Check!

Systemet- fixat
Solen- fixad
Taggning och laddning- fixad
Jodå det börjar närma sig!

Nu snart träning i Örebro med Malin.
Klick.


Toppen

Redan haft semester 1 vecka, varför går tiden så fort när man är ledig!?
Har hittills haft en mycket bra ledighet, kom hem i onsdags från Sthlm och på kvällen blev det Onsdagsklubben. Utgång och fest blev det både fredag & lördag + efterfester, och jag har verkligen haft jättekul!
Har däremellan givetvis hunnit med min lilla häst. Hoppad för Malin igår och tillslut så satt bitarna där dom skulle=)


Nu laddas det för PIP och tävlingarna i Hammarö.

Madde stog för den bästa raggningen ihelgen- helt klart!

bild

jag får bara bilderna åt ett håll..

Kanon

har det helt kanonbra här. Igår var det fint väder till och från så några timmar på bryggan blev det. På eftermiddagen tog vi en sväng med båten och åkte till Waxholm. Idag är det toppenväder, så sololjan är på och jag tänkte inte flytta mig förens vi tar clion hem i eftermiddag. Ikväll, onsdagsklubben eller inte- det märks!

Stockholm skärgård

Dom små båtarna rullade förbi när vi satt och åt. Försöker mig på att blogga från mobilen..Här är det toppenväder och soligt. Nu ikväll har vi suttit på bryggan ätit gott och druckit vin, fin fin start på semestern! Imorgon blir det upp i tid på med ett lager med sololja och inta platsen på bryggan sen tänker jag inte röra mig ur fläcken :)

Right

Jag har haft en lugn och sansad helg, ingen alkohol och ingen utgång- alls!
Imorgon brummar clion till Stockholm och blir kvar där tills på onsdag, en snabbistripp.
sol, bad, vin, brygga, skärgården, umgås
Behind the mask

Happy

S E M E S T E R!
Yes, idag kl 14.30 började min första (betalda)semester någonsin. Det ska blir hur skönt som helst, har i princip "inget" planerat, PIP självklart och tävling Hammarö,. sooola om vädret håller i sig (JAG BER TILL VÄDERGUDANA!) så jag slipper gå runt som Karlskogas albino! och ett o annat glas vin ska nog få slinka ner. Kanske åker upp några dagar till släkten i Stockholm också, går på stan och åker ut till "landet" med andra ord tar dagarna lite som dom kommer.










Bilder från våran senaste sommarfest.

Förutom vårat spontanfestande i onsdags och Onsdagsklubben

Snodde en bild av Natta, under flytten lyckades jag
tydligen flytta bort min sladd till mobilen..





Räknar ner

1 vecka kvar till semester!
Smygtränar lite på ledighet redan imorgon och på lördag och tar en halvdagsjobb på söndag, så nu beställer jag verkligen fint väder. Stall, shopping och vin ska jag ägna mig åt imorgon!

Några undrar hur det gick i Sunne.
Fredag hoppade Chippen, Malins unghäst, 120 med 4 fel (en volt), Milli, Bella och Lawito hoppade 130 och 140. Bella vann 130, Milli och Lawito hade 4 fel. 140 kom Lawito 2a, Bella hade 4 fel i omhoppningen och Milli 4 fel.

Lördag; 140 för alla 3. Bella kom 2a med 2 hundradelar (!!) och Lawito 3a. Milli hade 8fel.

Söndag; 145 för alla. Debut för Milli och Lawito. Bella hade 8 fel, Lawito 4 fel och Milli 2 ner och ett uronödigt stopp, men hon hoppade riktigt fint och är huur nöjd som helst med henne, trodde väl aldrig att hon skulle gå 145!!
Malin och Bella

Skvaller och nyheter

Nästa väska står nu packad och färdig i hallen, imorgon åker vi med hästarna till Sunne för tävling till på söndag. Den här helgen har vi inte med ett rullande hus utan ska istället bo på Quality Hotel Selma Lagerlöf det blir nog alla tiders de och det ser ut som att vädret ska vara med oss också.

Ha en bra helg allesammans!



Ruta ett

Sådär ja, då var det klart, allt är flyttat och lägenheten skiner från golv till tak! Då var man tillbaka där man började, i det gula huset mellan lasarettet och sjön, nästan vid hembygdsgården, vid "svanhuset" med andra ord nedre Aggerud, V:a Boängsv. 60.
Känns i vilket fall grymt skönt att allt är klart och att det bara är att lämna nycklarna imorgon.
Förlåt alla som hoppades på sol idag, men jag var ledig därav regnet, det slår aldrig fel. Men imorgon är det jobb som gäller igen så var så säker på att det blir sol och klarblå himmel.
Torsdag 1 juli
www.yr.no