4 minuter innan fredag

Två dagar på jobbet så fick jag en härlig förkylning och halsont, imunförsvaret har väl blivit sämre nu när man gått hemma och inte utsatts för alla baskilusker varje dag. Har pimplat huskuren varmt vatten, citron och socker hela dagen så halsen känns nog allt redan lite bättre. 
Mellan snytpapper och drickande har jag även varit iväg och haft körlektion (med släp, inte blivit av med det eller så;) och det gick himla mycket bättre än vad jag hade trott, men än ropar jag inte hurra, ska plugga säkerhetskontrollen som aldrig förr, om jag ska.
 
Tack och godnatt!
 
Håll alla tummar ni kan där ut för att det var andra och sista operationen för fina vännen idag och att hon nu slipper allt och blir frisk, mina är i alla fall blå! 
 

En enkel tisdag

Idag blev det kvällsjobb igen, lite längre pass idag, från 14.30 till stängning, passar på nu när lillebror Simon är hemma en sväng igen och kan vara min nanny :) 
På förmiddan hann vi även med att bla. vara förbi öppna förskolan. 
 
 
 
Vareeenda grej skulle ur lådan..
 
Jag förstår att Theo undrar vad hon håller på med.
=)
 

Carine upplyste mig om billiga Converse på Coop, insåg dock att jag inte hann klämma in att åka dit innan lämning av barn och jobb och såg min storlek flyga iväg. Men när jag kommer hem har Peter tagit en tur ner dit och hittat ett par svarta i min storlek, ibland ska man ha tur, och en snäll sambo! ;) 
 
449:- på Coop Forum
 
 

Tävling, Kumla

Igår var vi på tävling i Kumla, Milli hoppade bara en klass 130 och dom var lika duktiga som förra helgen. ♥
Att dom har börjat bra kan man inte säga nått annat om.
 

Viljestark

Minichefen visar mer och mer att hon har en egen vilja och ett tålamod som inte existerar alls. 
Att sitta still och vänta och se på när hästarna tas in är inte alls lika intressant som förut längre, inte alls, i torsdags fick hon i alla fall följa med vare sig hon tyckte det var kul eller inte. 
Igår kämpade hon länge innan hon tillslut insåg att det är lika bra att sova, en mörk tyst lägenhet är inte så rockig trots allt.
Idag bestämde hon sig för att äta lunch var inget för henne och det resultatet blev ju bra.. 
Det var dom senaste tre dagarna, undra vad det blir imorgon? 
I vilket fall som helst så är det lika bra att hon lär sig att man inte alltid får som man vill, även om det är bra att man vet vad man vill, eller inte vill i det här fallet.  
 
Annars har hon även varit med och gjort saker dom senaste dagarna som passat damen, shopping i Örebro, varit med och tagit nytt körkortskort till mig, lunchat med Madde&Emelie och så badat- i hela badrummet! :) 
 
Madde fick en lunchbild på tokan.
 
 
 
 
Jag har även ridit och igår kvällsjobb. 
Idag har vi mest umgåtts med både den ena och andra, hade stallet imorse och bakat, nu ikväll har det inte blivit många slängar, lite plockmat framför TVn med sällskap av Peters mamma och kusinbarn. 
Imorgon är det tävling igen :).
 
 
Fick hjälpa mamma och slänga ihop en kladdkaka.
 
 

Nytt

Igår uträttade vi lite ärenden och drog en snabb repa på H&M, ett par byxor och en väst rikare, men nu har jag beslutångest delux om jag ska behålla den eller ej. Tänk att det bara blev shopping till mig och inget till lillkotten och inte tvärtom.. 

Att till och med vara med i provhytten var inga problem, trots en massa olika provningar,hon gillar nog shopping hon med =)) 


Filmer från Pelleträningen

I torsdags vi iväg till ridhuset och Malin hade träning för och med Pelle med alla hästar. Lyckades få några filmsnuttar på alla utom 2. 
  
 
 
  
 

Tiden går fort när man har roligt

Haft en fulltupphelg med en massa roligheter, även om den först inledde med ett tråkigt besked om fina vännen. Hanna var och umgicks med oss i fredagskväll, igår kom min kusin och hennes man från Stockholm, vi började med hockey, middag på Gastro och avslutade på Red Brick.
Idag har vi varit iväg på årets första tävling, fin fina var hästarna och Milli vann sin klass.
Mer om allt och resten av lite från förra veckan imorgon, nu ska jag hoppa mer bredvid min lilla stjärna, god natt!


Tågar på

Så har några dagar glidigt förbi sen sist jag skrev av mig. 
 
I lördags var jag iväg och på hoppträning för Malin igen, svävade dock inte på rosa moln som efter i tisdags men det får man inte alltid heller. Det gick absolut inte dåligt, då är jag orättvis, men det var en lite mer pigg häst än sist, och kanske jag själv var mer på spänn, ego som jag är vill jag nog ha min tränare för mig själv, haha. 
 
Här får ni lite filmbevis från i lördags. 
 
 
 På kvällen slog vi klackarna rejält i taket, middag och vin hemma hos mig innan jag och Malin entrade Statt, och när man väl är ute är det lika bra och göra det rejält med efterfest också, jovisst! 
Och efter det kan ni alla föreställa er hur vi mådde och hur söndagen såg ut, lyckades i alla fall ta mig ut på en promenad på eftermiddagen. 
 
 

Feb. 07, 2013

Laddade för en clubtoastlunch på stan med Carine&Theo, men när vi kommer dit är det stängt, STÄNGT?! Lunch blev det ändå, på Katrinedahlskrogen, inte fy skam det heller, tur vi kom sent till lunchbuffen, våra bebisar var som två yrväder i sina stolar, okej min!

Jobbade lite idag igen och det är alltid nått man kommer på att man behöver själv när det kommer rullandes på bandet. Jag har letat länge efter vita lådor/korgar att ha kryddorna i men inte hittat några i bra storlek att ha bredvid spisen, men vart dyker dom upp om inte på Maxi, för ynka 49,90:- också- perfekt! :)


På ett eller annat vis

Man kan ju tro att vi inte kom iväg til ridhuset igår, men jodå, efter lite trix med snön och byte av bilar blev det allt hoppning. 
Hoppade samma som sist vi var iväg, väldigt nyttiga och bra övingar, med både travhoppning och studs. 

 
 
 

Tänkte i början när vi hoppade att fasen idag går det inte lika bra som sist, men sista rundan kommer jag leva på länge, min snälla lilla häst som hoppar runt så bra med mig. På lördag ska vi på det igen, gud så kul! Och gud så jag längtar till att få åka på tävlingar igen. Kanske ni tror att jag ska dra på mig dom vita ridbyxorna som legat på hyllan i ja 4 år, men nej så kul ska vi ha, dom får allt ligga kvar där, åker dom på igen så blir det över någon 90cm och det tror jag inte Milli är så sugen på. Nej jag fortsätter att hålla mig till marktjänst :)
 
Tuva lekte med sin Farmor medans vi var iväg, efter det passade vi på att åka pulka i all snö. Annars är det full fräs på henne här hemma, när man fyllt 9 månader behöver man inte lägga sig förens tidigast 23 på kvällen, visst? 
 
 

Hej o hå vad tiden går

Idag blir den lilla här hemma 9 månader, bara 3 tills hon fyller 1 år!!
Dagen har varit blöt, efter promenaden fanns det inte mycket som var torrt, badhuset var blött och ridningen var blöt.
Imorgon ska vi till ridhuset och hoppa, Milli kommer säkert ha en fläskläpp efter kvällens pass, då hon stog på näsan och det var snudd på att även jag hamnade med näsan ner i snön, men hon lyckades reda upp det innan vi båda var där. Eftersom tiden än går så snabbt så kan det väl hoppa fram till våren och sommaren redan nu, så fruktansvärt mycket enklare med allt då- i fall någon missat det ;)

 


Kingsland vår & sommar 2013

Vår- och sommarnyheterna börjar strömma in överallt. 
Hittade några från Kingsland. 
 
 

Första fredagen i februari

Varför finns det aldrig nått bra på tv att se på fredagskvällarna (inte på lördagar för den delen heller), det är ju ändå då dom flesta har tid och vill mysa ner sig i soffan..
Tuva slog igen sina blå för en liten stund sen, får se om mina gröna orkar med en film eller om dom åker igen dom också.