Sista dagen i oktober

Ihelgen var det min tur att jobba så den mesta tiden har jag spenderat just där, men lite annat har hunnits med också. Har hunnit med tacomys 2 gånger den här helgen, fredag & igår- inte mig emot! :) Var även ute och red både Milli och lilla Chili, synd att man inte är 15 år igen och letar stor, liten häst igen då hade jag inte tvekat en sekund att vilja köpa honom!

Bilden ville inte alls ladda upp sist så jag gör ett försök nu igen, en ganska dålig bild på vad som fått flyttat in i mitt vardagsrumsfönster.


Torsdag

Börjar få lite ordning här hemma igen, klädena har snart kommit ur påsar och väskor och det mesta är dammat och tvättat.
Provade att hänga upp ljuskronan som vi fick av Peters pappa (egengjord) men nu har jag beslutångest, som vanligt.., om jag ska ha den där och om jag ska spraya den vit eller behålla den svart.

 

Fönstret i vardagsrummet har också fått sig en uppiffning, två STORA murgrönor, jag lär vakta och sköta dom med mitt liv om dom ska överleva mer än en vecka. (bild kommer när de vill ladda upp)

Dags igen!

Har tänkt börja uppdatera här igen, mest för att några av mina nära och kära både åkt öst och väst och har lovat att dom ändå ska få ha lite koll på vad som händer här hemma.
Sen sist jag var här har det hänt en massa;
• Lägenheten har fått nytt kök så vi flyttade tillbaka hit i söndags, har under renoveringen bott hemma hos mamma&pappa.

 



• Milli tävlar på och har under sommaren varit med på bl.a. Strömsholmstävlingarn och Sunne som vanligt. Hon fick en släng av sin hosta i slutet av sommaren men med en kur av uppkokande aljer kom hon igång hyffsat snabbt igen :)

• Jobbet rullar på, jag är fortfarande kvar på Maxi och trivs även om jag saknar Sandviken ( eller mest jobbarkompisarna) grymt mycket ibland!

Lycka till mina vänner, Natta i Portugal och Sofia&Sofie tillsammans med Happy Walkgänget i Thailand, jag saknar er redan! ♥