Hopp såklart

För kallt, för varmt, för rinnigt, för täppt, för mycket nysningar osv. Fick bli hemma från jobbet idag, så nu hoppas jag att jag snart är frisk igen när jag inte har tagit ett steg utanför lägenheten idag.
Jag vill till stallet, flänga och fara som vanligt, hatar att vara inne och bli andfådd bara av att gå i en trappa.

I söndags var jag med Malin till ridhuset och fick hoppa ena hennes unghäst. Jättefin och rolig att rida, och jag har nog sakt det förr men en häst jag verkligen skulle vilja ha om jag inte hade Milli. Hoppade även "Bebis" efter det som fick jobba ordentligt med lite högre krav, välbehövligt för henne.
[trååkigt att inte ha några bilder..]

uuh

Lördagnatt är vin och nostagisnack!







uuh

Lördagnatt är vin och nostagisnack!


Nästan samma likadant

Var tänkt att vi skulle ha varit i Karlstad ikväll och se Idol där men biljetterna var slut så istället hoppade Hanna och jag ner i min soffa för Idolkväll här.
Har haft lilla lurvtussen här ikväll också, så inatt får jag gosa ner mig i sängen med två styckena bredvid mig.
God natt!

Tänk om

Har så mycket idéer och projekt i huvudet just nu. Tänk om jag hade fler dagar i veckan eller mer är 24 timmar på ett dygn, då skulle jag hinna så mycket mer, nu när det är lite vinteruppehåll med tävlingarna ska jag i alla fall försöka hinna pyssla lite med de jag tänkt. . .

Lyx eller budget

Lyx
Acne 2995:-


Budget



Skopunkten 399:-

Visst är Acne skorna mycket finare, såklart, men budgetvarianten skulle allt duga till mig.


Tävling & Personalfest

Vädret höll i sig ifredags och vi kom iväg på tävling. Milli tyckte det var störtkul och var taggad till 1000. Hon var nolla i 130 och placerad, och fick ett stopp i 140 men för övrig var hon fin!

Igår var det Personalfest, en lite annorlunda sådan. Satt hemma hos oss innan vi åkte till Valsverket. Tyckte det hela var sådär om jag ska vara ärlig.

Sista timmarna av helgen ska avverkas på Kronhallen.



Fredag hela veckan

Jönköpingsturen var bara bra. God (och mycket) mat, trevligt sällskap med nya ansikten, vin och så lite shopping. Lurade med Peter och Nicklas till A6, efter 5 min fick jag stosa runt och trängas med folk själv, lika bra det.

Fredag imorron igen och tro inte att jag ska stanna hemma hela helgen i Karlskoga, nix imorgon ska Södertälje få sig ett besök men jag byter ut sällskapet den här helgen (eller fredagen) till Milli istället =). Tävling med andra ord och hon kommer nog vara överlycklig att få vara med igen!
Nu ska jag be till vädergudarna om bra väder så vi kommer iväg imorgon.
Godnatt!

Ut på tur

Åker till Jönköping idag för att fira Karro som blir 25.
Grattis till dig! =)



Blir så trött

Min mobil är glömd hos mami&papi. Jag vill sova, men Peter är inte hemma än och jag måste ställa hans mobil på alarm för att komma upp 06.15 (!!). Skulle kunna skriva en lapp att han ställer den när han kommer hem, men man vet aldrig om han glömmer de så det vågar jag inte lita på.
Allt de här för en glömd mobil, tänk om man hade en hederlig gammal väckarklocka också då kunde jag ligga i sängen nu.

Lite att göra

Haft en fullt upp dag idag.
Jobb.
Tagit in hästarna.
Rida Milli som känns superfin och fräsch i kroppen- bästa!
Fixat tacogratäng.
Varit hemma hos mami&papi och fått mat och firat papi som fyllet år idag!
Nu -> sängen.
God natt
:)

Är det sant!?

Tanken var att uppdatera helgen i söndagskväll, men en "liten olycka" hade hänt här hemma medan jag varit borta. Ett glas vatten hade "råkat" hamna över den lilla elektriska saken här hemma- datorn!! Så nu är den trasig för andra gången =(
Men efter regn kommer solsken och Eva som är våran räddande ängel för det mesta på jobbet, lånade ut sin minidator till mig så jag slipper vara utan- bästa du!

Tävlingarna ihelgen gick bra, seegt som aldrig förr med mycket starter, sena kvällar och tidiga mornar.

Det allra bästa av allt just nu är att Milli är bra igen och började ridas igår! :D Ingen är gladare än jag!