Ännu mer shopping, fest och tävling

Blev inget jobbande ifredags så åkte ut till stallet på morgonen och hoppade med Malin sen blev det Örebro en sväng med mamma, fick med mig lite hem;
* Svart skärp - Åhléns
* Vita shorts - H&M
* Trosor - Gina Tricot

På kvällen blev det fest först hemma hos Linn och senare på kvällen Danny på Wickan. Var nog över ½år sen jag var där.. Kvällen avslutades hemma i Hannas lägehet.

Lördagen blev mest lugn (för lugn för min smak..) var bara ute istallet, red och fixade inför tävlingen. Kvällen blev seg och inget mer.
Söndag upp 04.00 och iväg till Skara och tävla (därav min sega och tråkiga lördagskväll). Red en 1.15 där han var 0-0 och placerad 5.a efter det debut i 1.25 där han var jätteduktig och fin, jag var nöjd =).

Igår jobbade jag för första gången igen på över ½år och några koder satte väl sig fast igen :P.

Idag blir det jobb igen och efter det ut till hästen.

Hejra.

Shopping

Igår blev det shopping med Madde i Örebro, tänkte att jag bara skulle kolla lite eftersom jag skulle in på fredag igen, men sen blev det jobb istället så jag fick göra en lite snabbshopping.
Fick med mig hem;

* Bikini från H&M
* Topp från H&M
* Topp från H&M

Sen har jag även hittat det lite smått och gått på Internet, synd att det mesta är från TopShop och inte går att beställas hem..

image51
TopShop  Asos  H&M  Josefssons


Lista 2

Sitter och har allmänt tråkigt så varför inte en lista som jag hittades hos Matilda;

♥ Dagens klädsel: Vita Tiger jeans, svart linne från HM och svart stickad bolero från HM.

Vad heter du: Frida
 
♥ Var bor du: Karlskoga
 
♥ Brukar du läsa horoskop: Det händer

♥ Har du körkort:
Inom en snar framtid ;)

♥ Festar du mycket:
Beror på vad som menas mycket :P

♥ Sprit, cider,
vin eller öl: Sprit, cider och vin

♥Antal kuddar i sängen: 3

♥ Äger du ett busskort: Nix

♥ Nästa mål i ditt liv:
Jobba och tjäna pengar igen.

♥ Hur svarar du i mobilen: Beror på vem det är.

♥ Antal timmar sömn inatt:
Ungeför 7

♥ Sov du ensam:
Jajemänsan

♥ Vad är det för veckodag?:
Onsdag

♥ Vad åt du senast:
Makaroner

♥ Vem ringde dig senast:
Malin

♥ Godaste ölen du druckit: Om jag varit tvungen att dricka öl så Corona.

♥ Vad såg du senast på TV:
Hmm   tror jag.

♥ Hårfärg: Blond

♥ Vilken parfym använder du: Hugo Women eller JLo Love at first Glow.



Vad gör du om 5 minuter?: Ligger i sängen.

Vad vet man?

För tillfället händer det en hel del, vet inte änns var eller hur jag ska börja, men har iallafall flyttat hem nu. Ilördas blev det hemflyttning för Lotus och igår hämdades alla mina grejer. Var väl med blandade känslor som jag åkte hem men tillslut får man nog på allt, kommer sakna alla som jag lärt känna grymt mycket! och stackars Lisa som blev "själv" kvar i huset ;), men du är också snart hemm, och då blir det festa igen!
För övrigt trivdes jag jättebra och har lärt mig väldigt mycket på Strömsholm, synd bara att vissa människor ska förstöra det..





Har mellan flyttníngen hunnit med antagningsprov till hippologen nere på Flyinge också. Åkte dit ner i söndags och imåndags gjordes alla prov. Hoppningen kändes okej, dressyren rätt bra faktiskt, teoriprovet var ganska svårt men svarade på de mesta, springningen var inga problem och psykologtestet var konstigt :P - en snabb sammafattning av dan..

Ifredas blev det grillning, drickning och kubb på Strömsholm. Praktikanten söps under bordet och Malin fick kubb i huvudet ;P
Lördag blev såklart fest hemma med Madde. Vi började lite smått hemma hos mig, vidare upp på en fest i Bråten, Melkers efter det och det var meningen att det skulle bli statt men det kändes inte så lockande och hem kunde vi inte åka eftersom vi redan hade fixat efterfest så vi åkte på "mellanfest", där vi sen blev kvar.. Jag hade iallafall kul som alltid ;) hehe.

Nej nu måste jag börja packa upp, det är inte lite grejer som samlas på ½år..

Om om inte fanns

Jag skulle behöva och vilja sluta tänka, bara för en dag..

=/


Lite småkaos

Uppdatering från förra helgen..
Lördag blev som jag trodde festa och sen statt på kvällen, var väl inte allt för kul men efter det blev det efterfest med tequila osv.
På söndag hoppade Sofie, jag, My och Erica, även fast jag inte hade någon större lust till de så gick de bra, jag vann våran 3 kombinations höjdhoppning ;)

Itorsdags skulle jag egentligen åkt med till Högbo men behövde inte så i lördags åkte jag iväg till Kumla och tävlade lite. Han skötte sig hyffsat, var vild och galen i första klassen som jag trodde så i den blev det 8 fel i omhoppningen, sen i andra klassen var han tvärtemot första superfin! Har nog aldrig hoppat så bra på någon tävling, nolla på hinder men ett tidsfel. (60 sek var maxtid och jag hade 60.65..lite smådrygt men men.) Åkte efter det hem till Karlskoga och på kvällen blev det fest. Hade tänkt mig en ganska så lugn och nykter kväll men det blev snarare motsatsen..men kul det hade jag ;)
Söndagen var det bara att gå upp ganska tidigt, packade, åkte iväg och hämtade Lotus och vidare till Kumla. Han gick bara en klass och kändes rätt bra, petade 2 men ingen katastrof för de. Efter det "hem" och tillbaka till Strömsholm.

Annars nu så händer det en hel del, Lise ramlade av i lördags och bröt vristen, Eva måste åka hem på tisdag för hennes pappa har "krossat" knät så han kan inte ta hand om hästarna hemma och några hästar här har nog fått influensa så inga hästar får än så länge åka härifrån. Så igår flyttade vi våra hästar till ett stall lite längre bort så att dom inte blir sjuka, och så pricken över i:et är att det inte finns något ridhus där så idag har vi fått ridit alla ute i spöregn..


För övrig ska jag nog bli nunna, vad sägs om det?

Tack o hej