Stockholm

Hannas och min lilla Stockholms-trip var en upplevelse, den innehöll nog det mesta. Kista Gallerian blev första stoppet och dit hittade vi lätt som en plätt sen var det att hitta till Moster på Södermalm, efter att ha kört fel och missat avfarter osv. 3 gånger så kom vi rätt. Nått vi klarade också mycket bra var att åka buss till ambasaden, den gick i princip utanför huset och nästintill ända fram till ambasaden. Väl där kom problemet, först väntan i 30min innan Hanna väl kom in och sen var det bara att vänta och vänta och vänta och jag hann nog tänka 10000 gånger att nu måste hon nog snart komma, fööör jag fryser ihjäl! Och visst kom hon igen, efter hela 2,5 timmar, haha! Herregud :P
Visumet fick hon iallafall godkänt :) Stan och shopping stog efter det på dagens schema. Jag överhandlade mig inte överhuvudtaget.

Svart klänning H&M, beight linne H&M, bruna skor Vagabond, ljusgrå spräcklig tröja BikBok.

Hemfärd blev det runt 16 och ja jag erkänner vi körde även lite fel på den resan meen vi kom faktiskt hem tillslut ;)

Monki

image271


Kollade in Monkis hemsida och deras nya kollektion för  vår och sommar, ska försöka letas upp i Stockholm.

Löning

Några dagar kvar men fick lönebeskedet idag, rekordlön, den kommer sitta fin fint på kontot på måndag speciellt eftersom Hanna och jag ska till Stockholm. Åker förhoppningsvis dit redan på söndag och sover hon min moster.
Shopping, shopping, shopping..nej måste faktiskt hålla lite i pengarna.

image270

Gillar dig

Mamma och hennes son runt 4 år kanske idag på jobbet;

Sonen - Mamma jag gillar dig
Mamma - Jag gillar dig också
(x 10 gånger kanske..:P)
Sonen- Hur gillar du mig?
Mamma- Ehm det kan vi ta sen..när vi kommer hem och har lite mer tid ska jag förklara det.

Haha vilket svar men hur förklarar man  "hur gillar du mig?" och till en 4-åring också. Barn kan verkligen ställa dom mest invecklade och svåraste frågorna.

Hoppas alla har fått en bra Alla hjärtans dag, själv har jag jobbat verkligen hela dan och inte känt av ett dyfft av det, passar på och ger en STOOR kram till alla mina vänner här :)

Test


Hittade mig ett litet test på VeckoRevyn.

TEST: Är du snål, sparsam eller shoppinggalen?



image269
Hetsshoppar du upp hela lönen redan första veckan efter lön? Eller är ditt sparkonto en guldgruva? Vårt test avslöjar sanningen!

av Elin Aram & Caisa Jansson foto Bulls/Veckorevyn.com publicerad 2008-2-07


DU ÄR EN FYNDFANTAST

Du har en avslappnad inställning till dina pengar och balanserar ditt spenderande med ett sparande på en jämn nivå. Du kan gärna bjuda dina kompisar på fika men behöver inte alltid gå fullt ut varje gång du är på festhumör eller på restaurang. Börja spara ihop till den där dyrare resan som du drömmer om redan nu genom att dra in på andra utgifter, den gyllene medelvägen kan verkligen bytas ut!

 

 

Tjaaa det stämde ju in rätt bra faktiskt..


 


Saker och ting

image268

Idag drog jag med mig Mr H in till Karlstad för en tur till IKEA och Lagerhouse. Flyttade även sängen, soffan och tvbänken till lägenheten, snart inflyttningsdags :)