Vill ha



Skulle inte tack nej till det här ovan, så för att få råd med lite så ska
jag åka och göra lite timmar på jobbet, det roliga 12-21.15 passet.

Ha en bra dag!

Dagarna i ett sträck

Då var man här igen =) Dom senaste dagarna har sprungit iväg.
I fredags fyllde Madde år, grattis grattis, så vi firade henne på kvällen med lite festande.

På lördan tog vi oss en tur till Örebro, blev inte mycket shoppande för kortet låg kvar hemma, men två påsar hade jag allt med därifrån. På kvällen besökte vi (och Karlskogas alla 14-åringar..) tivolit.


Micke, Patricia, Madde och Paulisch


Igår, söndag, jobbade jag på förmiddan efter det gjorde jag ett riktigt ryck istallet. Red först Milli, sen kom 5-åringen så hoppade jag den för Malin tillsammans med Jessica, fick kämpa riktigt med henne igår vilket hon tyckte var jobbigt men så är det, måste ställa lite mer krav på henne nu. Efter henne fick Lotus sig ett pass, han måste ha slagit i huvudet en gång för mycket för han hoppar som aldrig förr så på lördag ska även han få följa med till Kumla och tävla lite, det gillar han nog =)

Dax för duschen nu sen ska jag träffa Annica =)

Ha en bra dag!

Farfars begravning

Träningen igår gick bra, när Milli väl har hoppat av sig och slappnar av lite.
Lotus verkar ha det bra med, han hade sprungit runt som en galning och varit överlycklig när S släppt ut honom igår,  han är en rätt tacksam häst, spelar ingen roll vart jag ställer eller släpper ut honom så är han nöjd :)

Idag är det Farfars begravning, ingen jag direkt ser framemot, är bara dom närmsta som kommer att vara med, så som han ville ha det.

Träning

Igår överträffade jag nästan mig själv, höll igång hela dagen (utan att jag egentligen behövde). På morgonen hade jag stallet och red Milli, kom hem tänkte först lägga mig och sova lite men tog mig istället en promenad med Hanna.
På eftermiddan/kvällen hoppade jag för Malin först med 5-åringen och sen Lotus. Båda skötte sig bra, Lotus hade lite besvärligt i högervarvet så jag fick kämpa tills jag var högröd i ansiktet.
Körde sen Lotus till S där han ska stå några dar och bli riden, blir nog bra.

Dax att åka iväg till jobbet, direkt efter det ska jag ut och hoppa Milli för Malin, kommer väl få kämpa tills jag är död idag igen, ibland är det värre att träna för henne än att ta ett stenhårt spinningpass, "gött de" =)


Lotus i Sunne 07

Otur

Fick en trisslott av Eva på jobbet för några dagar sen, skulle vinna en resa till Thailand åt mig, Sofia och Annica. Med min vanliga tur så vann jag inget, inte änns 25:- så jag kan få ett till försök.
Skulle behöva den resa just nu, komma bort ett tag- ja fly.
Men jag sitter forfarande här utan någon Thailandresa och med lika mycket slantar som innan om inte mindre, så istället får jag ta mig en promenad, det är ju liksom nästan samma sak ;)


Hemmafru

Ledig dag idag, så efter stallet imorse åkte jag hem och STORSTÄDADE hela lägenheten. Dammsög, dammade, skurade golven, tvättade, diska och bytte sängkläder- hela kittet, så skönt när det är gjort!

Ledig imorgon med, tar hästarna på morgonen så har jag hela dan på mig sen att göra annat, måste bla. förbi Systemet, E och S har fest på kvällen =) Skulle behöva ta en tur inne i Marieberg också, att det alltid ska vara problem med vad man ska sätta på sig!


Torsdag

Båda hästarna är ridna nu på morgonen och härnäst väntar ett jobbpass 12-21.15- det suger! Får väl vara nöjd att man faktiskt har ett jobb som ger en pengar men just det passet tar så emot . Inte mycket att göra åt, det försvinner ju tyvär inte.

Lycka till i Ljungby Malin, jag hade mycket hellre velat följt med dit!

Ha en bra dag

Fölis

Vi fick en liten ponnyfölis borta i Lotus stall för några dagar sen, så sööt, lyckades få några kort på honom idag. (Inte det lättaste, han ville mer hoppa runt än stå stilla..)




Han tyckte att Ella var väldigt intressant, Ella tyckte inte riktigt detsamma..

Påskdagarna

Grillfesten ilördags var den bästa på länge! Statt var det lite värre med, mycket folk men nej det skippar jag nog några helger nu igen.












Söndagen gick mest åt till att ta det lugnt, red hästarna, åt pizza och på kvällen åkte Malin och jag in till Örebro och gick på bio, Fast and Furious- helt okej film!

Igår var jag ledig igen (kors i taket) så jag tog med Lotus bort till Malins bana och hoppade honom där och det gick över förväntan faktiskt. Hoppade sen Milli efter det och Malin Bella. När vi var klara med dom hoppade Malin Cherry, på kvällen tog vi oss sen en långpromenad, sen somnade jag välförtjänt i soffan.


Tempo

Vaknade som planerat och kände mig helt frisk och gör fortfarande. Bebisen har tävlat nu, det gick bra, våra problem var inte hindren utan allt annat som tex gå ut och in genom dörren, jaja får hon bara tävla lite mer så löser sig även de. Så helt godkänt får hon allt! =)

Ska iväg och ge farmor en påskblomma innan jobbet och fixa köttet till ikväll.

hej så länge!


Långfredan

Vilken dag. Började med jobb 7.30 och huvudet var inte på topp för 5 öre, när jag väl fick den att fungera igen efter alla olika slags piller så mådde jag illa som jag vet inte vad istället, Sofia började 30 min tidigare så jag fick gå hem, tack för det!
Var ut till båda hästarna en sväng innan jag däckade i soffan. Har nu på kvällen fått lite påskmat i mig så nu börjar allt kännas bra igen.

Imorgon när jag vaknar finns det inget annat än att jag är helt frisk och kry igen, ingen konstig huvudvärk och inget illa mående, okej?

5-åringen ska tävlas för första gången imorgon på Påskhoppningarna ute på ridskolan här, får se hur det går :)
Ska hinna med en jobbarsväng sen på eftermiddan innan det blir årets första Grill- och festkväll!
Så något annat än frisk finns inte med i min planering, nu ska jag hoppa isängen och ladda för imorgon.

Glad Påsk på er

='(

Hade tänkt att skriva annat idag men vill ägna en extra tanke till dig istället.
Vi visste att du var sjuk och gammal men jag kommer sakna dig så ändå.

Vila i frid Farfar




Dagen

Skulle egentligen ha jobbat extra några timmar ikväll men det tog emot, H var snäll och tog passet istället.
Hann vara hemma och fixa lite innan mamma drog med mig in till Örebro, var egenligen väldigt väldigt trött men alltid bra att komma ut lite när det väl är fint väder och när man inte jobbar hela dagen inne. Lite shopping blev det med andra ord idag med.




Lite större jeansshorts från MQ. Dåliga bilder..



Uppe före tuppen

Då var det måndag igen. Upp i tid idag med, hade stallet imorse och vilket väder! =) Men inget slår nog klockans ringningstid igår, 04.20, jomenvisst, folk ringde och var på efterfest då själv skulle jag åka ut till stallet och åka på tävling i Vikbolandet.
Första klassen var katastrof men ingen idee att haka upp sig på det, andra klassen hade nog varenda person i min närhet peppat mig och det gav resultat, 4 fel gick jag ut med men nöjd.
För dom andra i laget gick det också bra, My var felfri i både framhoppningsklassen och laget, Susanne felfri i första klassen och 4 fel i laget, Erica var nolla på hinder men 1 tidsfel i framhoppningsklassen och 3 pet i laget (ingen katastrof hörru! =)


Jag och My



Väntat hela veckan

Ja jag har i princip väntat hela veckan på min lediga dag idag. Till Karlstad kom jag också som var bestämt, hittade inte den randiga tröjan nedan, så den har blivit beställd, men istället fick jag med mig en annan randig och ett par skor. IKEA hann vi med också och där blev det desto mer. Allmänt smått o plock kan man säga.

Träning för Malin blev det sen på kvällen, idag kändes det riktigt bra, får hoppas att det sitter i även på söndag, andra omgången med laget då.

Efter träningen kom hon hit, kul det var för längesen vi träffades förutom istallet.

Flummigt inlägg idag, är nog egentligen för trött så nu måste jag hoppa isängen innan jag ska upp till jobbet.



299:- på Skopunkten

Randigt



Den andra randiga tröjan jag ville ha var givetvis slut när jag väl kom till en Gina Tricot affär och såklart på deras hemsida med- ska därför hitta den här istället när jag ska in till Karlstad på fredag om jag inte tar och beställer hem den innan det, kanske är det säkraste kortet?