Vi

Idag var vi med i tidning, tur att i alla fall två av tre gjorde sig bra..


Äntligen! :))

Ja äntligen hoppade jag idag upp på hästryggen igen! Skulle bara testa och skritta lite och inte göra så mycket mer första gången, men sen travade jag lite och så blev det galopp och ja ett litet skutt blev det också.
Inte direkt någon mjukstart och nu ska jag erkänna att det drar lite i snittet men det var det helt klart värt! :)


Min första

Grattis alla mammor, och min första, även om det känns väldigt konstigt att kalla mig själv mamma. Har inte firat dagen nått speciellt, Mamma har fått blommor annars har vi bara tagit det lugnt. Imorgon börjar Peter jobba igen så då måste jag och Tuva klara oss själva, får se vad vi ska hitta på förutom BVC besök.

Freedag hela veckan

Milli kom 4a i sin klass igår och Chippen hade bara 4 fel i omhoppningen, himla bra, grattis!

Ikväll har vi suttit ute och fått mat hos Mormor, men nu kastar jag in handduken för idag och gör den lilla sällskap.

God natt! :)


Ta vara

Nu ska vi ut i solen och njuta & hålla tummarna för hoppetossorna som hoppar en varsin 135 idag.


Fix

Tävlingsdags till helgen nu igen, Norrköping den här gången, så mamma, jag och Tuva var ute i stallet ett par timnar förut och fixade- äntligen tillbaka där igen (mer än dom två gångerna jag mer eller mindre varit där och vänt)!
Tuva låg mest i vagnen och verkade trivas där ute.

Ska visa er vad hon fick här om dagen när vi var ute till Malin och Christoffer och hälsade på, dom här supersöta små skorna bl.a.!


Hon blir bra bortskämd den där lilla, ska visa er dom andra fina presenterna hon fått någon dag också.

 


Gosväder

Äntligen lite värme igen! :)
Idag har vi hunnit med en hel del. BVC besök imorse, lillräkan har vuxit hela 3 cm och väger nu 3280 g! Efter det var vi ner till Saxin och tog kort så även våran lilla familj ska var med i tidningen.
Nu i eftermiddag har vi fikat hos Annica &Pontus, han fyller ju hela 30 år idag! Ikväll ska vi grilla, en av dom bästa sakerna med sommaren!
Tuva får fortsätta att mysa i sin vagn :)


Test test test

Mysig fredagskväll blev det ju, inte lika mysig natt däremot, kl 4 tyckte lillhjärtat var en bra tid att slå igen sina blåa helt!
Till inatt hade jag fixat lite hjälpmedel, för att testa. Och det blev inget skrik, nöjd bebis och jag känner mig hyffsat utvilad- jag ska fortsätta lyssna på vad jag själv tror är bra! Punkt

På loppisen igår blev det inte många fynd istället gick vi ner till stan och åt lunch på den nya grekiska restaurangen.


Fredagsmys

Fredagsmys på hög nivå! :)

Imorgon ska vi träffa Peters syster som är hemma på besök från Jönköping, en loppisrunda kanske det blir då också, Karro är ju expert på det området!


17 maj

Igår fick vi äntligen åka hem, hoppas på att få vara det också.
Nu snart ska vi åka iväg och få mat och kolla hockey.
Hej så länge!

Livet på BB

Nej ingen hemgång idag heller =(, förhoppningsvis imorgon, ska ta nya prover då, annars kunde jag väl få åka hem på permission en stund- det är ju i alla fall bättre än inget.

Missade ju direktsändingen i söndags från Falun och Dalahoppet men har sätt nu i efterhand, extra kul att Milli fick gå 150 klassen och att jag fick se det och så bra dom gjorde det! 2 fjuttpet och superpigg, tur att hon har en dunderbra pilot på ryggen! Vill ni också se finns det på den här länken;
http://svtplay.se/v/2801111/hastsport/dalahoppet__del_6_av_6cb,a1364159,1,f,-1/pb,a1364158,1,f,-1/pl,v,,2801111/sb,p104178,1,f,-1

Har inte hunnit sätt 140 klassen med Chippen och Milli än men då har jag nått att göra imorgon.
På fredagen kom dom 2a i 130, Malin&Milli, tja behöver jag säga nått =)

God natt!

Alltid är det nått

Börjar med att tacka för alla gulliga kommentarer vi fått! :)

Har varit tyst här några dagar pga vi är tillbaka på BB igen efter att jag åkt på en infektion som jag fick i lördags. Skulle tidigast få åka hem idag men det blev det inget med så vi hoppas på imorgon!
Nu vet ni vart vi håller hus :)

 


En vecka

Exakt nu kl 9.55 blir Tuva en hel vecka!

Nattinlägg

Vi vill ha bättre väder! Saknar dom fyrbenta där ute i stallet, imorgon åker Milli och Chippen på tävling igen, till Falun. Det bästa av allt är att SVT play sänder direkt från söndagens tävling på webben, så då kan man få se även fast man inte är med- fantastiskt! :)

Städmani har vi fått här hemma sen vi kom hem, dolar och plockar högt och lågt, besök har vi hunnit med mellan varven också. Igår var min Mormor och Simon här och såg lillpluttan för första gången och idag var vi iväg till Farmor och åt lunch, Peters mamma var även här en stund ikväll.
Hembesök från BVC hade vi idag med, och nu väger hon lite över sin födelsevikt igen, 2850g, 2705g vägde hon när vi skrevs ut från BB så mat får hon ju i sig i alla fall.

Sov gott!

 

Morbror Simon


Gammelmormor


Min Farmor


BVC-besök med viktkoll

 


Home sweet home

Igår fick vi åka hem, hur skönt som helst! Kunde inte ha det bättre på BB men hemma är alltid hemma ändå, och första natten kunde inte gå bättre- äta och sova! :)
Idag ska jag nog ta mig ut till stallet om det passar sig, komma ur BB-bubblan.

Undra när den här sjusovande loppan vaknar då? <3


Flyter på

Till och med dagarna här rusar på. Igår var mamma&pappa och Peters mamma här och hälsade på och idag Malin och Peters pappa. Skönt att komma upp och röra lite på sig och det verkar gå bra, så imorgon åker vi nog hem :)
Annars tycker vi allt att det mesta flyter på så här långt, dom dagarna vi haft henne.
Nej bäst att försöka sova lite innan det är dags att väcka lillkotten för mat.

God natt!


Till slut..

Ja till slut så fick bebis inget val än att komma, i fredags förmiddag kl 9.55 föddes HON (jag som var såå bombsäker på att det var en pojke där inne :p) med akut kejsarsnitt. 2820g och 49cm.


Upp som en sol

Kvällen igår fortsatte med värkar fram till kl 2 inatt, sen poff borta, nej inte helt borta men så pass mycket att jag jag kunde sova till runt kl 5 och sen somna om igen. Testade att lägga mig isängen en sväng imorse och kunde till och med sova där en stund- att det kunde vara så skönt att få lägga sig där och sova istället för på soffan!
Så nu börjar humöret gå upp lite igen, ska iväg till Barnmorskan i eftermiddag, får vi se vad man tycker och tänker om allt.

Nått som fick humöret på topp i söndags var att Örebros Elitlag gick vidare till SM-finalen, kvartsfinalen på Strömsholm 7-10 juni, efter en 2a plats i lördags och vinst i söndags! Duktiga dom! :))




Varmt och segt

Har varit lite tyst här några dagar, mitt humör har inte och är inte riktigt på topp. Går här hemma med förvärkar till och från och har gjort det sen i tidigt måndagsmorse, visst skönt att det händer liiite men det vore så mycket skönare om det rullade på helt istället.

Skönt väder har vi ju om inte annat, en pyttestund hann jag i alla fall sitta i solen innan ryggen började strejka, får vara nöjd för det lilla:)