Dagen D

Imorron drar vi till Koster och är där till söndag :D. Ska verkligen bli skönt och så kul att får göra något annat den här sommaren än bara jobba och vara här hemma.
Har nyss varit ute och gått 1 timme med Ella så ska snart ta och börja packa. Annars idag har jag jobbat, började 7, usch, men hade notplock hela dan så det gick ju fort. Efter det gick jag hem till Sandra och fick lite mat och sen blev det en sväng til stan.Livsfarligt! Jag kan inte gå på stan utan att lyckas få med mig något hem, idag blev det en längre t-shirt och en svart scarf från H&M, inte farligt dyrt  men ändå..pff. 


nej nu är det packningsdags

Barfota utan strumpor och skor

Har varit segt med skrivande några dagar men det har faktiskt inte hänt allt för mycket. Jobb som vanligt, onsdags statt och fest (en riktigt galen förfest med Malin..enbart ;P) och fredags fördrev jag tiden på kvällen nykter (!) på Wickan. Igår blev det lite shopping i Örebro.

  • Svart tunika- Gina Tricot
  • Svart skjort-topp- Gina Tricot
  • Halsband- H&M
  • Armband- H&M
  • Halsband- Guldfynd
  • Svarta knästrumpor- Indiska
Lördags kväll, kan det sluta annat än med fest och statt? Iallafall gjorde den inte det igår, tjejförfest först hemma hos Annas morbror blev det, riktigt kul - singstar, röj och läppförstorande läppglans. Statt efter det någon gång och har nog skämt ut mig så att jag nästan måste ta och byta jobb. Haha njaa kanske inte var riktigt så illa, men usch måste verkligen trappa ner på festandet och börja lämna mobilen hemma, iallafall radera nummer som blir väldigt pinsamt dagen efter att man har ringt..Hamnade hemma i min säng inatt och struntade i efterfest, riktigt skönt när man vaknade imorse, men hur jag kom hem det skulle jag behöva ha förklarat för mig men tankt på att jag inte hade några skor med mig hem och sår i foten. "Hur fan kan det bli så vilt?"




"Rund och go om kinderna"

Idag när jag kom till jobbet så träffade jag farmor som jag inte gör allt för ofta och det första hon säger när hon ser mig är  "nemen vad rund och go om kinderna du har blivit, vad bra!" Ja men tack, verkligen, nu när jag faktiskt har börjat bli seriös med att äta nyttigt, inget godis och är ute och går då får man höra att man blivit rund i ansiktet, då känns de som att jag kan börja feta i mig godis igen, haha.

Jaa annars idag så har jag som sakt varit valpisvakt åt lille Nico, sen var jag ute och red Lotus en sväng, och jobb efter det.



Regn och rusk

Fy satan vad det är tråkigt med allt regn!
Idag skulle jag egenligen ha börjat rida min lille häst igen, men eftersom han hade tappat en sko fram så blev det inget med de. Tog istället och bakade blåbärsmuffis (som faktiskt blev helt ätbara) och så blev det en storstädning av rummet som verkligen behövdes! Jobbade bara 17.00 till stängning idag, stänger 3 dar den här veckan verkligen superkul..
Fick mina ridbyxor idag också som jag väntat på i 10 veckor men när jag kom hem och öppnade paket så var färgen marinblå på dom! Fel, fel, fel hade beställt grön/beigha och äger redan 2 par marinblå så några mer vill jag verkligen inte ha! Dessutom när dom kostar 1500:- också, helt sjuk dyrt men vad gör man, måste ha ett par till. Så det blir att ringa och se hur vi ska lösa de hela lite drygt om dom måste beställa om dom och att vänta 10 veckor till..

Nej får snart ta och sova, Malins lilla valpis kommer klockan 8 och jag ska försöka vakta honom hela förmiddan, huur ska det sluta?:P

Tiden kanske kunde ta och backa sisodär 2 veckor om inte mer, saknart..

Gropens ände

Solning blev det igår, Aftonbladet hade rätt för en gångs skull. Halv 8 började festandet hemma hos Malin och sen vidare på förfest. Takida var det på Statt och det var sjuuuuukt med folk. Har nog aldrig sätt så mycket folk där, det kryllade överallt, både utanför och inne. Stog i kö 100 år och det var nog första gången som man verkligen inte höll på att få komma in. Men tillslut var vi allt där inne med.

Idag plockade jag in min lilla häst från betet, nu blir det hårdträning igen =)












Kan någon ta mig från det här mardrömmsliknande liv, Skåne är kanske inte en så dum plats att flytta till iallfall..

Mer mer..

Idag gjorde jag ett mördarpass på jobbet, 8.15- 18.15 usch och fy vad segt de var, sista timme gick jag som i koma. Och pricken över i.et som gjorde att dan var ännu jobbigare var väl att det det har varit fint och soligt hela dan! Jamenvisst och såklart bara för att jag ska sitta inne på Kronhallen..
Blev lite grillning med Madde ikväll, Malin var också här en sväng med lilla valpisen.

Imorron är jag ledig heeela dan och tror på Aftonbladet att det blir soligt och 20 grader- JA TACK!

image104


Nu blir det laddning i sängen inför Takida imorron.

Hora?

Om du är tjej och har en ny kille varje helg då klassas man som hora och hela stan vet om det, men om du är kille och har en ny tjej varje helg då? Inte är det så att han blir kallad hora iallafall och absolut inte tilltalad det. Tycker att om det ska få finnas ett ord till tjejer så ska det göra det till killar med, eller så får helt enkelt samma ord användas på samma sätt till båda. Nu har jag fått det sakt också, hehe..

Sista dan jag var hundvakt igår, för väl det var nog inte allt för bra på det. Sen senare på kvällen blev det om inte Statt, hmm ja. På dan var jag lite seriös och var ute istallet och målade Lotus box så nu är den snygg och fräsch när han ska plockas in till helgen, var också en supersnabbis på stan och fick med mig två toppar hem, en från H&M och en från Jon o Jonna (VeroModa). Det var ju verkligen förbjudet att shoppa mer men kunde bara inte hålla mig..
Annars skulle jag behöva ett par svarta byxor, Hannas är inte helt fel, så om någon har ett par svarta glansiga Red Label byxor som inte används så säg till ;)


Vanlig tisdag

Ojoj snart en vecka sen jag skrev men det har gått i ett med jobb osv. Helgen spenderades med Madde och väldigt mycket fest (förvånande nej..) + att jag har jobbat både lördag och söndag.

Just nu är jag hundvakt åt Sandras lilla vilde och har varit de sen i måndags. Idag kom mamma, pappa och Ella hem igen, lite synd jag trivs med att vara själv hemma, hade nog iallafall gjort det någon vecka till, så nu får jag ta och våldgästa Madde och flytta in där ;).

Nej nu ska jag få lite mat ett plus när dom är hemma.


A la Slitzbrud

Onsdag började med att Jag, Madde och Hanna grillade här, japp vi klara de;) sen började vi småfesta lite, Madde kom också efter en stund och en hel hög med dårar.
Statt med Slitzbrudar blev det senare på kvällen, bra var dom inte, långt ifrån och nej jag säger inte så för att jag avundsjuk. Säger som Hanna;
"Det ända du behöver ha är en platt mage och stora bröst.. och det är ju faktiskt ganska lätt att fixa. Löshåret får vi inte heller glömma!"
Ungefär så var det, behöver inte säga så mycket mer. Annars hade jag väldigt väldigt kul, tur det eftersom jag hade varit laddad sen dagen innan, haha. Någon gång kom vi hem till mig igen och jag hade gjort vad som hellst för att ha sluppit jobbat igår, men det var självförvållat med att festa så det var bara att gå till Kronhallen och sätta sig där.
På kvällen kom Hanna och sov hos mig, kollade på filmen med Justin Timberlake, inte värst mycket att se.



Idag har jag iallafall en ledig idag och det känns som att jag fick ta bakisdagen idag eftersom jag inte han det igår. Men har faktiskt gjort lite nytta, postade iväg svarskortet till Hippologen, var på körskolan och på banken där dom trodde att jag hade tvättat mitt bankomatkort i tvättmaskinen 20 gånger.
- Men oj det finns ju inte en ändå siffra eller namn kvar?
Nej smart just därför jag behöver ett nytt, fick inte änns betala inträdet till Blue Moon Bar på 80:- med det, men nu snart får jag ett nytt kort ;P.
Har även solat lite, nu ska jag utpå promenad med Ella.

image102


Tjo och ting

Skavsårsfria skor sökes

Idag har det ju faktiskt varit ganska så fint väder, så gick hem från jobbet. Mamma och pappa åkte till Italien idag så nu är det bara jag, Simon och hunden kvar hemma. Tog mig en riktigt långpromenad på en timme förut med henne, riktigt skönt men såklart fick jag ju muppskavsår på båda hälarna, gör ju så inåtahelvetes ont! Får ta och rota från några compeedplåster..

Fick mina kläder och bikinin igår också helt okej var det.

image98

Nej nu ska jag nog ta och sova, upp tidigt för att ta en morgonpromenad med Ella, kvällen blir det lite onsdagasfest, jag är redan laddad, haha.

Tjo

"Djävulen bär Prada"

Läste ut "Djävulen bär Prada" igår och det är helt sjuk vad jag kan identifeira mig med den. Inte som jag har det nu men som jag hade det för ett tag sen.. En väldigt bra bok iallafall så har du inte läst den- gör det, jag rekomenderar den verkligen. Så nu har jag inget att läsa, någon som har nått förslag?

Såg att Bokus hade erbjudande på boker, 3 för 49:- så ja varför inte. 3 av dom här kanske, har någon läst någon av dom?

image97

  • "Det ska bli ett sant nöje att döda dig"
  • "En klass för sig "
  • "Om skönhet "
  • "Perfekta hemmafruar "

Segsöndag efter fullproppadlördag

Igår började dagen med en försovning och sen var nästan hela förmiddagen förstörd, klockan gick väldigt segt fram till 17.30 och jag fick sluta. Hem duscha och tillfixning för att sen åka iväg och fira Eric, började hemma hos Jocke och vid halv 8 gick vi till Red Brick. 20 personer var vi som åt och härjade (!) lite där, för mig blev det ox-och fläskfile wook, mycket gott! Runt halv 10 åkte vi tillbaka till Jocke och festade vidare och halv 12 blev det Statt och Snygg- Erik. När vi sen skulle gå hem så hade jag visst lyckats tappa min lapp så det var bara att vänta tillsist! Hade jag inte haft med min väska med mobil, plånbok nycklar m.m så hade jag gått hem iallafall..

God mat, god dricka, roligt folk, humöret på topp- kunde de bli bättre? Kanske fint väder om det är nått man ska klaga på. =)


Mer bilder kommer..

Gjordet nyss bakad potatis, helt själv, och trot eller ej så blev det faktiskt heelt ätbart och till det fick de bli en kyckling och curryröra, sallad med fetaost.

Imorron är jag ledig så då ska jag nog in till Karlstad och kika lite.

Tjohej

Man ska ramla av 100 gånger..

Japp innan man blir en riktig ryttare ska man ramla av 100 gånger - enligt ordspråket- och idag fick jag en till samlingen. Erica och jag skulle ta en liten tur ut tillsammans idag, våra hästar blev rädda för ja fråga mig inte vad? iaf.så tvääärnitade dom och vipps så låg vi båda på backen och såklart sprang dom hem som två skott skjutna ur en kanon, så de var bara att knalla hem efter dom :P Så kan det gå..

Idag blev det en lugn kväll hemma hos Hanna för imorron är det jobb hela dagen 7.30-17.30, egentligen till 18.30 men lyckades faktiskt byta bort en timme, för på kvällen blire fest och fira Eric =)

Nej nu ska jag läsa ut dom sista sidorna ur "Djävulen bär Prada" och sen sova.

Lite tidsfördriv

Utmaning
Mobilutmaning från Emma och Hanna

Vem ringde du till senast?
Madde B

Vem ringde senast dig?
Mamma

Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS?
"Ja det fick jag garanterat..Jag jobbar till halv tre!"

Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS?

Madde B

Vad står det i ditt 6:e mottagna SMS?
"Hallå! Ledig idag eller? Utgång på lör? Jag är redan sugen..;) puss"

Har du några utkast?
Nej


Vad har du för kontakter som börjar på:
J: Jeanette, Jessica, Jim, Jocke, Johan H, Johan, Johan S, Johanna, Jonas
T: Taxi kga, Taxi Västerås, Taxi Kolbäck, Tallberg, Therese W, Therese, Tinki, Tommy H, Trulle
M: Madde a hem + mobil, Madde b hem+ mobil, Madde k hem+ mobil, Mads, Malin E, Malin "Finland", Malin Å hem +mobil, Mamma jobb+ mobil, Manne, Mariana, Marie, Maritha, Mimmie, Moa, Mormor, Motin, My hem+ mobil

image94

V.31, Koster- JA!

JA ja ja jaaa, fick ledigt v.31 :D
Ledigt, fest och solning, förhoppningsvis, och såklart flakmoppeåkning ;P i en vecka, kan de bli bättre? Ey jag längtar iaf. :) den ända lilla ledigheten jag får den här sommaren..

image93



Träsktroll

Idag har de egentligen varit en ganska ohändelserik dag. Jobbade fram till 12, var huuur trött som hellst och trodde att jag skulle frysa ihjäl! Mamma var snäll och kom och hämtade mig så jag slapp gå i regnet sen tog vi en tur till Jysk och fyndade lite smågrejor.
Träning med hästen blev det sen, i spöregn! Fyj satan va blött och kallt det var. Ikväll skulle det egenligen bli en Statt tur men neej sparar mig till helgen istället.

På tal om träsktroll så tror jag att jag såg ett idag, på Kronhallen. Vet iofs. inte hur ett "sånt" ser ut men kan tänka mig att det ungefär ser ut som de jag såg. Tyckte faktiskt lite synd om henne =/.

Tjatning om fetaosten igen, kollade om den fanns med 3% men nej såklart inte, bara den naturella, får överväga om jag ska börja äta den eller helt enkelt handla i en annan affär, stora problem ;)


Tack o hej

Vandrande fetklubba

Det lär jag snart bli för finns det något godare än Apetinas fetaost? Kan lätt sätta mig och äta enbart sådanna, vitlök persilja såklart, har tyckt om det förut men aldrig så här mycket. En förgyllning till salladen ;).
Upptäckte sen idag att den faktiskt finns med bara 3% fet, vilket gör att jag kan äta lite mer än vad som egentligen är "bra". Får hoppas på att den även finns på Kronhallen, det får kollas imorron ;P.


image92

Ledig dag idag så då blev det en tur till Örebro för lite shopping med Sandra, jag skulle verkligen inte ha nått, möjligtvis en tröja eller ett vanligt linne men som vanligt slutade det med lite mer.
  • Shorts- Vero Moda
  • Skärp-Vero Moda
  • Linne- H&M
  • Linne- H&M
  • Örhängen- Ur och Penn
Örhängena hittade jag faktiskt på rea och kostade mig hela 14:- och även skärpet 30:- så lite fynd har jag allt gjort idag. Nej nu ska de klickas hem lite reagrejer från internet sen blir det sängen,upp och jobba 7.45 imorron.

- Lite duktig har jag blivit, nu feströker jag bara.
- Ja jag med, livet är en fest. (Anna rökare av 1 paket om dan)
Ja jo så kan man också se på det hela =P

hejra

Sunne, beslutångest och helg

Var i Sunne och tävlade torsdag- lördag därför har det gått trögt med bloggandet. Blev inga vidare resultat för mig, 4 fel i några klasser och 8 i andra, jaja. Det var iallafall kul, synd bara att vädret inte var på topp, jag hade sätt fram emot vattenparken ;).



Jag, Erica och My

Kom hem i hyffsad tid i lördags så då blev det såklart fest och Stenmark på Statt. Började med förfest hos Anna på jobbet och sen till ett knökat statt, det var proppat med folk! Det första vi gjorde när vi kom in var att tappa bort Kristin, såklart, så sen kunde vi ju säga lycka till att hitta henne :P



Sandra & Madde


Anna & Hanna Kristin & Sandra


Söftar på balkongen, sen blev det toan och efter det hittades Thore


Folk Jo men jag kan det här;)


Kristin

Sen var det ju det här med Hippologen, fick reda förra veckan att jag kom in, kul, men hur ska jag göra nu då? Hatar verkligen att ha beslutångest, får ta en rejäl funderare på det..

Tack och hej för mig