En vecka till

I tisdags blev Kotten 31 veckor och nu är vi nere på ensiffrigt tal, igår var vi iväg och tog prover och mätte magen, som vanligt, 3 cm hade den växt och har blivit 28 cm.

Sovrummet är nu färdigtapetserat (bilder kommer) så kanske dags att börja fixa lite grejer till den lille, en vagn har den i alla fall fått och som står här hemma.

Urban Jungle

God morgon

Andra dagen i rad jag vaknar och är hyffsat pigg!

Ihelgen var det tävling, 130 och 140 i Hamre. Milli var sig själv igen och var 0-0 i 130 och vann den klassen, duktiga dom! Chippen hoppade samma klass och blev mer och mer taggad.
Båda hästarna hoppade 140, Milli var nolla i grunden och hade 2 ner i omhoppningen men lyckades ändå bli 5a. Chippen hoppade 2 meter över hindren och var superfin!


?

Vet inte vad som hände med förra inlägget men halva försvann så här kommer andra halvan..

Annars är hon ju världens underbaraste att ha med sig, lasta själv och göra iordning - tur det när man är smidig som ett kylskåp.

När jag ändå är inne på ett vill ha och behöver ha begär så har jag beställt nya tävlingsskydd till Milli.
Eskadron Air Easy.


12.02.16

Var till ridhuset med Milli idag så hon fick hoppa lite ordentligt inför tävlingen på söndag. Efter att hon hoppat av sig lite energi började man känna igen henne som gamla vanliga Milli igen. Undra hur länge hon tänkt behålla energin hon har sprättande i sig och haft ett tag?


Mobilväska

Jag behöver verkligen skaffa en liten mobilväska till min iphone, finns nog ingen som är så repig som min..
Hittade 4 olika alternativ på H&M.

Hjärtedagen

Alla hjärtansdag idag och Kotten blir 30 veckor, bara 10 kvar, dagarna och veckorna bara försvinner.

Var ute istallet imorse och gjorde lite nytta, så mycket nytta jag kan göra ungefär- hinderhöjare! =)
Hästarna var duktiga och hoppade fin fint.

Dags att ordna lite mat innan mitt hjärta kommer hem, ha en fortsatt bra dag!

ny energi

Senaste veckan har jag gått som en zombie i min egna lilla bubbla och varit sjukt trött! Ihelgen har jag däremot varit ledig och vilat, välbehövligt, men nu i eftermiddag nästan klättrade jag på väggarna. Synd att kroppen inte gjorde detsamma, en bedövningsspruta i ryggen så skulle jag vara fit for fight :)

Igår tog vi en vända till tippen och idag har vi storstädat här hemma så lite har vi i alla fall fått gjort, även om vi mest varit lata så jag nästan fått ångest.

Milli är forfarande pigg och glad, igår blev ridsuget för stort så jag kravlade mig upp i sadeln och tog en skrittur i skogen, det dämpade suget en aning i varje fall..

Freedag

Milli var iväg på träning igår, själv var jag, eller vi, iväg på första träffen med föräldragruppen, så jag hann inte åka in och se.

Imorgon ska vi iväg på årets första tävling, eller ja förutom pay and jumpen i Kumla, till Grevagården, då ska jag i alla fall med! :) Hoppas att det inte är lika kallt som idag, för då lär jag se ut som en levande michelingubbe, om inte värre.

Fick min tand/ tandkött kollat imorse, tanden fick vara kvar och tandköttet klippte dom rätt och fixade till så nu får vi hoppas att det håller sig bra.

Milli har fått ett nytt träns som ska invigas imorgon, Chippen har ett hon med så nu blir dom lika:)


Växer så det knakar

Det gick bara fin fint med mätningen och proverna igår, 4 cm hade den växt så den följer i varje fall sin lilla kurva, skönt det!

Något som också har växt men däremot ställt till problem är min ena visdomstand, skulle ringt igår men tänkte att jag väntar till idag, men jag får nog inse att dom behöver ta sig en titt på tandköttet vid den så jag inte åker på någon inflammation. Onödiga tänder!

Ombudsgalan del 2

Dagen började med mingel på marknadsplatsen.



Kl. 10 började dagens första seminarium, med bla. Eric Hamrén.



Efter lunchen hade vi seminarium nummer 2 med Per Lange.

Tillbaka till hotellrummet vid 17 för att fixa iordning sig lite inför kvällen. Jag&kotten fick se ut såhär, svart rakt igenom..


Petra fick extra mycket att ladda upp med inför kvällen, kanske hon blev lite mindre nervös vid nomineringsbordet med lite bubbel i kroppen :)


Vid 19 var vi tillbaka på galan för en fördrink innan det drog igång på riktigt. Först ut att får pris var våran nomineringsgrupp.



Tyvär vann vi inte den här gången, däremot gjorde den andra Maxi butiken från Råå, Helsingborg det, så vi deppade inte allt för mycket. Vi var supernöjda med att "bara" får vara nominerade!
Kvällen fortsatte med god mat, underhållning och röj, vissa levde ut mer än andra, hehe, vid 02.00 tackade vi för oss och gick tillbaka till hotellet för att hoppa ner i sängen- nöjda och glada efter en fantastik rolig och lärorik dag!

Ny vecka

Blir inga bilder från galan idag som jag lovade, dom vill helt enkelt inte laddas upp, får göra ett nytt försök imorgon..

Imorgon ska även jag & kotten iväg till MVC, mäta magen och ta prover igen, får hoppas att den växt och kommit lite längre upp på kurvan, idag blir den ju faktiskt 28 veckor och med andra ord bara 12 veckor kvar.