tjohej

3 minuter kvar sen är 50-öringen borta, gone, finito! Min hjärna ekar värdelösa 50-öringar efter en heldag i kassan, godegud! Men även fast den bruna platta saken försvinner så kommer ICAs påse fortfarande kosta 1.50:-, sug på den ni!
Hejdå lilla slant säger jag och godnatt, upp med tuppen imorgon för att åka och handla, får besök av Peters mami&papi här imorgonkväll, jag fortsätter på fredagstemat taco men imorgon får det blir varianten paj.

Shoes 2i1


Måste ha ett par lägre skor, så ut på jakt i butikerna för att se vad som finns kvar, annars får jag spana in ridsportsbutikerna. Alla tiders om jag hittar ett par som jag kan ha nu till vardags och sen till stallet. Två i en.
[personen som alltid kommer på allt lite lite försent-japp!]

Jag lever

Idag var jag med om en nära döden upplevelse, det är sant. Var ute istallet och skulle ge hästarna kvällsmat så kommer en pytteputteliten mus springandes på stallgången!! Där stog jag utan Mami och helt utan Ella och höll på att börja tjuta då jag insåg att jag inte bara kunde springa därifrån och hoppa in i bilen eftersom jag var där helt helt själv! JAG HATAR MÖSS och från och med nu åker jag inte dit utan min blixtsnabba beskyddare- Ella!
Hemska upplevelse!


Myshelg

Min helg har varit lugn, trots att det var lönehelg.
Jobb. Tacosmys. Filmtittande. Umgåtts. Speedshoppat.
Slappat. Milli&ridit. Skruvat möbler.
Har fått en riktig liten pluttis till stallet också.
Chili 2½ år, han får bli utsedd till stallets maskot
så söööt!

22/9-10

Lediga onsdag idag men med massa att göra, såklart.
Måste ta fram dammtrasan och putsa av lägenheten lite, kläderna ska få flytta ur kartongerna och struktureras in i garderoberna och lådorna, KLIPPNING- sommarhåret ska få åka av och så ska min matsalsgrupp som äntligen kommit hämtas.


---> Mohombi-Bumby ride

1 grad

Var det ute i stallet imorse!! Kylan kan väl ändå vänta liite.
Lördagskvällen var bra rakt igenom, nya Nightshift? Ett svinhalt dansgolv låg dom inne med i alla fall. Den sjukaste efterfesten har jag upplevt också, sömntimmarna fick stå tillbaka, tomtebloss var det högt&lågt och att det fanns så mycket att lära sig om en tandpetare var nått nytt.

Nytt i stan

Ikväll ska vi dricka vin och kolla in nya Nightshift.
Trevliga lördag!

Freeedag

Fått en hel massa gjort i och till lägenheten idag, mamma har varit här och fixat och trixat också det tackar jag för!
Var in en snabbis till IKEA med Hanna och kompliterade med lite småplock.
Madde var även förbi och hämtade post, nervöst att ha henne här i hennes lägenhet men kul att se henne.

Fredagsmys, Idol och uppladdning inför imorgon blev det här ikväll.


20100916

Dom här ska nog få åka med hem. 299:-


Ledig både imorgon och på lördag, än så länge, tävling i Karlstad var det egentligen tänkt men Milli har fått några utslag på ryggen och får stanna hemma. Jag får istället strukturera mina kläder och Örebro får det nog bli på lördag, mattor måste inhandlas.

Det börjar

..ta form. Fick nycklarna till lägenheten igår, så nu flyttas de lådor och grejer igen, som tur är slipper vi dom stora möblerna. Jag är redan kär i den, har sakt det förut men det kan gott sägas igen, den är så fin! Perfekt stor och perfekt med förvaring. Det ända som inte är perfekt är att ägaren till den inte är i stan längre..
Fick med mig lite välbehövda grejer från Karlstad i söndags, som nya lakan och bäddsett, helt underbart att krypa ner i en säng när det är nybäddat, rent och fräsch. Just nu sover vi i oceanen och man behöver inte ligga som en ihoptryckt kotte längre- lyx!


Nu är det nog dags för dom små gröna att stänga för idag, tidigt dag imorgon, agera lärare först på schemat. Wish me good luck!

one day

Nu har jag varit tillbaka på hästryggen några dagar, förkylningen är inte helt borta men på god väg.
Helgen har rullat in också, en luuugn sådan för mig. Jobbar kväll ikväll och ska inte mer än inta soffan när jag kommer hem.
Här hemma flyttas det för fullt åt höger och vänster. Simon har hittat en egen liten lya och imorron tar jag mitt pick och pack och flyttar igen. Äääntligen vi börjar gå varandra lite för mycket på nerverna här nu.
Ledig imorgon så en tripp till Karlstad för att hitta lite smått och gått till lägenheterna får bli.
Ha en bra lördag!

Nattinlägg

Från börjar var det meningen att dagen D för flytt skulle bli imorgon, det blev lite framflyttat, till söndag- men den som väntar på nått gott väntar väl aldrig för länge. Typiskt att jag ska vara en sån människa som vill att allt ska hända just på direkten! Tålamod tålamod.



Värmepumpen här hemma i huset strejkade idag med andra ord inget varmvatten! Kalldusch fanns inte på kartan när jag redan är så förskyld så folk tror att dom pratar med en kille i telefon, fick pendla ner till mormor, tur att hon har två duschar ner hela V.a Boängsv. 60 kommer in åkandes.

Bästa pinglan

Tävlingen idag hade gått kalasbra. Vann första 130 och kom 2a i DM.et. Grattis mina båda pinglor! =)
DM förra året

Avslut

Borgårnavslutning och Björn Rosenström igår var mycket folk och väldigt kul, faktiskt. Wirre stog för förfesten.
"Vi har aldrig tråkigt!" Neh livet är en fest!


Idag är min pingla iväg och hoppar DM i Kumla med Malin och jag är inte med!! Jag ska istället roa mig som aldrig förr på jobbet och hålla mina tummar tills dom blir blå!

Utgång H&M

[om jag skulle klä mig från H&M ikväll]

Tror jag vill ha

Perfekt med en budget variant ifall jag tröttnar på dom eller ifall dom inte blir vänner med mina fötter.

På g

Jodå nu är jag på bättringsvägarna igen och snart tiptop! Snoret hänger i men det överlever jag. Idag har det inte blivit och kommer inte bli många slängar gjorda, ska gå tvärs över gatan ikväll för att kolla in Malins & Christoffers nya lägenhet och ha filmkväll, mysmys!

Snart så

Det räcker nu, jag orkar inte vara mer sjuk nu. Halsont, feber, snor och huvudvärk byter av varandra! Rastlös är jag också, idag har jag hunnit med 2 film och massa tv-tittande, får gå över till boken snart.

Helg imorgon igen- så gör mig frisk- förra helgen var vi på äventyr, Stockholm och kryssning, den innehöll allt & lite till!


[jag är inte mittpunkten, egentligen..]




[Det kan vara svårt att klä på sig själv dan efter ;)]











Bara 5 dar kvar till flytt