Dagarna susar iväg

Imorgon är det redan (!) fredag igen och med andra ord snart helg, en hel ledig sådan- så skönt! Lisa och Jag ska ta och åka till Strömsholm och Västerås på lördag för lite shopping och festande. Ska bli så kul att få träffa "alla" igen (okej inte alla, jag erkänner..) och alla kommer det inte bli heller, dom flesta kommer fattas, Specialen 06-07 saknar er!



Flyttar ut och flyttar in

+

Fick nycklarna till lägenheten för några dagar sedan, så nu går flyttlasset (lass o lass..) till Frödingsvägen.


image264


Dags att sova ledig imorron så ska hänka på Annica in till Örebro, innan det ut och rida och ska försöka hinna med ett träningspass också så jag får med andra ord gå upp med tuppen.

Det var på tiden

Idag kom lilla bebisen, jag trodde på en flicka och ja jag hade rätt :)
Nej för alla nyfikna, det är inte jag som har blivit mamma (tack och lov för stackars barn isåfall ;)

Dagens i-landsproblem

+


Klickade hem den här klänningen igår från Stylebystars men upptäckte nu att en till (finns säkert fler) i Karlskoga också har tyckt att den fallit henne i smaken, så funderar på om jag ska skicka tillbaka den? Eftersom Karlskoga inte är allt för stort och det är inte så roligt att ha en likadan klänning + att det kan lätt blir så att man tycks "härmas" (måste bara då tillägga att jag klickade hem den igår och upptäckte i-landsproblemet idag ;) Men jag vet inte, kan ju användas lite längre fram eller om man går ut i en annan stad, jag får se..

Ledig dag

+

Igår var jag ledig och hade en heldag med Hanna :) Fick för mig att jag ville in till Örebro igen så sakt och gjort - Hanna som var pank (okej 70:- hade hon faktiskt ;) och jag med beslutångest som vanligt. 2 halsband från H&M, vit v-ringad trekvartströja från H&M och bh till träningen från Lindex blev iallafall fynden, Hanna försäkrade mig om att jag inte behövde köpa något nytt att ha på mig till helgen och att jag kunde få låna nått av henne- så okeej.
Efter det åkte vi och tränade spining- såå tråkigt men fy satan vad gött! Har sakt det förut och säger det igen, det är så skönt att träna.

image263


Dagen idag har enbart varit seg och jag pinade mig igenom den på jobbet, usch vad trött jag var, så nu blir det sängen har ju ett lika roligt pass imorron igen, 7.15-18.30.

God natt hörrni

Lugnt var det?

--

Nu måste jag börja med att säga att det var ett tag sen jag skrev, igen.. meen de har verkligen inte hänt något roligt den här veckan, bara en massa jobb och lite träning. Måste också fortsätta och erkänna att det där med att vara lugn och nykter två helger i rad inte gick så bra. Helgen började med singstar och vindrickande ifredags med Madde och Johan, treevligt :) Lördag pallrade jag mig upp halv 9 för att åka till stallet, en snabbis till stan med Sofia också, jobb såklart till stäning och sen hade jag, Malin och Sofia filmkväll (natt) såg thrillern med Lindsay Lohan, I know who killed me, helt ok film lite tråkigt slut bara. På tal om att jag var på stan så hittade jag mig faktiskt ett par skor, svarta lite mer vardagsfina, ni förstår säkert + ett duschdrapperi. Badrummet är nog det rummet jag mest lagt ner energi på, hur knäppt är inte det då? Men nu har jag iallafall rosa drappri, handdukar och toalettborste bara mattan som fattas.
I förmiddags hade laget träning för Malin eller ja halva laget iallafall och dessutom på "fel" hästar. Erica fick ta sin andra och jag fick låna en av Malin =), My hjälpte till som hinderpersonal och Sandra hade annat att tänka på..Att hästar har fyra ben är inte alltid bra, eller nästan aldrig, för även om dom bara har ont i ett av dom så är dom ändå inte till nån nytta eller nöje. Men än har vi inte gett upp, snart är vi allt på g igen!

Sängen nu, leeeedig imorron, fy sjutton vad gött!

God natt



Inlägg

Då var även den här helgen till ända, en utan fest och med mycket jobb, men tänk att jag överlevde faktiskt. Nästa helg blir det samma sak, tänker "spara mig" till lönehelgen och köra på stort då istället..;)
Dagen idag har varit allmänt tråkig, jobb och sen efter det iväg och tränade -ben! så imorron kommer jag väl inte kunna gå, hade redan träningsvärk från ilördags, meen vad gött det är att träna. Får hoppas att jag kan klämma in det även när Lotus är frisk och igång.

Nej nu avslutar jag det här meningslösa och tråkiga inlägget tillsvidare.

Har du inget liv? Jobbnarkoman?

-


Dom frågorna fick jag av idag på jobbet, haha ja man kan ju börja undra. Jobbpasset var idag 7.15-15 i Sandviken och sen 17-21.15 på Stora, däremellan hann jag ut till stallet och tog hand om lilla hästen.
Igår gjorde jag något som till och med förvånade mig själv, jag åkte iväg till Davids och tränade, 08.00 på morronen! Det trodde jag väl aldrig om mig själv, men gud så gött det är, faktiskt. Idag hamnade jag dock på minus-stecket, ingen träning förutom 20 min promenad med Lotus och inte ätit värst bra heller, får bli bättring ihelgen- inget festande och bara en massa jobb. Vad är det som händer? ;)

Dax för sängen, så jag orkar upp och rida kl.08 med Malin =)



image259

Än hänger jag i

+


Idag blev det jobb, fast på Stora, "borta bra men hemma bäst", ungefär så kändes det, men men jag tjänar mer pengar nu så får nöja mig med att vara mest nere i Sandviken och på Gesällgatan när det passar. När jobbet var klart åkte jag iväg och tränade, först ett pump-pass och sen in till gymmet en sväng. Än så länge har jag lyckas hålla mig och äta nyttigt förutom 1 dag/vecka (okej det har gått lite mer än 1 vecka sen nyår men ändå).  


Sälen

Jag sa att det skulle bli kul, men fasen nästan allt blev över förväntan, Sälen 07-08 - JAG VILL IGEN!! Behöver egentligen inte säga så värst mycket mer, men ska ändå sammanfatta det i mycket grova drag.
Söndags åkte vi upp;

(+ Madde, Hanna och Anna i våran bil. Lisa, Johan, Eric, David och Danne i den andra)

På kvällen blev det fest hos Sandra i Gubbis, alla nöjda och glada;


Skulle egenligen ha blivit HC efter det men vi fick reda på att det var megakö och knökad lokal så vi festade vidare.


Måndag-Nyårsafton. Afterski!! Nästan det roligaste på hela resan, Malin, Jag, Lisa, Danne, Eric och Johan var där och härjade. Fest blev det i våran stuga på kvällen, först själva och sen kom grannarna. Vidare till Värdshuset och träffade mycket roligt folk, hem igen och hade efterfest;



Tisdag blev allmänt lugn, först, vi tog liften upp till toppstugan och gick sen ner. Var meningen att det skulle vara slutfesta men nejdå inte det inte, Malin och Jag stannade i stugan och bastade medans dom andra åkte till Lammet och Grisen och åt, vid halv 12 var vi igång igen, kvällen outfit blev softkläder för dom flesta..


 Onsdag bar det av hemmåt och då var vi ett mindre taggat gäng.

Tack alla för ett jättebra nyår och väldigt roliga dagar :)