Jönköping

Jönköping blev det och kom hem igår igen. Var en trevlig liten resa.


Peter och Carro

En dusch nu sen ska vi ut i solen på äventyr =)

Storm

Idag har det blåst stooorm, jobbat hela dagen så har inte märkt så mycket av det. Ut i blåsten för att rida skulle jag ju ändå, såklart. Milli skötte sig bra och brydde sig inte om blåsen så värst mycket och kändes faktiskt riktigt fin idag. Hoppning på schemat för henne imorgon, är några veckor sen sist så det kan ju bli kul...

P syster tar examen på fredag så det kanske blir att åka till Jönköping imorgon, får se om han lyckas byta bort jouren.

Imorgon åker lillebror och dom flesta 90.or härifrån till Ayia Napa, jag VILL OCKSÅ!!
Värme och sol tack, skulle visst bli fint väder här till helgen, hoppas på det!

Pricken över i´t

Om förra helgen var katastrof så var kvällen ilördags raka motsattsen- T O P P E N! Kanske kanske liite för mycket toppen men eh vad gör de ;)


Bild från Natta

Kunde inte ta några bilder eftersom min kamera strejkat, tog i alla fall tag i det idag och åkte till Expert och fick  problemet löst. Tack för det, mycket roligare att blogga med bilder och tycker personligen att det är roligare att läsa bloggar med bilder.

Sängdax, godnatt!

Halva helgen

Halva helgen har redan snart gått.
Ikväll ska vi till Lina och fira henne, imorgon är jag leeedig! =)

Trevlig kväll!

Hu, tiden går

På lunchen idag var jag iväg och hjälpte Madde att göra sig iordning inför balen- hon blev så fin =) Kunde inte ta några kort då min kamera snällt men väldigt bestämt protesterar och enbart skriker ERROR.
Iallafall så slog det mig då att det är 3år sen vi var på bal, 3 ååår sen!! Fy fasen jag börjar med andra ord bli riktigt gammal.


Anna och Jag på balen

Ny vana

Förhoppningsvis..Jag ska försöka bli lite sundare och köpa mig en cykel och ta den oftare än bilen. Bensinen har ju blivit svindyr och lite extramotion skadar inte. Vad jag vill ha för någon var en annan fråga, en riktig tantcykel tror jag så man iallafall slipper cykla benen av sig. Bara att ge sig ut i cykeljungeln med andra ord!

Så här i efterhand

Shoppingturen i Örebro medförde sig en tommare plånbok, 2 linnen, 2 par skor och lite småplock lyckades jag hitta.
Karlstad blev det på kvällen, trevligt sällskap men mycket mer än så var det inte tyvär.

Dagen idag har varit fullt upp, jobbade lite extra,  åkte sen iväg och klippte Lotus så nu ser han inte ut som en rugguggla längre. Hade lämnat in skären på slipning men tro inte att dom var slipade för de, det hela slutade med att mamma fick åka iväg och köpa nya. En stor diss till det!


Lööördag

Milli verkar bra igen, så red henne imorse i solen =D kan man starta dagen bättre?

Örebro blir det en sväng nu, inhandla lite nytt (mycket välbehövt) och så ska det letas kostym till lillebror.
Vad det blir ikväll är inte bestämt, utgång, Karlstad, lugnt, det märks.

Ha en bra dag!

Meningslös dag

Jobb hela dan idag- usch jag har verkligen ingen lust! Dom här torsdagarna tar alltid mot.

P har varit iväg och gjort allergitest idag och princip är han allerigisk mot allt, men (såklart) mest mot häst. Jaha då får man ta och byta pojkvän eller skaffa sig en vandrande pinne istället för hästarna då- nej inget av dom är ett alternativ, stallkläderna för hamna nere i källaren och han ska börja få medicin. Kan inte annat än tycka synd om honom



Var ute hos Cissi igår och träffade då på den här lilla knatten =)

Helgen

Linde blev det i lördags. Var segare än segast på söndan men vad gör de, hade en rolig eftermiddan/kväll så!







Min kamera låg givetvis kvar hemma så fick sno några
 bilder från Emelie, väntar på att frå N´s också..



F

Har haft en obetydlig dag idag, jobbat hela dan och sen inte mycket mer. P är iväg och fixar med S bil så jag var hemma hos mamma och pappa och fick mig mat förut, slapp jag själv hitta på nått att göra, inga fel det då min fantasi på mat är noll just nu.

Hästarna då, Lotus mår så bra som han bara kan göra, Sandra skämmer bort honom som bara den, i tisdags fick han sig ett redigt pass av Malin, jag skulle ha ridit honom igår men hann tyvär inte så mig får han på ryggen igen på söndag.
Milli kraken då har blivit halt =( Hon har trampat sig i karleden men det har läkt fint och igår såg det riktigt bra ut, men var tvärhalt tjock och svullen och hade feber idag. Så nu står hon där ute med lindade ben och ska ha pencillin- hopp det var min tävling på söndag! Får verkligen hoppas att hon snart blir bra igen.

Tog ledigt imorgon och tur är väl det så jag kan följa med ut till stallet på morgonen sen som det ser ut nu ska jag följa med till Linde, så fint väder imorgon tack!





Godissugen

Jag går runt och är nästan jämt godissugen, ännu värre blir det när man är på jobbet och att jag dessutom är godisansvarig. Igår kom dom flesta försäljarna till butiken med både det ena och andra.

Till sommaren kommer det komma två nyheter, Marabou Strawberry och Daim med apelsin och citronsmak.



Smakade båda och maraboun var faktiskt helt okej, daimen tyckte jag var sådär, tycker iofs. inte om någon daim med smak- orginal ska det vara!

Ett klipp

Igår var jag iväg och klippte mig och slingade bort den fula råttfärgade utväxten och tvättade bort den gröna hårslingan som på nått konstigt vis hamnar i mitt hår.
 För övrig blev det inte mycket förändring, men som vanligt gick jag därifrån nöjd. Sofia tyckte att jag skulle ta en liten lugg eller så men neej, jag har fortfarande samma frilla som jag haft i 5 år och fortsätter nog köra på den ett tag till, synd att förnya sig.
Kanske kanske att jag lägger i mörka slinger nästa gång..

I varje fall vill jag lägga ett gott ord för "Nya Hårverkstan" och Sofia, det är både billigt och bra, har hittils inte gått därifrån missnöjd en enda gång när hon klippt mig, och jag är kräsen =) Mycket värt att prova! 35100 är nummret dit.




Backar några dagar

Till torsdag och alla dagar på långhelgen.

Valborg och torsdag tog vi oss några alkoholhaltiga drycker och slutade senare än vad den skulle.

Fredag jobbade jag, på em hoppades Lotus och Milli inför tävlingen. Dom skötte sig bra båda två. Kvällen blev bara lugn.

Lördag upp kl 0500 för att åka och tävla båda hästarna i Kumla, Malin följde med som hjälp och tur var väl det! =) Lotus var 0-0 på hinder med fick lägga en liten volt i omhoppningen som gav 4 fel, men vad gör det, han hoppade och tyckte att det var kul! Milli hoppade bra men fick för sig att inte hoppa ett hinder, hmm..
På kvällen åkte vi upp till Emelie & Steve och grillade, trevligt trevligt! =)

Söndag även upp tidigt, 0600 och iväg till Kumla igen, fast bara med Milli och så bytte vi så Malin hoppade henne istället. I första klassen var hon nolla och i andra gjorde hon en fuling och stannade på ett hinder men kom sen runt. Första gången jag sätt Malin trött efter att ha varit inne på banan ;) inte så konstigt iofs..
Tack för hjälpen hela helgen lilla vän!