Se upp

..ibacken!
En heldag i backen har vi haft idag. Malin och jag hamnade även på Afterski, och vilket drag det var! Som hon säger
"-Hur otaggad och osugen man än är så blir det helt tvärtom när man väl hamnar på den!" Så sant, så sant.

Nej nu ska maskeraddräcken åka på!

Hejdå till nästa gång.

Säääääälen

- Jag älskar´t!

Har haft en jättebra jul med firande hos släkten i Stockholm.

Just nu sitter jag i Sälen där Nyåret ska firas, som dom senaste 4 åren, alltid lika kul!
Skidåkning, afterski och maskerad är morgondagens aktiviteter det ska bli superkul, sen är en anna 5.a hur det kommer sluta.

Innan jag slutar ska jag passa på och säga grattis till mina grannar Patricia och Micke som fick sin lilla Iris inatt =D och grattis till Madde som blev faster.

1 år äldre

Ja då har man yttligare ett år på nacken, hela 22 stycken.
Har haft en bra dag, med lite jobb, stall, firande hemma hos mamma och pappa med mat, paket blommer och blader så jag kan inte klaga, FÖRUTOM att det är på tok för kallt för mig, hatar när det blåser kallt! P tänkte nog på det när han valde present till mig.

Hoppaisängdaxnu.

TACK för alla gratulationer jag fått idag =)

G o d N a t t

Spara

Sista dan som 21 åring idag då, huu jag börjar verkligen bli gammal! I alla fall så gammal så jag borde komma på vad jag vill syssla med här i livet, eller om jag ska vara kvar på ICA föralltid? Som vanligt har jag inget svar.

Satt på jobbet igår och diskuterade om ekonomi fram och tillbaka hit och dit och vi kom fram att ingen av oss hade någonsin handlat på kredit.
Något jag aldrig skulle göra, vill man ha något så sparar man till det! Har man inte 1000:- den här månaden nej då har man med alla säkerhet inte det nästa månad heller. Jag skulle nog ha mer ont i magen över hur jag skulle kunna betala än vara lycklig och glad över det jag köpt.
Nej den dan jag handlar på kredit då är det något riktigt allvarligt fel med mig!


Klappiklapp

Är i princip klar med alla julklappar nu, riktigt skönt eftersom jag har noll tid kvar att fixa dom på, jobbar alla mina lediga dagar så lite tight är det.
Lugn fredag blev det, med P&N och Idol.

Extrapass idag 9.30-16.30 och nu ikväll skas det iväg på 25-års kruta. En relativt lugn får det bli för min del, har tagit några extra timmar på jobbet imorgon och börjar 12.00 och kör på till stängning. 100% OB är inga fel =)

Ska jobba det sista nu, ha en bra lördagskväll!

Spruta två

Då var spruta nr 2 tagen också, 15 ggr värre än den jag tog för 2 veckor sen dock. Fy vad ont den gjorde måste jag erkänna, men nu är det gjort!

Ikväll ska jag följa med P in till Karlstad och gå på hockey, man kan tro att jag har slagit i huvudet riktigt hårt, men han frågade om jag hade lust så tjaa varför inte.

Annars rullar det på i vanlig ordning. Personalfest hade vi på ICA i lördags, en kort och intensiv sådan för mig det här året..


Tomten

På önskelistan just nu har jag dessa



Tur att man har två "önskningstillfällen" på sig, även fast jag hellst skulle vilja ha en av dom imorgon.
Nu är bara frågan vilken av dom man ska önska sig?

December

Jag överlevde sprutan, det är inte anledningen till dålig uppdatering, har helt enkelt samma anledning som sist.

Igår överträffade jag nästan mig själv och hann med allt jag skulle plus lite till.
  • Morgonen i stallet
  • Till Sofia och fick hårfärgen fixad
  • Nytt pass
  • Födelsedagspresent och julklappatshopping, klar till iallafall en
  • Promenad med hårbollarna.
Det var planerat, sen fick sig lägenheten en uppfräshning, HSB-gubbarna skulle in och mickla med elementen idag och jag tänkte bespara dom en mardröm. Så STORstädning blev det och lite jul åkte fram.


Pyntat var det här