Dec. 30, 2012

Dagarna blir alltid mycket mer fullproppad än vad man från början planerat..
Snart en vecka sen det var julafton och som sagt har julen varit bra rakt igenom.
Började med uppesittarkväll hemma hos oss, upp på julaftonsmorgon och frukost ute i stallet, firade i år julafton hemma hos mamma och pappa, fick alldeles för många fina julklappar, och så ska vi inte tala om lillkottens första julklappar!
Juldagen blev en massa velande fram och tillbaka, leta och hitta kupolenbiljett, fest och utgång.

Imorgon är det nytt år, igen, menyn är planerad, maten handlad och läget under kontroll, hoppas jag.
Stall och lunch med Karro&Staffan innan dagen ska avslutas med jobb.

 

En av Tuvas alla fina julklappar, namnvimpel.


Tacksam

Kan inte nog många gånger säga hur bra man har det, familjen, vännerna, stallet, jobbet och det absolut bästa, TUVA- jag är lyckligt lottad.
Julen har varit bra rakt igenom, tar det imorgon, dags att sova lite, jobb hela dagen imorgon.

Ta hand om er där ute och var glad för det du har och var rädd om det.
God natt!


Mixa och matcha

Snyggt till tävlingarna 2013, tips till er. 
 

Dan före dan före..

Transporten gick igenom igår så jag är nöjd, nu kan den säljas!

Annars känns det som att vi är med i matchen och har det mesta fixat med julklappar osv. Ikväll ska vi gå över till Ida & Martin, umgås och ha glöggmys.

Hej så länge! :)


Fix och trix

Hade en heldag ute i Linnebäck hos Carine & Theo igår, pratade, fikade, tog en promenad och lekte! Efter det var jag ut till stallet och senare på kvällen gjorde vi köttbullarna till julafton, så nu är det klart :).
Idag ska jag istället sälja mat ikväll, innan det ska jag hinna med stallet och så ska transporten besiktade. Jag ber till gud att båda bromsarna är okej idag, annars ger jag den till tomten på måndag..!


Måndag & Tisdag

Dagen igår var jättebra och gick i ett från det att jag gick ur sängen till jag ofrivilligt somnade i soffan. Fick alldeles för många fina presenter, blommor och gratulationer, 1000-tack alla!

Lite av allt fint jag fick
:)



Idag blev det ändrade planer, fick jobba stängning och den här veckan stänger vi 22, missade med andra ord andra avsnittet av Morden i Sandhamn tur det finns tv4play..

 


När dagarna går

Så har jag hittat hit igen, vart har jag varit dom senaste dagarna? Det kan man undra, knappt så jag vet själv. 
Luciafirande på Öppna förskolan i tisdags och sen i torsdags har vi bott hemma hos mamma&pappa och varit hund- och husvakt. När man är husvakt ingår allt från bada badkar till skotta efter snäoväder, jag var bra nöjd när jag var klar! 
Helgen har annars gått lika snabbt som vanligt, i fredags var vi hos Annica&Pontus och blev bjuda på middag, plankstek, kan inte annat än säga att det var supergott, igår fixade vi julklappar i snökaoset och med en vecka kvar till julafton så är i princip alla klara. 
 
Imorgon har jag mycket att göra, städa, baka, fylla år, bli firad och fira Peter, Milli ska få nya skor och bli ordentligt vinterutrustad (äntligen!) så godnatt där ute. 
 
 
 

Mer rosa

Till Kingslands rosa familj har nu det här schabraket kommit. 
 
649:- hos Cheval ridsport. 

Dom senaste dagarna

Bloggappen har nu igen inte fungerat på några dagar och hela dagen idag har sidan strulat, såå i alla fall.
 
I fredags fick jag rycka in och jobba kväl, Malin, snäll som hon är, ställde upp och passade Tuva, innan jobbet var vi till ridhuset och övade inför luciashowen, 170cm klämde dom sig över, Malin&Milli- gisses! 
 
Lördag blev det också jobb, från lunchen till kvällen.
 
Igår hade jag stallet på morgonen och på eftermiddagen var vi iväg till ridskolan, luciashowen och höjdhoppningen. Gick inte lika bra som i fredags, igår klarade dom "bara" 160cm, men gjorde 2 bra försök på 170cm- jag skulle ALDRIG änns styra på och speciellt inte på en häst mer spänd än en fiolbåge! 
 
Idag har vi hunnit med lite av varje, bakning, stall, pulkaåkning för första gången och nu ikväll var vi iväg till jobbet på grötkväll! =) 
Kakorna blev inte brända, Milli var kanonrolig att rida, pulkan var uppskattad och grötkvällen var lika bra och mysig som vanlig, en bra dag!
 
 
 
Pulkan köpte jag på jobbet, för 149:-, lyckades ställa undan en på
fredagen och tur var väl det för på lördagen tog dom slut. Verkar gå
fort åt överallt nu och tar snabbt slut, men nu har vi en :)

Lyx i vardagen

I sista stund tog jag och använde presentkortet jag fick av Peters mamma i födelsedagspresent förra året, en Aroma Spa Relax behandling på Hudfixarn. Den innehöll helkroppsbehandling + ansiktsbehandling ,1½ timme lyx och så skönt, extra skönt efter mina 3 mer eller mindre tortyrbehandlingar ;)
 


 
Ett rosa om man vill sticka ut, om inte så finns det svart också.
Från Cheval ridsport, 1290:-
 

Mitt i veckan

Igår sa jag godnatt med dom övriga redan innan 22 så något bloggande blev det inte, på dan var vi på Öppna förskolan och lekte av oss lite. 
Idag har vi tagit in hästarna, jag har fått massage och är (trot eller ej) lite bättre i axlarna, ländryggen och nacken är det värre med, fått stretching i läxa! Har även hunnit fira Peter lite som blev 30 år!
 
Hör kommer resten som jag skulle visa er igår..
 
 
 
 
 
  
 
 
Lite av resten, inte heller här är allt till mig själv ;)
 

fix och nästan färdigt

Har verkligen haft en toppen och kanonhelg på alla sätt. Stannade kvar i Jönköping och gick på julskyltningen innan vi rullade hemmåt igen igår. Så nu har vi dom flesta julklapparna klara, innan shoppingen hann jag även med en fika med Hanna. 
Dags att visa er lite från det vi fick med oss i lördags.
 
 
 



 


 
Fick även med mig täcken från hästavdelningen.
 


 
 
 
 


Nått av det ovan ska slås in och delas ut om några veckor :)
Kommer mer imorgon.
 
 
God natt! 
 

Milkvitto

Första advent!? Nej det är imorgon, första december skulle det stå i förra rubriken, snurrigt värre!
Annars hittade vi en hel massa på dagens tripp, säkert ingen som trott nått annat. Ska visa er när vi kommer hem, just nu är vi tillbaka i Jönköping igen :).

Ha en fin lördagskväll! :)


1 advent

Då är vi på väg- Ullared! :D
Tuva fick stanna kvar i Jönköping och får en heldag med faster Karro och Staffan. Så Peter och jag får en hel dag för oss själva, lyckligt lottad han är som får följa med till shoppingparadiset ;)