Ett Klick

Och den är (som säkert till många andra) på väg hem till mig.

image299




Klona mig

Den här helgen skulle jag ha viljat vara på två ställen samtidigt, igår hade jag mer än gärna viljat vara i Sälen och sätt Takida och jag kunnde verkligen ha varit där med A och träffat Sandra meeen nu är det ju så att jag jobbar och det är inte det lättast att byta bort.
Imorron kunde jag med ha fått jobbat men då ska jag till Göteborg så idag blir det inget festande eller statt trots att det är lönehelg och allt, men vi ska åka redan klockan 6 så isåfall blir det att gå direkt ifrån förfesten, men nej orkar inte gå runt och vara bakis hela dan där. Så istället ska jag umgås med Madde och bara ta det lugnt.

Ha en kul kväll alla!


Smaklöst

Idag har jag pinat mig igenom en heltdag på jobbet, har snorat, hostat, knaprat alvedon, mått illa och jag vet inte vad, men jag är för plikttogen för att gå hem när jag väl tagit mig till jobbet- även om halva dagen är kvar. Riktigt segt och jobbigt gick det, Anna kom iallafall och hälsade på mig (såklart när ruschen var) den lilla stackaren har fått urinvägsinfektion igen.
Ett plus idag var att jag hade fått tillbaka lukten och då även smaken, tack! Hur äckligt är det inte att äta när man inte känner nån smak utan bara konsistensen? Jag vet, heltvidrigt och man tappar aptiten direkt. A som hade varit jättesnäll och gjort mat tills jag kom hem igår också, men som sakt idag var de tillbaka och matlådan smakande mumma! Kyckling och ris är inga fel..

image298


Sooool

Och tänk att jag är ledig idag, kan det bli bättre förutom att jag har ont i halsen, vore synd om precis allt var på topp, men jag överlever.
Nej nu måste jag göra mig iordning, sticka ut i solen och hämta Madde.

Tjooo

tick tack

Klockan är på tok för mycket för att jag ska vara vaken, men jag är superpigg! Imorron kommer dagen gå i ett, även fast jag inte börjar förens 16.00, dom dagarna man jobbar kortdag är nästan "värst". Man ska alltid försöka hinna med så mycket som möjligt antingen innan eller efter och jag som dessutom är tidsoptimist ska alltid hinna med 2 saker mer än vad alla andra planerar in, men faktum är att jag brukar faktiskt lyckas.

Nej bäst jag gå och lägger mig, ska ju upp ganska så snart, hoppas att det blir som jag (mfl) vill imorron, och om det finns nån gud där uppe så hoppas jag för min lilla vänns skull att det blir så.

God natt alla!

image285

Ny mobil

Nu ni har jag fått fingrarna ur och beställt en ny mobil, det var på tiden! Har ju sån beslutångest för allt så blev inte speciellt lätt att välja en ny men hittade en billig, ingen idee att jag köper en dyr och flashig eftersom jag vet att den med all säkerhet kommer åka i backen inom 2 veckor..


Samsung SGH- E250


Den duger säkert fin fint åt mig, fast jag kommer saknar min lilla rosa.

Dagen idag

Dagen började med en försovning imorse, inte allt för konstigt eftersom vi aldrig kom i säng inatt, som tur var hade jag ett kort pass idag. Efter jobbet blev det hoppning med Violet och Lotus ute i det fin fina vädret- såklart det ska snö-regna och vara jävligt bara för att jag ska träna, pissväder med andra ord! Träningen gick trots allt bra och det är ändå det viktigaste =)
Sen ni ska ni få höra vad jag gjorde när jag kom hem, joo jag ställde mig och gjorde köttbullar, alldeles egna och dom gick att äta. Tänkte ta en bild på det för att bevisa men batteriet i kameran tyckte inte detsamma och la av och självklart är laddaren kvar hos Anna, såklart.

image297

För övrigt

Vill jag bara ägna en tanke till Hanna, behöver inte säga mer, är ni nyfikna så får ni kika in hennes blogg.

image296

När jag ändå är igång så kan jag även säga att jag tycker att Sandra och Anna kan komma hem.

image248

Jag saknar er mina vänner!

Som tur är har jag iallafall några kvar här hemma :))

E.M.D

Trion spelade på Statt ihelgen och självklart fanns jag där, så ovanligt, innan styrdes det förfest hos Anna.

image295


Finns inte mycket mer att säga än att jag hade en riktigt rolig kväll tills dom små söta shotarna gjorde sitt, men va fasen gjorde det var ju på topp ända till klockan 2 iallafall. Det var dock inte lika roligt att jobba igår, men att festa är självförvållat och det var bara att pina igenom sig dom dära timmarna vare sig jag ville eller ej.

=)

April, april

Första april idag och ja jag blev lurad, 2ggr, men jag ger ingen eloge till nån av er eftersom jag alltid är lättlurad. Första var av mamma hon ringde och berättade att min skatt..grej? hade kommit och att jag hade fått 3200:- i restskatt- jag gick i princip upp i atomer! (till saken hör att jag hela året varit jätteorolig att jag just ska få just restskatt eftersom jag fick det första året jag jobbade på Kronhallen men har sen varit och pratat med våran kontosnisse) men nu är det så att min mamma kan verkligen inte hålla sig så hon började dynggarva och berättade som det var, att jag hade fått tillbaka vad det nu var..Jättekul, verkligen ;)
Andra var av Mr men det var så dåligt så det tänker jag inte änns skriva om, han var bara tvungen att lura mig men kunde inte komma på nått bra, men visst även han fick mig att lite småkoka :P

Annars idag har jag varit ledig och har faktiskt fått mitt hår klippt och färgat (KORS I TAKET!) så nu är det kort och blont igen, efter det blev det en tur med Sofia till Karlstad, där stog på schemat stan, Ikea och Maxi och det shoppades hejvilt för min del.

image294