Fredag, lördag hela veckan

Hela veckan har kännts helknepig med lediga dagar och allt.
Julafton firades i Stockholm med släkten på Södermalm. Det var trevligt trots att prinskorven hade glömts!? Fick en hel del fina och välbehövda julklappar, tack och tack!
Juldan åkte vi hem till Karlskoga igen och på kvällen var det fest och ett besök på Statt som gällde. Förfestade gjorde vi hos Sandra som hade inflyttningfest och Statt var faktiskt roligt även fast det var knökat.
Annandagen var det dax för jobb igen hade dock lyckas ge bort min förmiddag, usch för att ha jobbat då efter förfest, Statt och efterfest..

Igår var jag och skrev på papprena till lägenheten, så i februari flyttar jag, igen, fast heelt själv och så långt som över gatan :P

Imorron drar vi till Sälen och firar nyår som resten av stan (negativa frida) meeen det kommer bli kul, jag trort som alltid! :)

Gott Nytt År!

20 år

Ja då var man 20 och det känns likadant som igår när jag var 19 :P Har faktiskt inte hunnit med Systemet idag får inviga det imorgon.

Nu ska jag iväg på grötkväll på jobbet.


Sista dagen som tonåring

Oplanerade kvällar kommer nog alltid bli dom roligaste kvällarna, iallafall oftast. Bestämde mig för att inte gå ut ihelgen och knappt dricka, utan vi skulle bara sitta hos Sofia har film-maraton och dricka lite vin. Men nej så blev det inte riktigt. Först var jag på lite glöggkväll. Åkte sen in till stan, hämtade upp Sofia och sen hamnade vi på fest, och efter ett par glas vin blev vi sugna på Statt. Var hårdrockskväll där och hade förväntat mig noll folk, men där hade jag fel. Efterfest blev det både en och två gånger. Först blev det i vattnet och sen tillbaka till stan då man hann frysa till en isbit och tillslut blev jag en smurf i knallblåa byxor, kl 6 fick det bli godnatt, jag var lagom taggad på att jobba idag..

Idag (eller jag eftersom klockan är efter 12 så blir det ju igår) är det sista dagen som tonåring, imorron fyller till och med lilla jag 20 år, Systemet väntar, äntligen ;D

1 dag kvar

10 000 km/h

Idag har det inte funnits en lugn stund alls. På jobbet var det kaos eftersom migrationsverket hade utbetalning så vi fick fungera som bank idag..När jag hade genomlidigt klart jobbardagen åkte jag till Stora för att fixa men både det ena och andra, passade även på att handla där eftersom jag inte vet vart något finns i Sandviken. Hem och sen ut till stallet, red både Lotus, som faktiskt har gått och blivit frisk (peppar peppar ta i trä), och Maggie. Sen var det bara att skynda hem och slänga på mig träningskläder och följa med Annica på ett pump-pass på Davids. De ni, trodde ni inte om mig, hehe ;)

Nej nu måste det faktiskt bli läggdags , ett mördarpass 7.15-18.30 väntar imorgon.

Godnatt :)


image240
Lotus och Jag Maggie och Erica


6 dagar kvar

Bambi på hal is

Gratis kom jag in ilördags men Salmingkillarna, drinken och dom bra priserna i baren dom missade jag. Förfestade gjorde vi hos Annica, även om vi inte var allt för många så var det riktigt roligt. Under kvällen gick jag ut på Borggårn och helt plötsligt låg jag raklång på marken, fy satan vad det var halt på trägolvet! Och det var inte så att det var proppfullt där ute så dom som väl var där ute fick sig ett gott skratt, jojo men de skulle väl va skräll om inte jag skämmer ut mig.
På vägen hem eller snarare på vägen till efterfesten hoppade vi in på pizzerian för att få med oss lite mat, jag ville ha bröd. Men nej det gick inte, var för mycket folk så fick bara beställa pizza, men när blev det jobbigare att göra lite bröd än en pizza? Aja jag strunta iaf. i det och åt kanterna istället ;P. Var meningen att Sofia och jag skulle sova hos henne men så långt kom vi aldrig, "Ska bara vila i 5 min,okej?" hmm jo okej och det vet ju alla hur det slutade.
Igår var det dags för jobb igen, 14-21.15, lyckades byta till mig kvällen så jag slapp börjar 10.30 en smart idee av mig. På kvällen blev det mys och film, var ingentligen supertrött och gjorde ju inte saken bättre att filmen var 2½ timme, men jag höll mig vaken, för vem tackar nej till mysning? ;)

7 dagar kvar

Löördag

Ledig, lördag och det vankas fest, fiint de. Tyckte nyss jag gick upp men nu är klockan redan kvart i 6. Hann med en sväng på stan idag och har faktiskt köpt några julklappar nu. Frågan är bara när jag ska ha tid att köpa dom andra? Stallet blev det efter de och min lilla skrutt är halt igen, usch vad jag hatar det, till veckan blir det att ringa Strömsholm.. Tur att jag iaf. har Magia att rida på.
Nej nu lär jag göra mig iordning om jag ska hinna.

Sup och svälg tack för mig.

9 dagar kvar

Nyårsplaner

Trodde faktiskt att jag skulle får fira nyår hemma i Karlskoga iår men nejdå nu blir det Sälen (som övriga i den här stan), betalt och klart är det så bara att åka. Kan vara skönt med iallafall 4dagars ledighet.

image239
Nyår 06-07

12 dagar kvar till 20år :D

Lite andrum

Herregud vart har dom senaste dagarna tagit vägen? Om jag börja ifrån lördags då Sandra hade avskedsmidda- fest, Statt blev det också, efterfest lyckades det bli också och jag fick sova hela 1½timme innan jag skulle upp, yeey.     Isöndags blev det tävling med Malin i Trolhättan och kom hem runt halv 11 på kvällen. Då var vi döda.
Måndag hade jag planerat som vanligt att "sova-och-ta-igen-mig-dag" men icke det var bara att åka iväg och jobba. Igår blev det också jobb, heeeldag men nästan så jag tycker att det är gött, lite väl mycket kanske det är den här veckan men jag överlever. På kvällen igår hann jag med och rida Ericas Magia också.

Nej usch vilket flummigt inlägg det blev, slutar nu och återkommer istället.