Mixa och matcha

image76

Bikini från Ellos, 199:-
Halsband från Josefssons, 149:-
Armband från Josefssons, 99:-
Sandaler från Ellos, 199:-
Sandaler från Din sko, 380:-






image77 image78

Väska Friis&Company "Twix bag big- tan", 469:-
Plånbok Friis&Company "Twix wallet- tan", 299:-

Vad lite guldkedjor kan göra susen ;)

Idag ändrades min planering en aning, hade tänkt att vara seriös som att gå till banken och fixa lite där m.m men nix så blev de inte, utan fick allt ta jobba lite idag,14- 21.15. Typiskt när det var så fint väder idag med men 1timme han jag allt ligga och pressa. Jobbet gick faktiskt ganska så snabbt idag, många roliga att jobba med och mycket galet folk..

sängen väntar, hejra.

Midsommar 07



"Nubbe och sill, vi gör vad vi vill"
Något i den stilen var det igår. Kl.14 började vi med mat och även med festandet hemma hos oss tillsammans med kvarteret och mfl. familjer. Madde och jag fick vara med och snapsa på ett villkor; äta sill! Inte en chans för min del, så jag dealade till mig att vara med om jag åt ett ägg, sakt och gjort. Vi sjöng och sjöng och det slank ner både 1,2,3,4,5 snaps. Efter det blev det festande lite runt om i kvartershusen där det både bjöds på det ena och andra. Under den tiden han även Malin och My komma och börja festa med oss, det kanske var då Madde och jag skulle sluta? Vem vet, så blev det inte iaf. Det blev lite mer mat senare och lite mer sång. Vid 22.00 någon gång åkte vi till Lina och Janne för att hälsa på dom lite och sen var det meningen att vi skulle åka till Malin i Dfs för att festa med Hanna och "alla" men så långt i planeringen kom vi inte. Synd, verkligen, Malins mamma var tvungen att åka till akuten och jobba och taxi kunde vi ju bara glömma att få tag i!
Jag hade kul, en riktig svensk midsommar blev det iår med familj och vänner, Tack för det!
(Och ja, den konstiga känslan som jag skulle försöka festa bort, lyckades jag nästan att få bort ;))



"En iskall fasad"

Igår gjorde jag absolut ingenting och det var verkligen skönt, även om det började klia lite i benen på kvällen ;P

Har inget vettigt alls att skriva, midsommar idag, känns det verkligen inte som - det är svinkallt och kommer säkert att börja regna, så nu vet jag fasen inte vad jag ska ta på mig heller.

Har en konstig känsla som ska försöka festas bort, förhoppningsvis, eller iallafall försvinna för stunden.. 




Skodags

Dags att köpa ett par skor igen, måste ha ett par som jag inte får skavsår av! Dom här ser mjuka och sköna ut men vilken färg tro?



image71             image72

What about Brian

Jag hade helt totalt glömt bort att det började dag! Som tur var satt jag och blädrade runt bland kanalerna och upptäckte att de var! För en gång skulle behövde man inte "bråka" om vilket program som skulle ses vart. På Strömsholm var det alltid så att de var Top Model eller What bout Brian som ville ses, Lisa och Jag som var äldst fick nästan alltid som vi ville, till slut.. What about Brian inne på Stora ;)

Lönebeskedet kom idag och jag blev mer än förvånad över lönen jag fick, åt det bättre hållet, vilket alltid är kul och bra :)

Har också starkt börjat fundera på att skaffa mig en liten hund, tror att Ella vill ha en liten kompis.  Övertalningsprocessen ska bara inledas, på nått sätt brukar jag alltid lyckas, så hoppas även på det den här gången, jaja det visar sig.



Idioter finns till mycket

Inatt har någon gått in på våran gård och snott min cykel! Hallå va? Den stog långt in på gården och ska kunna stå där utan att någon änns petar på den! Men nejnej, sen hade dom lämnat den nere vid sjön, en backe ner från där vi bor, så jävla onödigt! Jaja polisen hittade den iaf. så pappa kunde hämta den, så nu är den hemma och ser ut att ha klarat sig bra ;).

Shopping i Örebro blev det idag;
* Grå vanlig tröja med knappar, H&M - väl behövd!

* Marinblå shorts, H&M - alltid bra att ha då jag tror att det kommer bli sommar igen.

* Blå-vit randig topp, H&M - tunn och bra till sommarn, kan ha både till jeans och shorts.

* Vita pumps, Nilson - skor behövs alltid, vita ännu mer eftersom jag faktiskt inte har några vita längre.

Over and out.


Tävling

Helgen har mest bestått av en massa tävlande, Filipstad den här gången. Ilördags var det två klasser, 120 och så debuterade vi 130 och igår 120. Han har varit superfin och duktig hela helgen. 4 fel i 120, ett onödigt pet. 12 fel i 130, delvis min fel och 4 fel i omhoppningen i 120 igår- satsa lite för mycket ;)

Ilördags spelade The Poodles på Statt så där befann vi oss på kvällen. Det var en hel massa folk och en väldigt lång KÖ! Jag avskyr att stå i kö och brukar slippa det också för den delen men ilördags stog vi där så snällt och faktiskt nväntade på våran tur..

"Det var en gång en liten fågel som hette Roger..lalal"

hejraa



"Jag hatar att älska dig"

Då har det varit studenten och lite därtill.
Min fredag började med jobb 7.00 och tokbaksplock i 2 timmar. Halv 12 cyklade jag i ilfart hem, gjorde mig iordnig och bytte om sen ner till Bregårns skolgård för att kolla på studenterna, en snabbfirning av Madde, Anna mfl. och tillbaka till jobbet där jag upplevevde min längsta och segaste eftermiddag fram till 5 då jag slutade. Hem och fixade till mig lite igen och sen till Madde och firade henne.

     




Lördag var det bara att gå upp i tid för att följa med Malin på tävling till Örebro. Jag har nog aldrig varit på tävling då det ha varit så varmt, vi milt sakt flöt! "Det skulle vara skönt med lite regn" Det skulle vi inte ha sakt för regn det kom det, en störtskut med andra ord! Så vi packade in hästarna och åkte hem.
På kvällen blev det fest. Husfest uppe i Immetorp (skogen rättare sakt). Malin och jag åkte till Statt en sväng och trängdes med folket där efter det fick jag skjuss upp igen och festade vidare med Madde - det blev en lång natt!
På söndagen vaknade vi en aning trötta och bakis sen skulle vi åka båt. Det tar allt för lång tid om jag ska skriva om allt det och ingen orkar läsa det heller för den delen, men kan säga att vi höll nog på i 5 timmar med åkte nog bara båt 1. 

"Ge mig en Åkessons och tillomed strumporna åker av" ;)

Tack för mig!

 

Våran båt var nästan så här snygg ;D


1 år sedan

Ett år sen vi var på Ayia Napa, gick på bal, tog studenten och skrek oss stumma. Vad tog det här året vägen? Vad jag har jag gjort? Ioförsig så har jag ju bott på Strömsholm lite mer än ett år men ändå..

I tisdags var vi och kollade på Anna, Madde och alla som var på bal, så fina så fina!

Iveckan har jag annars jobbat lite, solat, varit med Malin på tävling i Kumla, besökt stan och varit i stallet.

Imorgon är det dags för 88.orna att springa ut och ta studenten, själv ska jag jobba från 07.00-17.00, men har faktiskt lyckats fått lite ledigt mellan 11.30- 13.30 så att jag också hinner vara med och se :)

Nej sängen väntar, god natt!

  
                   

Bilder från Sara och Madde        


Sol, sol, sol - jag älskart!

På tok för längesen jag skrev - jag vet, jag vet..

Äntligen har solen kommit! :D Hopps den håller i sig, är ju bara för skönt att sola! Ännu bättre är det ju också när man är ledig :P

Blev en hel del jobb förra veckan ändå och börjar allt komma in i det där igen med alla koder och allt.
Ifredags åkte jag till Strömsholm efter jobbet. Tänk att jag till och med lyckades ta rätt tåg, buss osv. till Strömsholm, har bara åkt tåg hem därifrån förut. På kvällen blev det fest och Westerqvarn, jag hade kul tills kvällen slutade för mig :P Stackars Lisa säger jag bara..
Hade lovat att följa med och hjälpa till på morgonstalltjänsten på lördagen men det kunde jag ju bara glömma, haha.
Kom iaf. upp vid 9 och vid 11 gick jag ner till tävlingarna.
På kvällen blev det förfest hemma hos mig och statt (som vanligt..) efter de.

Igår var det dressyrtävling som gällde, KM uppe på Valåsen. Gick inte allt för bra, men kom 3.a i klassen och vann km.et.

Idag har jag inte gjort alls mycket, solat och solat heeela dan, var en sväng på stan och fixade studentpresenter -var inte det lättaste, sen ut och styrkehoppade Lotus på kvällen.

Nu borde jag sova, jobb imorron.
Tack och hej!