Äääntligen!

Igår fick vi nycklarna till nya lägenheten, äntligen, minst sakt! =D
Synd bara att jag inte är helt tipp topp än, har i alla fall lyckats småpacka lite här. Vi fick hjälp att flytta dom stora möblerna förut och dom flesta kartongerna, jag har i princip bara suttit och pekat på vilka som är färdigpackade och inte men imorgon ska jag försöka göra ett litet ryck jag med.


Tro eller inte

Nej ingen lägenhetsnyckel idag heller, utan imorgon (jag tror på det när vi har den i handen..)! Få den "i början av veckan" jovisst!


Med soffjakten igår gick de nog bra, hittade två som föll oss i smaken, måste bara mäta och se vilken av dom det blir. Det bästa av allt är att båda finns på lager och kan hämtas när vi vill, perfekt!

Compact living

Satt förut och tittade på "Såld på hus". Stockholms minsta lägenhet på 9 kvm, 470:-/ månad med vatten & värme, utan kök och med en så kallad "stockholmsdusch" gissade mäklarna på 2 100 000:- och 910 000:-. Lägenheten såldes för 910 000:- alltså  ca 100 000:-/ kvm.

910 000:- för 9 kvm!? Helt sjukt vilka priser, kan man tänka vad man kan få för dom pengarna hemma. Så attraktiv är väl ändå inte Stockholm man kan tänka sig att köpa de pytterummet för nästan 1 miljon.

Hur litet kan ett badrum vara?
"Stockholmsdusch, allt i ett"


Projekt 1

"Projekt leta soffa" börjar idag. Vi börjar i Örebro och hoppas att vi inte behöver leta mer än där.

Nyckeln till nya lägenheten lyser fortfarande med sin frånvaro och både måndag & tisdag har gått..

Effektiv x2

Har varit effektiv i 2 dagar nu. Lyckades dra mig upp ur sängen 5.30 i torsdags och hann med en hel del innan monsterpasset 12-21.15 började. Igår hade jag en ledig dag men en massa inplanerat.
  • Var på banken och fixade dom sista papperna för lägenheten, på måndag eller tisdag får vi nycklarna.
  • Stoorstädade lägenheten.
  • Gjorde mig en aning mindre genomskinlig genom en solning.
  • Uträttade stanärenden.
  • Innan det var dags att ta fredag på riktigt var jag och Anna iväg på ett Indoor pass, ännu mer svettigt men som alltid lika skönt efteråt.
  • Kvällen spenderade vi hos Annica och Pontus.
Idag har jag haft ett aningen lugnare tempo, men en liiten promenad och tvättning. Var nyss ute och fixade & dolade men Milli och gjorde nattfint åt henne- min guldklimp:)

Vinet står på kylning och snart ska jag börja fixa med maten inför ikväll, Lövbiff med ädelost, vitlöksbröd och majskolvar sen är det bara att vänta in Peter, Madde&Mattias.





Trevlig lördag!

Blött

Kommer inte komma ur sängen imorgon, Indoor walking pass idag- svettigt värre vill jag lova!

Bort med all is nu också så kan jag börja hårdträna min lilla häst inför tävlingssäsongen, jag vill att dom drar igång nu! :)

Då var man igång

Förhoppningsvis mer än 2 dagar.
Igår tog jag mig iväg på årets första träning, ett Easy Line pass, så träningsvärk lite här och var vaknade jag upp med imorse, gött! =)

Idag tog jag mig en redig promenad/ springtur på kvällen. Men andra ord har jag förvånat mig själv både igår och idag.

Tvtittande

I fredags hade vi Solsidanmaraton med alla avsnitt hela kvällen, 16 januari kommer säsong 2- UNDERBART! :D

Solsidan. Foto: Morgan Norman/Söderberg Agentur/TV4


Hiss & Diss

I lördags hade jag faktiskt en ledig dag, åt på Indiska på kvällen, helt otrolig god mat där och naanbrödet ska vi inte prata om- MUMS! Några glas vin och en och annan cider slank ner också. Helgens hiss med andra ord.


Helgens diss är stickan som letade sig in i mitt finger någon gång i lördags. Fick ut den och allt var frid och fröj men vaknade igår av att det gjorde helvetiskt ont i fingret. Jaja ett spritomslag innan jag gick och la mig igår som jag tänkte skulle göra susen. TVÄRTOM vaknade imorse och det var ännu mer svullet, rött och varmt. Fick i eftermiddag åka till vårdcentralen för att få en titt på det, jovisst på väg till blodförgifting och 10 dagar med penicillin, men är det sant, ett sånt litet sår? Japp. Suck.
Den här fina saken pryder nu mitt finger, haha!

Värme





Thailand och värme nu skulle sitta helbra så man skulle kunna få skrota omkring i det ovan..

Första inlägget 2011

Mitt år började och har fortsatt med en rivstart.
En massa jobb är det nu, minst sakt, en ledig dag iveckan sen kör vi på med långa heldagar, pengar pengar!


Lite mindre än en månad kvar till flytt nu, vill nu samtidigt som jag vill bo kvar här i den otroligt fina lägenheten som jag har nu, men jag får försöka fixa till den andra så den blir lika fin.