Hemma igen

Veckan och resan i Alanya är redan över, tyvär. Har haft det superbra, kanon varmt- dock moln 2 dagar, druckit gott och även "gott" (efter ett par tequila tar det emot lite), dyngdissatt alla turkar, gått vilse och varit nära dödenupplevelse, blivit bestulen på min handduk (en jätteoljig, saltig, sandig och blöt en, hur tänker man då?! :P) osv. men sist men inte minst har jag haft ett kanon sällskap! :)

Resan hem tog oss 17 timmar, åkte 20.30 från hotellt igår kväll och var framme i Örebro 15.00 idag, och fasiken vad det hade hänt grejer medans jag var borta. Det tar vi i ett senare inlägg eller imorgon just nu är jag svinförbannad för jag kommer inte in på varken msn eller hotmail pga fel lösenord!!??!! Antingen är det något vajsing med själva msn eller så har någon jävla idiot hackat sig in på den och bytt, är fallet så så kan den vänligen logga in sig igen och byta tillbaka, har en heldel information och grejer jag måste fixa som ligger där.

Tack för mig, bilder från resan kommer..

Heeejdå

Väskan är nästan färdigpackad, bara det sista kvar, duscha, packa in i bilen och sen åker vi :D
Ses och hörs om 8 dagar, ha det bra så länge!


ALANYA!

umm

Ibland lyser insidan igenom, den iskalla fasaden spricker, ikväll gjorde den det...God natt!

Packa

Imorgon åker vi :D:D Klockan är snart 11 och jag har inte packat ner en grej än, men det är ju jag i ett nötskal att göra allt i sista sekund. Min plan för dagen var att åke ut till stallet 7, och det var jag, sen hem och börja packa lite smått, ner till stan en snabbis, iväg och jobba och sen hem och packa klart det sista. Men det sprack, har jag inte änns hunnit in i duschen än och 12.30 ska jag vara på jobbet, så nej får väl försöka hinna med stan när jag slutat. Bäst att göra ett ryck, hej så länge!


1 dag

Skor

En anledning till att jag inte är ute och går allt för mycket, förutom när jag har lilla Ella och när jag fått nått knäppryck, är att jag inte har några bra skor. Och eftersom jag har tänkt att börja använda mitt träningskort igen så måste jag investera ett par nya. Har letat länge, om jag har, men med mina fötter till glasspinnar, smala och spetsiga, är det inte allt för lätt + att det aldrig finns några i min storlek (det fanns inte ett rätt där). Men nu har jag hittat 2 par som faktiskt ser ut att vara mjuk och i min storlek. Problemet nu blev, som jag sa, att det finns 2 par jag kan tänka mig och alla känner ju till min beslutångest, om inte så kan jag berätta att den nästan är av värsta sort. Så nu är ju frågan vilka jag ska ta, dom är princip likadana, båda har samma märke men priset skiljer. Så är dom dyrare bättre än dom billigare eller tvärtom? Vilka problem jag har, men fasen jag är nästan glad att jag inte har större, längre..

 


Idag kunde jag har förvånat

Skulle gå upp med Sofia 6.30 för att ta en morgonpromenad, men igår när jag skulle gå och sova hade jag en fors av näsblod, så när hon ringde så övervägde jag att ligga kvar i sängen och sova 2 timmar till för att undvika att få det idag igen på jobbet. Det värsta var att jag verkligen var superpigg och kunde knappt somna om, så då blev jag nästan lite arg på mig själv att jag inte följde med. Kunde ha förvånat alla men inte ;)

Imorgon åker Anna, Madde och Emma till Alanya, själv skulle jag vara ledig och börja packa och kolla över vad jag ska ha med mig tills vi åker men nej så blev det inte, ett pass 7.30-18.30 "lurade" min lilla chef på mig, men pengar behövs  ju..

4 dagar

Usb- kabel

Har suttit i ett bra tag nu och letat efter en förbannad usb kabel till kameran. Hittar inte någon nånstans, hur är det möjligt!? Är det någon som vet vart jag kan få tag på någon som passar en Olympus u700 så kan den hojta till tack.
Får väl gå ner till stan imorron annars, men där kostar dom väl multum. Måste få ur bilderna som är på den nu så jag kan ta med mig den till Alanya!

5 dagar

Kräftskiva

Kräftor är riktigt gott men också väldigt pillit, inget man ska äta om man är superhungrig direkt. Igår hade vi som sakt kräftskiva, mamma och pappa åkte till släkten i Stockholm så då passade vi på att låna huset. Vissa gick på statt efteråt men jag struntade i det för en gångsskull. Vi gick istället hem till Sandra och kollade på film, vid halv 3 fick vi även sällskap av grannarna mittemot som var lite mer på g än oss, iallafall en.

Nej ska gå och mysa med min lilla Ella nu.




6 dagar

Begravningen

Dagen idag gick trots allt rätt bra. Begravningen var som jag trodde väldigt fin. Många många blommor, ljus, mycket folk och fin musik. En låt som alltid kommer relateras till Malin är Curly sue, det var nog när den låten började spela som det brast för många som hade suttit tysta och gråtit lite för sig själva.
Så idag har jag varit på min första begravning men jag kunde aldrig föreställa mig att det skulle bli på en vänns som livet nyss börjat för.
Efteråt åkte nog dom flesta ner till "Strandkanten", men Anna, jag och Emma kände att det skulle bli för mycket på en och samma dag, så vi plockade upp Madde och åkte till Örebro för att få något annat att tänka på. Jag växlade in pengar till Alanya så nu är det fixat, köpte krukorna jag glömde sist vi var där och så hittade jag ett par byxor också.
Imorgon blir det Kräftskiva, nu blir det sängen.





Bild från
www.nogg.se/tillminneavmaliz
Sov gott Malin!

8 dagar




Ett steg






Ikväll blev det lite filmtittande med Madde och efter en stund även Emma. Just nu skriker sängen efter mig, men kommer ändå inte kunna sova, kommer ligga och tänka på morgondagen, bävar verkligen för den! Har aldrig varit på en begravning förut så vet inte riktigt vad som väntar mig, den kommer säkert vara väldigt väldigt fin och jag ångrar mig nog om jag inte går.


Vädret, hallå?

Ey snart vet jag inte vad det blir med det här vädret, ena dagen värre än den andra! Sitter och väntar på att det ska sluta blåsa och regna lite, så jag kan åka till lilla hästen och rida, men tror att jag kan få sitta hela natten och vänta på det. Vad gör det med spöregn om man kan sitta inne, ligga på soffan och kolla på en film?
Jag ger upp, på regnkläder och ut i ovädret. Ju fortare jag kommer ut desto fortare kommer jag hem och kan vila, är lite trött efter att Madde och jag var på äventyr igår kväll och natt..


Såhär var vädret på lördagförmiddan när PIP var, ungefär så är det nu med,
för den som missat, fast värre, med blåst! Jag HATAR det rent ut sakt :P

9 dagar

Onsdag



Den här galna lilla pricken ringde mig i lördags. gissa om jag blev glad! Var 100 år sen jag pratade med henne och yttligare 10 sen jag träffade henne. Nu när hon dessutom bor i Italien är det inte så lätt heller, men jag överväger snart att boka ett flyg dit. Saknar dig! =)

10 dagar

Nytt

Nu ni är jag nog inne på lite nya bra spår igen. Ingenting blir bättre om man går och deppar och gräver ner sig, och det blir definitivt inte bättre om man inte gör något åt det! Så satte mig ner och började kolla efter lite nya jobb, och jag har kanske kanske fått upp ögonen för ett arbete som jag verkligen vill ha, iallafall ett tag. Kanske man ska börja kolla lite smått på utbildningar och börja plugga. Herregösses, plugga, jag, men nytt och någonting annat är det som krävs i mitt liv nu tror jag så.. Jag börjar med omladdning nästa helg!

11 dagar

På jakt

Har köpt en ny soffa vilket gjorde att jag måste köpa ett nytt bord också, för det jag har nu blev för långt. Så idag efter att man var klar med jobb och hästen drog mamma med mig in till Mio för att leta på ett nytt, kunde vara lite roligare med nått annat än ett ikea bord, men nej inte fanns nått litet bra som passade mig där inte. Det hela kommer sluta med att jag tar första bästa billigaste jag hittar från ikea. Jaja efter det tog vi en sväng till Maxi, där ruinerade jag mig inte heller direkt, men lite smått och gott slank med. Följde med hem till mamma och pappa, fick lite mat och gick ut en promenad med Ella. Och nu sitter jag forfarande kvar här, spelar ju ingen roll var jag är bara jag har en dator ;) och eftersom Simon inte är hemma så snor jag både den och hans säng i natt =)


12 dagar


Ibland bara måste man

Jag måste ge en liten hyllning till min mamma och pappa idag som har fixat i min lägenhet medans jag var till Norrköping. Pappa satte upp en lampa, speglar osv. Mamma tog och städade hela lägenheten, dammsugade, dammade, moppade golven, böt sängkläderna och diskade. Tusen tusen tack =)


10 augusti

Igår var det 20-års och 21-årsfest för Anna och Charlotte, längsen man var på en sån rolig förfest! =) Statt var som vanligt..
Idag har jag åkt bil hela dagen, var till Norrköping och lämnade Milli, får vi se om hon blir kvar eller kommer hem igen.

Sitter och väntar på att Sofia ska komma så vi kan gå ut och gå, kan ju hoppas på att det inte börjar störtregna igen vilket är mycket troligt, början av augusti och det bara regnar, hur kul är det!?




13 dagar

Det ekar i huvudet

Jag är nästan tillbaka på ruta ett, hur blev det så? Jag vill verkligen inte!


16 dagar

Bokat och klart

Igår blev Sofia och jag toktrötta på allt (har jag iofs vart länge men med det här vädret blev det värre) så vi satte oss ner och kollade runt efter resor och tog första bästa. Så den 23.e drar det iväg till Alanya. 3 dagar innan oss åker Anna, Madde och Emma, inte samma hotell och dom stannar 2 veckor men vad gör det,  jag vill komma bort nu och det ska bli så skönt med lite semester!
Nedräkningen har börjat!






För den här gången?

Då var PIP slut och jag har haft helt sjukt roliga och galna dagar! Det mesta har vi nog lyckats med, jag själv inledde fredagen med att få en mördat höft och vrickad axel tillsammans med Frida, tappa leg och mobil (som tur är återfått det igen!), vaknat upp i Malins soffa i den konstigaste ställning man kan ligga på osv. Ingen idee att gå in på alla dagar i detaljer för då kommer det aldrig ta slut. Jag säger som Anna, festivaler är helt klart min grej om det finns dusch och toalett, så vad passade bättre att det blev en i våran lilla stad?
Plus i kanten också till Annas lägenhet!

Tack alla för den här helgen och hoppas på att det blir nästa år igen!

"Ni kommer väl ihåg hur vi gjorde?"










PIP, 3.e och sista dagen





NU KÖR VI IGEN! :D



Putte i parken

PIP är igång för fulla muggar, så vi ses där!