Kommer och går

Jag är mer än dålig på att vara en "bloggare", hmm ja jag erkänner. Kan skylla lite på att jag har jobbat en hel del på sista tiden och inte haft någon större lust och ork till att skriva. Ska ta en uppdatering av senaste veckan och framförallt helgen antingen sen eller imorgon, det lovar jag ;)

För övrig har jag blivit sjuk igen, det är näst intill sanslöst, hinner inte mer än att bli frisk och vara det några veckor innan jag får helvetiskt ont ihalsen igen. Jobbade i måndags, kämpande mig igenom dagen och det kändes som den aldrig skulle ta slut, sen igår vaknade jag upp med feber och ännu mer halsont än dagen innan så det vara bara att ringa till jobbet och sjukskriva sig och resten av dagen igår blev till att sova. Idag var jag som tur var ledig och febern har försvunnit men den förbaskade halsen har inte blivit ett dugg bättre :( Jaja lika bra att jag går och försöker få i mig lite te för imorgon ska jag jobba igen, hur det nu ska gå...

Hejdå

Slutar man någonsin att förvånas?

Jag tycker att den här stan är för härlig. Åker ner till Melkers runt 22.20 för att ta en liten kvällsfika och softa, men så när vi kommer dit så är det stängt! Det är fredag och det är stängt!? Jomenvisst och såklart, och finns det mycket annat öppet in den här stan, neej inte ett dyft, eller jo jag glömde ju Mc Donalds... Det är nästan för roligt att bo här. Jag måste flytta!! Jaja nog tjatat om det.
Hanna missade  iallafall inte tåget och kom hem idag :)

Imorgon blir det  fest (såklart) Statt och The Sound på kvällen,
Nej nu måste jag nog ta och sova om jag ska orka upp 6 för att åka iväg och tävla.

Tjoheej