Hmmpf

Skulle uppdatera när jag kom hem i söndags men datorn hade åkt på virus och har därför varit borta, igen, fram tills idag.
Tävlingarna gick iallafall bra. Hästarna har skött sig till och från, Milli och Chippen visade mest sina bitchsidor i sina boxar och retade gallfeber på grannhästarnas ägare! Annars så har dom hoppat bra, mest 4 fel rakt över, förutom Lawito som debuterade 150 med noll fel och placering, riktigtriktigt bra gjort!
Hann inte med och ta några kort, det gick i ett med 4 hästar mellan göra iordning och framhoppning men jag hittade några på Västerviks hemsida.



Malin & Milli

 
Malin & Chippen


Malin & Bella


Imorgon ska vi iväg på andra äventyr, om vi ska.


Paus

Hej alla läsare, som ni säkert har märkt har jag haft en lite bloggpaus men tänkte nu berätta att jag lever.
Sommaren verkar nästintill slut och min har både varit den bästa och den värsta, en klump har satt sig imagen och en har försvunnit.

Bor fortfarande kvar i huset men inte länge till, om ungefär 2 veckor flyttar jag till Maddes fina lägenhet på Hotellgatan medans hon testar på livet i storstan.

Nu hinner jag inte mer dags att packa det sista, först grillat på Systerstigen innan vi packar in dom 4 "små" djuren och rullar till Västervik på meeting, jag, Malin och Cissi =)

Hörs på söndag om inte innan!

Ett nyp..

..i armen för att se om jag verkligen är tillbaka i verkligheten, och ja tyvär så är jag det!
Kan vi backa tiden, spola tillbaka, göra om det!! PIP 2010 var helt otroligt bra!
riktiga "ljushuvun"

Har mellan varven hunnit med och varit på tävling i Hammarö med Malin. Hästarna har skött sig super (vad annars ;).I torsdags vann Bella 130 och Milli placerad 10a och kom sen 2a i 140. Hon gick vidare till finalen på lördan, 140 Derby där hon skötte sig fin fint med bara 9 fel och kom precis utanför placering. Igår söndag vann Chippen 5-årfinalen och Bella kom 3a i 140. Milli gick också 140 men hade 3 ner, benen var nog lite trötta från dan innan.

Har haft en kanonsemester trots regn sista dagarna!