Bilköp

Tack för alla bra namnförslag jag fått!

Haft en ledig dag idag och den har vi spenderat med att åka tur och retur till Uppsala för att hämta hem nya bilen.
En röd Volvo V70 r-design 2011 blev det, kan inte mycket om bilar men den ser fin ut, mycket rödare kan den i alla fall inte bli ;P
Så nu är det dags att säga hejdå till min lilla clio som varit helt perfekt och lagom stor till mig och välkomna den här istället;




Måste nog stänga igen dom grön för idag om jag ska orka med hela dan imorgon, tävling i Örebro och första omgången för Elitlaget, var ett tag sen vi var på tävling nu så det ska bli kul, Milli kanske dock tycker att det är lite väääl kul- vi får se! :)


Namn

4 veckor kvar idag och vi är inne på sista månaden! Vart tar dagarna och veckorna vägen?
Ett litet problem vi har är vad den lille ska heta?
Blir det en flicka är vi nog överens men om det blir en pojke då?!

Har ni några förslag så släng fram dom, behöver verkligen lite namnidéer.


Mini

Världens sötaste Miniklot grill har vi på jobbet. En sån ska få flytta hem till min balkong :) Vill du också ha en så kostar den endast fjuttiga 149:-.


Pojke eller flicka?

Ja det är den stora frågan, vad som gömmer sig där inne i magen? Känns som vi är dom ända som inte tagit reda på vad det är för kön, inte för att det inte gick att se (eller ja det vet vi ju inte) utan för att vi inte ville.

Gick in i vecka 35 igår och var iväg och mätte och tog prover. Den lilla växer som den ska, 32cm mätte magen och den har nu vänt sig och ligger med huvudet neråt.

150 och 145 har hjärtslagen legat på och då sägs det ju att det är en flicka, när hjärtslagen är över 140 slag/minut, även om man äter mycket apelsiner och gillar sött.
Men jag är nästan säker på att det är en liten pojke där inne och Peter en flicka.

Någon av er som har någon gissning?

Sägs även att om man har mycket halsbränna så föds den med mycket hår på huvudet, tjaa vi får väl se ;)

Sovtime

Jag är dödstrött men ändå kan jag inte sova, hoppas att den här i alla fall blir bättre än i natt för den var ingen hit. När klockan ringde 6.30 var jag allt annat än nöjd.
God natt..


Brills

Har hunnit varit lite effektiv idag, varit och bytt 2 konsoller som blev fel, handlat, dammat och moppar golven här hemma. Körde även iväg Emelie till vårdcentralen i förmiddags, hon och Niklas råkade ut för en moppeolycka i Thailand, krakarna, tur att det gick så bra som det gick!
Jag fick 2 Rayban glasögon av dom, gulliga dom, var verkligen i behov av nya, mina andra är en aning slitna efter förra årets PIP.
Nu ska jag åka ut och plocka in hästarna och ge dom mat innan det är dags för lite kvällsjobb.


Vår?

Hoppas det här sköna vädret vill hålla i sig, allt känns mycket lättare och roligare med fint väder, förhoppningsvis får jag även lite mer energi!
Just nu sitter jag på ballkongen med Ella, dricker päronsoda och får lite sol på min genomskinliga hy, ska snart åka till stallet och greja lite- värre kunde man det en ledig dag! :)


Snart så

Efter en apelsin, en halv melon och några jordgubbar åker jag snart till jobbet för att göra ett kvällspass sen tar jag helgen! :)

Förmiddan imorgon är redan planerad, stallet först på morgonen sen ska det rensar och röjas här hemma och nere i förrådet- bort med massa skit och köra till tippen!


Ha en bra fredag!

Projektfrida

Eftersom Peter överlevde det senaste projektet i stallet med bara lite snuva så har jag ett nytt åt honom, såklart!
Få ordning på klädgarderoben.
Egentligen är det inte så svårt, bara konsoller och hyllplan som behöver fixas och skulle väl kunna göra det själv, men jag vet av erfarenhet att det blir mycket bättre om han är med och ordnar det så det blir rätt.

Tänkte visa er hur sovrummet blev också.


Inte helt klart, gardinerna bara uppslängda och med
inget på väggarna men ungefär såhär blev det,
en aning ljusare och fräschare än innan.

Dolande

Söndagsfix i stallet, projekt laga Chippens box eller snarare projekt se om Peter överlever..

 


Helger

Den här helgen har varit aningen lugnare ön förra då vi for land och rike runt, Karlskoga -> Ullared -> Jönköping -> Trollhättan -> Karlskoga.

Mycket bra saker från Ullared blev det, här är "Kottens" saker. Tänk att någon som inte änns är född redan är så bortskämd ;)


Mars

Ut i solen och iväg på föräldragrupp, i tisdags gick vi in i vecka 32 och nu är det bara 8 veckor kvar!

Så här ser fetismagen ut nu.