Rondellkörning?

Ja vad är det, inte värst många som vet, det blinkas hit och dit, blinkas inte alls och körs som man vill enligt vissa. Det går väl helt okej i dom "små vanliga" men när man kommer till våran "STORA" här i Karlskoga, då blir det problem, ja tänk den har två filer!? Så svårt kan det inte vara, ska man göra ett filbyte så gör man som vanligt när man byter fil och när man ska svänga ur den blinkar man. Men neeeeej det är svårt, rena livsfaran att köra i den idag, höll på att krocka en gång när jag var ute och körde med bilskolan för att en bara körde ut och struntade fullständigt i att den hade väjningsplickt, dock var det en utlänsk bil så vad kunde jag ha förväntat mig, dom kör ju som galning i utomlands.. Idag däremot var det en så svensk bil som det bara kunde bli, helt plötsligt körde den bara tvärt förbi framför mig för att den skulle in till höger! Jaha men visst så gör man, ingen blinkers, inget filbyte, nix..

image139
Se vilken bra bild jag hittade men en liten beskrivning ;)

Ursäkta röran..

..jag bygger om.

Japp jag tänkte göra om bloggen lite, så ser den konstig ut kan det bero på det. Om du behöver en liten guide om hur du ska ändra något kolla in det här, http://cillenl.webblogg.se/bloggdesign.html


God natt!

Karlstadtur

Idag blev det shopping i Karlstad efter jobbet, faktiskt mamma fel idag (;P). Den största anledningen att vi åkte dit var för att jag var tvungen att lämna in min sadel för att vidja ut den två storlekar, min häst här nämligen musklat om sig (och till sig) under tiden vi bodde på Strömsholm så nu står jag med två sadlar jag inte kan rida med. Inte allt för kul ena gick ju att fixa till men dressyrsadeln för 15.000:- hänger där den hänger och får inte användas mer,blir bara till att sälja..
Turen inne i stan i Karlstad slutade med att jag faktiskt fick med mig rätt välbehövda kläder hem.

  • Svarta satin byxor- Gina Tricot
  • Brun/beigh tröja- Monki
  • Svart kuvertväska- Bianco

image138
Inte allt för bra bilder och färgen på tröjan stämmer inte riktigt in, ser mest grå ut här

Svarta satin byxor har jag letat efter väldigt, väldigt länge, hittade ett par grå förra veckan och frågade om svart, men nej det skulle komma till jul-nyår fick jag till svar då, troligt! Nej dom fanns allt i Örebro idag, Hanna ringde nämligen och upplyste mig ;) men eftersom jag redan använt dom grå en gång så kan jag ju inte byta dom, men men så är det, fick därför bli ett par svarta också.



Håller med Lisa, fler och fler besökare men väligt tamt och snålt med kommentarer..hmm?

Den fluffiga


Den här fluffiga lilla rosa telefonen kanske skulle ta och fytta hem till mig?


image137
223.50:-, Asos

Flänga och fara, hit och dit

Fredags åkte Sara och jag in till Örebro och shoppade lite
  • Grå satin byxor- Gina Tricot
  • Svart munkjacka- H&M
  • Svart klänning- Wear It
På kvällen hade Evelina 20-årfest så var där en stund (nykter och som chaffis, har det någonsin hänt?:P)

Igår blev det tävling hela dan i Köping, en massa starter så det blev verkligen en heldag, väl hemma var det bara att svida om och göra sig iordning och sen iväg till Hannas, Maddes och Emmas 20-årsfest! =D Efter ett tag blev det även Statt, så ovanligt, och på sätt och vis efterfest..
Ingen vila ingen ro, nejnej idag var det bara att gå upp vid 9 för att åka iväg och jobba 10.30-18.00 och kan säga att är det så här det känns att vara bakis så vill inte jag vara med mer, fy satan. Det kan ioförsig kanske bero på att jag egentligen är supertrött efter att ha hållt igång en hel dag igår och väldigt få timmars sömn inatt, jag vet inte men lider verkligen med dom som är riktigt bakis jämt, blää..


Tilltad

Är nollställd i huvudet för tillfället och har megaproblem, vad ska man ha på sig ihelgen på 20-årfesten jag ska på? =|

image136
Asos, 566.39:-

 
Den här klänningen skulle passa fint till det tillfället, men hinner ändå inte beställa hem den nu och få den tills på lördag, så har forfarande problem, hjälp..

Spara och slösa

Fick lönebeskedet idag och var riktigt nöjd med den jag fick den här gången, alltid extra kul när man får mer än vad man trott. Det värsta med att få lön är att den nästan försvinner lika fort som man får den, även fast man säger "den här gången ska jag verkligen spara", sätter iallafall över lite pengar på ett annat konto varje månad så lite sparsam är jag allt.
Sen kom vi till det här med att shoppa igen, tunikor kan man ha för många? Tror inte det, jag kan inte det iallafall , hur skönt är det inte att bara gå runt och slappa i en sådan?
Dom här nedan kommer från Ellos.

image131

Nej sängen väntar, heldagsjobb 7.45-18.00 imorgon.
Höll nästan på att glömma, Emma lämnade tonåren idag och blev 20, grattis! ;)
God natt

Oplanerat är nästan bäst

Så blev det mesta den här helgen, oplanerat. Ilördags var det tävlingsdags igen på hemmaplan den här gången, han skötte sig fint och blev placerad. Kl.16 blev det jobb - inte planerat, jobbade till stängning och skulle ha en lugn filmkväll. Det slutade med att Malin drog med mig ut och festa- inte planerat! Meen så kul det var, trodde att det i princip skulle vara hon och jag på Statt men nejdå när man tror att det ska vara lite folk så är det precis tvärtom. Något som verkligen inte var planerat var att Lisa och hennes kompis kom in till oss, riktigt kul att träffa henne igen! Söndag var jag ledig och fick vara bakis, på kvällen var jag ute och hoppade Mys lilla häst.
Oplanerade helger är oftast roligaste helgerna, men skulle bli förvånad om helgen som kommer blir tråkigt, även fast att den är planerade..;)

image130
Så här snygg är oftast Lisa ;D


Virrtossa

Så var det onsdag igen och sitter för en gångsskull hemma och är inte ute och härjar på Statt. Måste nästan erkänna att det är lite skönt att det är slut på onsdagsklubben men det har verkligen varit kul, om jag säger något annat så ljuger jag! Hoppas att dom fortsätter med det nästa sommar igen,för om någon vecka kommer jag väl säkert sakna det, om jag känner mig själv.



Vaknade imorse att jag hade sån otroligt grym (!) kramp i vaden! Herregud vad det gör ont! Grejen är att jag fattar aldrig när jag får kramp utan ligger och spänner mig ännu mer innan jag verkligen kommer till medvetande.
Fortsatte sen dagen med en försovning, bara flög upp ur sängen när det ringde och 10 min senare var jag faktiskt där, nyvaken, virrigt och med en ömmande vad, haha tur att jag slutade 13.00. Massage fick jag idag också, usch vad det gör ont samtigt som det är skönt, så min kropp är både öm och ledbruten efter den här dagen.

Veckoshopping, alltid..

Shopping, shopping, shopping jag förstår inte att det ska vara så kul. Det spelar ingen roll om det är till sig själv, till hästen, till hemmet eller vad det nu är det är ändå lika kul. Synd bara att man inte är gjord av pengar.. Förra veckan åkte Sandra och jag in till IKEA och fyndade en hel del grejer där.

  • 2 vaser
  • Bestick
  • Skohängare
  • Påslakan
  • Potatisskalare

image126image127image129

Men så farligt dyrt blev det inte, ungefär 340:- och när vi var klara på IKEA så blev det Skopunkten.

  • Pumps - 249:-
  • Sandal - 49:-
  • Sandal - Gratis

image125

Ta 3 belala för 2 så fick 3 par skor för 298:- inte helt fel det inte.

Kosterstekning som hängde med till Rosenström

Lite uppdatering av dom senaste dagarna då. (Skulle uppdatera igår och hade pillat ner en hel del men nej såklart när jag ska spara det så blir det ERROR! Men gör ett försök nu igen..)
Onsdags åkte vi som sakt till Koster, innan det han jag med uppkörningen, och trot eller ej men jag klara den :D Trodde jag aldrig men jodå så nu har även jag körkort (bättre sent än aldrig..:P) Vid halv 12 kom Andrea och David och hämtade oss vi mosade in all packning och sen bar det av.
Kvällen inleddes med dunderfest, torsdan var vi bakfulla så sov mest hela dan och på kvällen blev det film. Fredag studsde Hanna och jag upp ur sängen vi 9 sen pressade vi i solen till 6, vi bade även och satte stekar- och glidarpoäng på båtar.
Lördag åkte vi hem istället för söndag, bestämde redan det på onsdan när vi kom, ingen ville missa B. Rosenström på Statt hemma ;).
Så på lördagen blev det fest igen, förfestade lite hos mig innan vi vid 11 åkte till Statt. Och ojojoj vad kul jag hade! Längst fram skulle jag ju såklart stå och där stog jag också ändå till slutet så fötterna blödde. :P Om dom var skavsåriga och äckliga innan så är det inget mot vad om är nu..uww!
Isöndags sovs halva dan bort och på kvällen blev det ett hårt hoppass med Malin. Igår var det hel fint väder hela dan, så åkte ut till stallet på morronen och red ut en sväng med My, hem och pressa i solen en stund och sen blev det jobb 15-2115.

Idag vaknade jag pigg som aldrig förr kl.6 och kunde verkligen inte somna om. Hm nehe vad ska jag hitta på nu då, det fick bli en långpromenad med Ella och sen tv.n en stund tills klockan blev 9 och då fick det bli solning på balkongen. Sen på förmiddan tog jag och Madde och åkte till stranden, tur det, hade nog inte klarat av en solningsdag hemma,hujedamej så varmt. Men jag klagar inte, nejnej såå skönt:)


Koster (ostron, champange, inbakad frilla- vi steker) mer information hos Hanna.. ;P