"Motivet har aldrig matchat ramen"

Sista passet med stängning är gjort inför veckan, så nu har jag tagit helgen! Helgen ska spenderas i Grevagården, Skövde, tillsammans med Malin och tävling. Min pingla får inte följa med på tävling den här helgen heller, även fast hon säkert mer än gärna skulle ha velat de.
Godnatt allesammans och ha en bra helg med alla Halloweenfester.

Dagar

Idag är det Nallebjörnens dag,
det vet väl varenda människa, visst?
¨

Sådärja

Då var det lördag igen. Ikväll blir hyffsat lugnt, något glas vin och "Kronhallenhockey", blir grejer de!



Det var på tiden

Har försökt komma in på min blogg flera dar nu men inte lyckats, men nuså kör vi igen.
Nu ska jag "släppa bomben", var som sakt på dejt i lördags, åt på Jacks och hade det trevligt med min vän Annica (tråååkiga jag, ingen ny kille här inte, den gamla kära är allt kvar;)

Min andra kära var vi till veterinären med förra onsdagen, hon har fått några konstiga utslag på benen som gjorde att hon såg ut som hon gjorde. Hon är nu lite bättre i benet och svullnaden har nästan gått ner helt men hon tycker fortfarande att det är obehagligt att röra på benet. Som pricken över i:et har hon fått fler utslag på manken och ryggen (självklart) så nu kan hon inte ridas för det. Hon som skulle med på tävling hela nästa helg- jag gråter krokodiltårar inombords! Bli bra snart, jag är ridsugen.




Lördag

Nu ska jag snart ut på dejt.
Mer om de.
Hej igen!






Toppen & botten

Tävlingshelg i Strömsholm fredag- söndag. Fredagens klasser 135 och 140 gick super för Milli som var supertaggad. 0-0 i båda och placerad. Bella och Lawito hoppade också bra med onödiga små fel. Blev en lång dag och sen kväll, några timmars sömn sen upp och iväg igen på lördagen, var det tänk. Men i stallet står min lilla pingla med svullet ben och är dessutom halt när vi tar ut för att kolla henne! Inget mer tävlade för henne den helgen med andra ord, så himla synd eftersom hon var så fin dan innan! Lawito och Bella skötte sig fin fint resultatmässigt på lördan båda kvalade till söndan och Lawito var nolla och placerad i 150- duktiga dom!


Millis ben har inte blivit bättre mer tvärtom och är ännu mer svullet så på onsdag får hon åka till farbror doktorn så får vi se. Jag vill att hon ska bli frisk nu på direkten!


Stackars


I ett eget inlägg

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det fina Sofias 22-årsdag! Hurra hurra hurraaa!


Grattiis!
:)

Andra i rad

..som jag haft en lugn helg utan fest och utgång. Jobbat hela helgen, men har också hunnit att ha varit på skojakt och fixat makeover på Milli så hon nu ser ut som en tävlinghäst igen och inte som en skogsmulle, tur det eftersom vi ska ut och visa oss bland folk (och hästar) till helgen.


Idag började jag dagen men en ofrivillig liten sovmorgon, kanske undermedvetet tyckte att jag var värd de efter att ha jobbat både på ICA Supermarket och ICA Maxi inatt..