ni nu. Men jag vill bli bättre i min stackars rygg, axlar och nacke så det är bara att försöka vänja om sig. Har en ny tortyrtimme inbokad på onsdag igen..

Se tillbaka

Jobbdag idag igen, söndagar tackar man ju inte nej till! Innan det en tur till stallet, och idag kändes det riktigt bra när jag red, äntligen, äntligen, hoppas det håller i sig, varit bra motigt ett tag nu.. 
 
Hittade gamla kort förut hemma hos mamma & pappa, bl.a fanns det två på Milli som fölis, tänk när hon var så liten, snart 13 år sen :|
 
 
 
 
En väldigt liiten Milli :)
 
 

Hon & Jag

 
Om vi skulle ta och matcha varandra, hon&jag.
 
Just nu 399:- och 249:- hos Campadre.se 

Sekunder, minuter, timmar, dagar..

Att få dagarna att gå är inget problem, igår jobbade jag hela dan, 9.45-18 så ett riktig långpass för en annan just nu, mycket mer än det och stallet blev det inte. Idag klämde vi in lite mer under dagen, tog in hästarna på lunch och passade på att rida samtidigt när jag ändå hade lillebror till barnvakt, besiktade transporten, var iväg till Fia och fick håret tillfixat och handlat.
Den lilla här hemma har har två nätter i rad visat hur en "riktig" småbarnsfamilj har det och vaknat till och från under natten, hon har blivit lite förskyld så jag hoppas verkligen att det är därför.

Tack och god natt! :)

 

½ sen sist, så lite ny färg och en sax i håret var mer än välbehövligt!


Inge värst

Var iväg och fick massage igår, det var det värsta jag varit med om- rena tortyrtimmen MEN förhoppningsvis blir det bättre och jag kanske slipper vakna var och varannan natt med bortdomnade armar. Idag känns det som att jag har blåmärken på hela ryggen.


Fotograferingen

 
 
 
Ungefär såhär blev dom. Nyvaken och rödmosig, nu i efterhand hade jag nog väntat en lite längre stund efter att jag hade väckt henne så hon hade vaknat till mer, jaja :)
 

Tisdagsöverraskning

Idag fick vi hem två miniatyrbilder från fotograferingen i torsdags, skulle egentligen ta en vecka men dom låg i brevlådan redan idag, en glad överraskning. Ska
visa er korten sen, nu ska jag stoppa henne i säng och stoppa nått i magen på mig själv.


Allt i ett

Fullt ös har det varit hela helgen. I fredags lite jobb på kvällen och efter det inflyttningsfest hos Madde.
Lördag hade vi stallet på morgonen, lämnade in bilen på invändig och utvändig tvätt, och på kvällen hade vi personalfest, Tuva fick sova hos sin Farmor.
Innan Kupolen träffades vi hos Pernilla och Johan. Hade hur kul som helst hela kvällen, lättroad som jag är :)


Nattnotering

Fina, goa vänner- jag har dom bästa, tack för ikväll! :)


Att göra och inte

Vissa dagar är jag riktigt effektiv här hemma, andra inte.
I tisdags var en sån dag då jag faktiskt inte gjorde så värst mycket. Malin lånade Tuva från lunch till kvällen och jag var iväg på "Föräldraprat" och red på kvällen. Inte direkt någon ansträngande dag men ändå var jag toktrött på kvällen!
Igår däremot hann jag med lite mer, Tuva var nog trött från lekandet med Malin dagen innan för hon var mest seg och sov medan jag flängde runt och handlade, bokade klipptid, hade lunchen i stallet, bakade och lagade mat.
Idag hoppas jag hon är utvilad och på topphumör, för vid lunch ska vi ta kort:)


Dagens

Om blickar kan döda så delade jag ut en förut. Var och handlade kommer ut och ska sätta oss i bilen, trodde jag ja, bilen bredvid har ställt sig packad på våran så det fanns inte en chans att komma in. Jag hade möjligtvis kanske kunnat tryckt mig in men Tuva i bilbarnstolen då? Han själv tyckte nog att han hade gjort en perfekt parkering, bara man själv kommer ut och in smidigt och bra, vore fint om man kollade att även den till vänster om sig kommer in i sin. Han ska vara glad att jag besparade honom två rejält fina dörruppslag på sin vänstersida!
Det var min dagens KALKON!


Badgänget

 
 
 
 
 
 

Måndag

Så har vi ny vecka igen. Helgen har jag spenderat på jobbet, 7.30-17.30 i lördags och 7.30-16.30 igår, så nu ska jag se till att uppdatera mig med lite nya stallkläder, när lönen rullar in, behövs verkligen, ser mer eller mindre ut som en tattare för tillfället. Kunde fått jobbat ikväll med men Peter är borta och jag hittade ingen barnvakt, när hände det senast att alla är uppbokade samma kväll, idag tydligen. Men det kommer fler jobbtillfällen så :)
 
Nej dags att packa badväskan och åka iväg och plaska i bassängen. 
Ha en fin måndag!
 
 
Fler badbilder kommer sen :)

L

Mellan dammsugning och lek har jag lyckats få på lite lack på mina naglar, dom ordagrant skrek efter det.


En vanlig vecka

Tycker att jag skriver samma här hela tiden, men det är väl för att veckorna i princip ser likadana ut. Måndag babysim, i tisdags tog vi oss ner till Öppna förskolan en liten stund, igår var vi mest i stallet och grejade och idag blir det nog samma. Är toktrött på det här vädret det är som att man aldrig riktigt vaknar till under dagen, lite sool skulle inte skada. 
 
Jag har ju som jag sakt förut nästan alltid beslutångest vad det än gäller. Här hemma är det en aningen kalt på väggarna, just för att jag aldrig kan bestämma vad jag ska ha, men i söndags bestämde jag mig för att ha en tavellist på ena väggen i vardagsrummet. Åkte in till Örebro och fixade grejer och nu sitter den där på väggen, och blev hur bra som helst, det är det som är så konstig oftast blir jag nöjd därför fattar jag inte varför jag alltid ska vela fram och tillbaka- tur att den ibland lite bättre hälften här hemma hjälper till och bestämma så det blir nått gjort. 
 
 
Ingen big deal tänker ni och jag håller med :P

½ år

Vår lilla tuss här hemma blev idag ½ år. 
Läkarbesöket i torsdags gick bara bra, 6835g nu (6350g sist) och 64,5cm (64cm sist), vikten går stadigt uppåt men bara en halv pjuttig cm sen sist men kurvorna går som dom ska.
 
 
 
 
 
Tömde mobilen från bilder och har en hel massa som jag inte visat efter från tex. Portugal, får ta och ge er en bildbomb någon dag ;]
 
 
 

i farten

Har varit tyst här några dagar och mycket har vi hunnit med, Peter är i Dublin och jag var iväg på tävling igår, tex.Till Hamre var vi igår, blev en liten nostalgitripp, bara jag & Malin och två hästar, igår Milli och Kammen. Vi slapp regn och fick faktiskt se solen lite. Hästarna skötte sig fantastiskt både på banan och runt om, lika goa båda två dom där :) Kammen gjorde två fin fina rundor i 120 och 130, Milli vann 130 och kom 5a i 140, med den klart snabbaste tiden meen petade näst sista hindret, annars hade dom vunnit den klassen med, synd men så är det, det gäller ju att vara felfri med :). 
 
 
Hittade 4 gamla bilder, från april 2010.
 
 
 
 
Klicka på dom för att se större.