Mycket gjort

Både innan och efter jobbet. Åkte ut tidigt till stallet imorse och fixade där, tog även en liten uterittstur på Milli, morgonmys. Väl hemma drog jag fram penseln och färgen och fortsatte måla i köket- på tiden att det görs om på väggarna där inne. Fixade även tvätten och matlådan, en dusch och kl. 12.00 dax för jobb.
Trodde aldrig att klockan skulle slå 21.00 så vi fick stänga,  men jodå, så ikväll har jag målat och fixat så i princip är nästan allt klart i köket, "bara" listerna kvar.

Ta vara på dagen

Imorse när jag gick upp var dagen planerad som vanligt, som alla andra dagar. Man tar för givet att man ska gå och lägga sig och vakna dagen efter och fortsätta som planerat, och visst ska man det går man och tänker nått annat så blir man väl tokig tillslut.

Hade egentigen mycket annat att skriva om idag men vill ägna ett eget inlägg med en liten tanke, att man borde och ska ta vara mer på dagarna och inte ta något för givet, man kanske aldrig får någon morgondag eller kanske hela livet blir upp och nervänt. Något man borde tänka mycket mer på än vad man gör.

Kan nog vara en av anledningarna till att jag hatar att vara osams med nära och kära, ifall det blir det sista jag får säga..



RIP

:(


091026

Fy vilken grå dag! Morgonen började med mörker och spöregn när jag gick till jobbet och när jag slutade var det nästan detsamma.

Håller på och smider lite planer inför helgen, ledig fredag och lördag, Malin och jag funderar lite på Örebro. Vi får se vi får se, jag är sugen på äventyr.


Tjo hej, slå klackarna i taket


En extratimme

Tackar vi för, gött att få en timme till under min lediga söndag idag.
Haft en kanonskön dag idag.
Bara tagit det lugnt, kollat filmer och varit ute istallet.
Hoppade 5-åringen för Malin idag och jag tror nog att det var den bästa träningen någonsin med henne idag. Hon fick hoppa lite högre än vanligt idag men det bekom inte henne så värst, hon är härlig den där lilla hästen! =)

50-årsfesten igår var trevlig och med god mat, här hemma i lägenheten styrde Madde förferre. Statt hamnade vi givetvis också på, 45 min och sen stängde det, men tror inte vi behövde mer tid där inne, vi hann med det mesta.

Min kamera är på språng så inga bilder från helgen


God natt!

Innan läggdax

Haft en ledig dag idag, men inte var det sovmorgon för det. Kl 7 var jag istallet och 8 satt jag uppe på hästen för att få ett träningspass av Malin. Gick helt okej, Milli var lite tjurig i början men hoppade bra som nästan alltid, bara piloten som måste träna på ett och annat, som vanligt.

Mamma och jag tog ett besök till Dfs senare, blev en påse från "Presentbutiken" och en påse med tävlingsschabrak och mössa till Milli från "Värme och foder" (heter det så?).

På kvällen har jag varit med Malin in till Örebro när hon skulle på träning med Chippen.

Malin och Chippen


Imorgon är det jobb som gäller igen, en kortdag förvisso, inte helt fel.
Godnatt!

Och så

måste ju tillägga i ett eget inlägg att jag inte är hästägare längre. Nix idag åkte han och jag hoppas med alla tummar och tår att han får det bra- såklart att man gör!


En dag senare

Var totalt död när jag kom hem efter jobbet, hann knappt får av mig jobbkläderna innan jag stöp i sängen.
Utekvällen i Örebro var rolig, om den var.

 

Tävlingen igår gick som den gick, var lilla 5-åringen jag hoppade. Hon ligger lite efter och har bara tävlat en gång inne förut så vissa saker som är självklara att dom inte tittar på höll hon på att svimma för, tex. publiken och granarna. I andra klassen hade hon "tittat av sig" lite och hoppade lite bättre än klassen innan. Jaja men så är det med bebisarna, får träna helt enkelt träna på.

snabbsnabb

Gårdagen var suuuper, dagen idag inte lika rolig måste jag villigt erkänna.
Har hunnit med att tävla på förmiddan/ lunch och nu ska jag åka till jobbet! Jippi.

Uppdaterar mer sen om helgens bravader.


Bra start

Började fredagskvällen med att drämma i knät i ett hinderstöd när jag red Lotus förut, så nu är det blått och stort som en fotboll, vilken bra start på helgen! Nej inte direkt, så kylbalsam är mitt knä insmetat i för fullt så det luktar mint i hela lägenheten. Min förhoppning är att det är bra imorgon om inte annat får jag dämpa det onda med lite starkare drycker i kroppen.

För er hästintresserade som läser bloggen kan jag uppdatera om Malin som är nere på Flyinge med sin 5-åring (går som 4-åring) Chippen och sin 6-åring Caps att det går bra. Chippen blev placerad igår och gick vidare till finalen imorron. Caps var spänd igår med hoppade bra idag. Så jag säger lycka till imorron hör hemifrån =)

 

Bild från www.hannahsvahn.blogg.se

Mitt lilla hjärta


-grader

Det vill jag lova att det var ute imorse, hela 6 stycken! Visst är det fint med frost och när det är sol men jag gillar sommaren mer, allt är så mycket enklare, man slipper ta på sig 15 lager av kläder och det tråkigaste av allt, skrapa rutan på bilen.
Ledig på fredag så får försöka hitta lite varma och välbehövda kläder då.

Nej nu hinner jag inte mer just nu.

Helgen närmar sig =)

Struligt

Internetet har strulat lite hemma så gör ett försök att snabbuppdatera lite nu på lunchen.
Helgen blev en vit helg, mycket bra och välbehövd.
Tävling i söndags i Askersund, jag var urusel och Milli var toppen, 0-0 och kom 2.a i 130=) Tur att jag har kommit på att jag kan slänga upp Malin ibland.
På kvällen gjorde vi ett besök på bion och såg "Flickan som lekte med elden" och som jag trodde var den bra! I novemeber kommer 3.an, jag längtar redan.

Idag kommer P hem =D


Paus

Var iväg förut och solade för att få upp värmen i kroppen och för att förhoppningsvis få mitt ansikte att se ut som en 20-årings igen och inte en 15-årings. Jag lyckades delvis med det.

Lyxfällan på tv nu,hann i pausen slänga ihop lite kvällmat; keso, naturell yoghurt, nektarinbitar och clementinbitar.



minusgrader

-3 grader visade bilen när jag åkte ut till stallet imorse, på tok för kallt för mig! (hur ska jag klara av den riktiga vintern?)
Så nu har jag bylsat på mig en massa kläder under jobbarkläderna, underställsbyxor och sockor, tänker inte riskera att frysa ihjäl på jobbet (där det är kallare än ute..) och bli sjuk!

Ha en bra dag!

dassigt

Grått, kallt och trist, det är väl bara att vänja sig antar jag, men vad jag hatar det ändå.

Har halvbott hemma hos M&P den senaste veckan men idag ska jag faktiskt sova här hemma i lägenheten.
Imorgon kommer han hem, i alla fall för en pytte stund och för att packa om väskan för att åka en vecka igen., jag brukar inte vara såå överdrivet känsligt men jag har saknat honom och kommer sakna honom den andra veckan också, jag erkänner, fast konstigt vore det väl annars.

Sängdax nu, upp för att ha stallet och träna för Malin imorgon är första dagssyssla.
God natt!


Lämnat stan

Örebrobesöket ilördags var trevlig. Kvällen blev nästan som planerad. Var iväg på bio och såg "Äntligen midsommar"- det var inte planerat, och fy vilken dålig film! Före filmen var vi även grymt taggade på utgång men efter var vi som två döda sillar.
Innan jag åkte hem igår tog vi en sväng på stan, halsduk och vantar införskaffades.

Tog mig i kragen och klippte Milli när jag kom hem, skönt att ha det gjort!


Ett skämt, eller?

Mitt liv är mer än komiskt ibland, inget går spikrakt som det ska, alltid ska det vara kurvor och omvägar- that´s the life.

En ledig dag imorgon med, hästarna på morronen sen på eftermiddan/kvällen åker jag in till Örebro och Lisa, middag och bio står inplanerat, men vem vet kanske blir det även utgång där eller här?

första oktober

I paketet som jag hämtade igår låg jackan jag beställde, precis i rättan tid till att det slog om och blev svinkallt. Mössa, vantar och stoor halsdukt till får det bli.



Inatt har jag blivit inneboende hos päronen, så just nu ligger jag nergosad i sängen med lurvtussen bredvid mig- KÄRLEK till henne. Nu ska vi sova ikapp.

God natt och håll alla tummar ni kan för mig imorgon!