Maskeraddräkt

Fundrar på att ha en liten halloweenfest till helgen - oplanerad och lite för sent påkommet, men men tror det blir rätt kul ändå. Sen var det ju vad man ska klä ut sig till?! Hanna och jag ska till stan och kolla lite imorgon och sen in till Karlstad och kika där (måste ändå in dit för Hanna ska lämna tillbaka lite som shoppades förra veckan).
Har lite idéer på vad man kan klä ut sig till men beror ju på vad man hittar, är ju alldeles försent att beställa nu.
Nästa år ska det planeras lite mer iförväg för en halloweenfest och då med lite mer planerad dräkt som tex;
image213 image214


Idag har det inte hänt allt för mycket hade en ledig dag, så jag, Hanna och Anna tog en sväng in till Kaferian i Kristinehamn och lunchade där och efter det blev det en tur på Ica Maxi.

"Jag vill bli skitfull och tokragga imorgon.."

Igår blev det superlugnt, Malin som skulle hålla mig sällskap på kvällen drog in till Örebro och festa- vilket gärna jag med hade viljat följa med och röja på, men det gick inte eftersom jag jobbade stängning. Tur i oturen så fick Hanna också stanna till kvällen (hon offra till och med Idol för det ;)) så sen fick hon bli mitt sällskap och nattkompis.

Ikväll är det fest för fulla muggar som gäller, Sara som fyllde 20 år i måndags ska firas. Festen börjar på Melkers sen blir det nog hotellet om jag kan gissa rätt. Uppladdningen har börjat..

image212

Ha en bra kväll! =)

Beslutångest som alltid, hjälp mig!

Nej någon jacka hittades inte. Hitta faktiskt inte värst mycket idag, en kjol från Monki hittade jag iof. och det har jag letat efter rätt länge, sen blev det en t-shirt från Gina Tricot och en grytlapp (jag var i stort behov av en sådan :P) från Indiska.

Satt och kollade runt lite på Asos förut och hittade (trot eller ej) jackor och inte en såklart så att det någongång kan bli lite enkelt för mig, nej utan två! Och dom som verkligen känner mig vet att jag har jordens beslutångest (läs Hannas blogg om idag, så förstår ni nog lite..) så nu kan jag ju såklart inte bestämma mig. Om det ändå kunde vara olika priser på dom så jag iallafall kunde skilja på dom så, men nejdå. Så nu ber om hjälp om vilken jag ska beställa hem.

Jacka 1


  
eller

Jacka 2

  


Postat och klart

Nu har jag skickat iväg två brev om intresseanmälan för ett jobb. Bestämde mig för igår att skriva ett nytt cv och börja leta lite nya jobb så det blev jag sittandes med hela kvällen och halva natten.

Nej nu lär jag göra mig iordning, ska in till Karlstad med Hanna, jag ska (!) hitta en jacka.

Alla kan inte älska alla

Idag hade jag heldagsjobb , 8-45-18 och det märks verkligen när det börjar bli knapert i plånboken hos kunderna för usch vad segt det blir då och det kan man säga att nästan hela förmiddagen var, seg.
Lite småfight blev det på jobbet idag också, jag säger inte att alla måste älska varandra för det funkar inte (det förstår jag också), men jobbar man tillsammans så kanske man kan (och måste) bjuda till lite ibland för att det ska fungera. Hmm ja vissa tycker nog inte så, det visades tydligt idag. Nog om det.
Annars börjar jag känna mig som människa igen efter helgen och har börjat ladda om för nästa, det sägs att det ska festas både fredag och lördag, vi får se hur det blir med det..

Bilder från helgen








Fy f*n

Idag har jag varit väldigt,väldigt sjuk, bakis..Skrev i ett inlägg för ett tag sen att jag aldrig har varit så bakis som då, men idag tog det priset! Fy vad jag har mått illa och gör forfarande. Om det ändå räckte med det, nej jobba skulle jag göra på köpet också. Började med att försova mig och kom till jobbet 20 min senare än vad jag skulle, och sen efter en timme så trodde jag att jag skulle dö..Blir inte till att festa nått mer när jag sen ska upp och jobba, det kan jag nästan svära på efter idag.
    Igår blev det (som ni nog förstått) fest, Jocke fyllde 21år, jobbade till stängning och hade bara tänkt att festa lite och kanske till och med skippa Statt, men det blev rena motsatsen, mer än det behövs nog inte säga. Tack alla för igår och en riktigt kul och galen förfest =)). Innan jobbet igår åkte Sandra och jag med mamma in till Karlstad.
  • Skärp -Monki
  • Knästrumpor- H&M
  • 2 par skor- Din Sko, stövlar och "vinterstövlar"
  • Strumpor- Lindex
  • Kjol- Carlings

image185

Nej nu ska jag avsluta den här hemska dagen, sängen väntar.
Sov gott =)

Beställning

Idag skickade jag iväg en beställning till H&M, hade sätt ut en massa som jag ville beställa men tillslut blev det faktiskt inte så mycket, funderade ut vad jag verkligen ville ha och behövde..Guld stjärna till mig.
(Från och med idag får man 20% istället för 10, tur att jag inte beställde igår som jag hade tänk..)

image184

Idag har det inte hänt allt för mycket, var till Loviseholm och tränade för Lotta och det gick super, alltid lika kul när man kommer från en träning som man känner att man verkligen har fått ut något av.

God natt =)

Fröken Frida

Idag har jag (håll i dig hårt) anmält mig som springvikarie, japp varför inte liksom kan ju jobba som de när jag är ledig på Kronis eller när jag inte börjar förens 17. Men jag sa att jag absolut inte ville jobba inom skolan, skulle aldrig våga stå och ha en hel klass, nejnejnej :P.
Annars händer det inte så mycket, ännu en helg och lite till har gått. Lördags åkte jag till Askersund- Markebäck och trände med hästen, kom hem kvart i 3 till lägenheten och började kl 3, jag hann ;) och på kvällen blev det fest. Söndagen sov jag bort halva dan sen blev det bara slapp med film på kvällen. Igår var jag ledig så då hann jag träna för Malin.
Nu måste jag göra mat och sen ut och träna.


Månaden rosa

Oktober är ju Rosa månaden så även min blogg får vara det tills november. Idag köpte jag ett när jag var i Örebro, har väntat på att Kronhallen ska börja sälja men det verkar inte som att dom/ vi gör det. (?). Imorgon ska det bli två till, ett som hunden och ett till hästen, jajemänsan =).

www.rosabandet.se

God Natt

Plus i kanten

Idag gick jag upp klockan 8.00 för att köra lillebror till tandläkaren i Örebro. Efter det blev det en sväng på stan, en stickad tröja och strumpbyxor inhandlades. Jobb blev det nu till kvällen som snart är slut. Bara att gå och lägga sig för att göra om samma visa imorgon. Då ska vi inte vara där inne förens 11.45 men tro inte att det blir sovmorron för de inte, nejnej innan det ska hästen hinnas med så det blir att gå upp 7.00 imorgon. Så på dom här 2 dagarna kommer jag allt tjäna ett plus i kanten för att jag är så snäll och ställer upp och kör ;). haha. Nog om det imorse när vi åkte var det svinkallt ju, bara 6 grader! Jag behöver en ny jacka!

image173

image175

image178

image181

Alla jackor kommer från Asos

Nu är frågan för vilken av dom också, parkas eller kappa? Sen skiljer sig ju priserna ganska mycket från varandra så får nog kolla över vad min plånbok tycker också..Tänk om man var rik, säger inte att man blir lyckligare men visst skulle det vara lite lättare ibland,jojo.




Ny frisyr

Måste verkligen klippa mig men hur? Lite kul med förändring så fundrar på att klippa mig som Victoria Beckham kanske, istället för bara som vanligt uppklippt, dessutom skulle det vara bra för mitt hår att bli ordentligt avklippt. Men så kommer man till det eviga men vetetusan om jag vågar eller änns passar i det.


image163image164

image165
image168

Okej kanske inte riktigt såå kort..

v.39

Veckan som har varit har gått i ett.
Måndag: Jobb sen ner till stan, hittade faktiskt lite.
  • Senapsgul polo- H&M
  • Grå/svart stickad klänning- H&M
  • Benvit stickad stor mössa- Lindex
  • Guldig sjal- H&M
Tisdag: Jobb, träning på kvällen, gick väldigt bra så det var kul.

Onsdag: Jobbade kortdag så Madde och jag tog sen clion in till Karlstad för att shoppa. Har nog aldrig tagit så lång tid att komma in som då, herregud vad vägarbeten och knövel. Fick inte allt för lång tid där inne men fick allt med mig saker hem.
  • Blå/gråa jeans- Monki
  • Lila/rosa oversize tröja- Monki
  • Benvit t-shirt klänning- Gina Tricot
Väl hemma från Karlstad var det bara att åka ut och småhoppa hästen lite.

Torsdag: Flängde och for hela förmiddan överallt kändes de som, halv 3 tränade jag för Malin och sen blev det jobb till kvällen.

Fredag: Jobb, sen ut och trimmade hästen, shamponerade och packade inför tävlingen. På kvällen var jag hos Emma som hade en liten "Hejdå fest". Fick god mat och efterrätt, kollade Idol (tack för att Knut åkte ut!) och flummade med cameran :P

Lördag: Klockan ringde 5.15 och det vara bara att kliva upp för att göra sig redo för en tävlingsdag i Kumla. Regn och rusk hela dan men även det överlevde vi.
Hade bestämt att det skulle bli fest på kvällen, lönehelg och allt, men nej tillslut övervägde jag att faktiskt hålla mig lugn så det blev filmkväll för mig och Malin.

Söndag: Tänkte jag gå upp och vara pigg för att jag hade ju faktiskt stannat hemma på kvällen, men nej när klockan ringde var jag likförbaskat lika trött. Nästan så att jag blev lite arg för hade varit lika trött om jag hade festat, haha. Kumla blev det även då och en heldag i regn.

Idag är det måndag och ny vecka, ledig idag så har i princip bara sovit och slappat hela dagen =)
Dags att göra lite nytta.