Vardag

Sådär ja, nu börjar allt falla på plats igen. Väskorna är uppackade, kläderna är tvättade, kylen är fylld (mamma hade varit här och hjälpt oss lite =) och jobbdagarna har börjat- nu är det vardag igen.

Resan hem gick bra. Hamnade i turbulens men det överlevde vi och kl 00.00 landade vi på Arlanda, 04.15 var vi hemma i Karlskoga igen.

Igår var jag också ledig, var iväg till Fia och fick dom slitna hårtopparna klippta och det bleka håret färgat, och som vanligt är jag nöjd.





Lite bilder från Phi Phi

Hemresa

Jahopp da var det slut pa det roliga, framfor oss vantar en resa pa 13 timmar innan vi landar 23.30 mandag-tisdag natt.

Hejda harliga Thailand, hej kalla, isiga Sverige- jag ar inte taggad pa att borja kla mig som en michelingubbe igen!


1

Da var snart nast sista dagen har slut, imorgon aker vi hem till kalla snoiga Sverige igen, fyfan rent ut sakt! hade garna stannat lite langre. Men inte mycket att gora at det, hem, till ICA och jobba ihop pengar till nasta resa, som vi pratat om att vi kanske tar i novemeber-december =)

Hunnit med en hel del annars idag, fixat manikyr o pedikyr, shoppat annu lite mer sa vi far se hur manga kilon vara vaskor ligger pa, leta lite efter min mobil- vilket var ett hopplost fall och givetvist lega i solstolen och poolen.

=(

Min mobil ar borta, nagonstans i Thailand, sa nu mina vanner ar det bara att satta igang och skicka era nummer till mig igen. Antingen har, pa facebook, som mail; frida_avander50@hotm.. eller hur ni vill.

4

Mitt har ar snart blont istallet for brunt efter 2 veckor i solen och allt saltvatten, Sofias har har darimot sjalvklippt sig sa jag ska val inte klaga allt for mycket.

Var dagliga sysselsattning har nere (forutom solning) ar att shoppa, har shoppat konsant sen vi kom hit varje dag- det ar allt fran klockor till strumpor igar fick jag med mig ett par skor som jag inte alls hade tankt att kopa, det galler att tanka latt nu om man ska fa med sig allt hem- vill inte ha overvikt!

 

P1020955.JPG
Bild fran Sofia- fest pa Grabbarna Grus


Snorkling

Har hunnit med en hel del sen sist. Tagit oss fran Phi Phi till Patong, nu ar vi i Karon och imorgon aker vi dom sista dagrna till Patong igen. Imorse tog vi en speedboat ut till Raya och snorklade, till o med jag vagade =)

Annars lever vi livet och har noll koll pa vad de ar for dag o vad klockan ar.


Thailand

med stort T.

Har bara en sak att saga, det ar helt underbart!
=)

(for origt sa ar klockan 13.40..)

Dagen D

Hejdå kalla snöiga Sverige, hej varma soliga Thailand- för idag åker vi! =D

Allt är ska vara packat och klart nu, det som inte är med för vi komplitera där nere (Sofias karmellkungen godis är i alla fall med, det packades ner först!;) kl 14 rullar bilen mot Arlanda och 20.35 lyfter vi till dom lite varmare breddgraderna.
Har lovat Malin att hon ska få sitta vid fönstret om vi har fönsterplats, lilla vännen har ju aldrig flugit :)

Ha det så bra här hemma tills vi hörs igen, kramas och mys riktigt mycket på hjärtedagen den 14.e.


Sista rycket

Blev inget ögonbryns- och fransfix, Sofias lilla krake blev ännu mer sjuk så dom var tvungna att åka iväg med honom- hoppas att han snart blir bra igen! Gjorde ett vågat försök och fixade det själv i stället (bära eller brista)
Men faktiskt så sitter ögonbrynen än så länge kvar. 

Före & efter. Syns betydligt mer i verkligheten

Ledig igår så var ute i stallet tidigt på morgonen, brummade sen in till Örebro med Madde för att fixa allt det sista innan vi åker. Både det ena och andra åkte ner i påsarna. På kvällen var Malin här på mat och både 1 och 2 flaskor vin slank ner, inte helt fel!

Äntligen har jag nästan packat klart, jobbade 14.30-21.15 och innan det hade inte en grej åkt ner i resväskan men å andra sidan ska inte mycket med heller.


Har aldrig åkt på utomlands med en så tom resväska.


Fix

Har hunnit med lite av det som skulle göras idag;
  • Tagit tag i tvättberget!
Men dammråttorna ligger fortfarande fint i varenda hörn, lyckades verkligen inte ta mig upp i tid så jag hann med det innan jobbet imorse. Så det måstet hänger med mig till imorgon, stallet på morgonen och vid halv 11 ska jag iväg och få brynen och fransarna fixade.



4 dar kvar tills jag byter till den här "outfiten" istället;

 


vitt vitt vitt

Igår fick jag ordagrant gräva fram bilen när jag slutade och skulle hem. Den var täckt så stor den var och inplogad, man skulle kunna tro att den hade stått där en vecka i snöväder.  För min del räcker det med det vita pudret nu, tack!

En aning shoppingsugen är jag, 1 ledig dag har jag den här veckan så då ska det nog springas lite i affärer, måste fixa lite innan vi åker.


Den här till sommaren kanske?