Dag 5

Hur irriterande är det inte när man skrivit ett blogginlägg och när man ska spara det så vips är det borta? (!#%>!?, ungefär så).

I alla fall, är inne på 5e dag och jo det flyter på ganska så bra måste jag säga. Problemet är bara att det är inte allt för bra att vara inköpare av godis just nu när det rullar in en massa nyheter- som man inte för smaka på!
Tur att det finns både en och två frivilliga på jobbet.

9 dar kvar tills vi åker nu, som jag längtar, till både värmen och Sofia-Sofie :D

Dag 2

Den senaste tiden har jag varit en riktig arbetsmyra på jobbet, faktiskt, därför har det inte blivit mycket skrivande på länge.

Lägenheten vi kollade på var sådär så därför skippar vi den och väntar tills vi får den bredvid oss, så jag hoppas att dom snart hittar något =)

Annars har jag börjat lite mer sundare liv, gårdagen gick kalasbra och än så länge flyter det på idag med. Får se hur länge jag klarar mig..


tre gånger större

Tjejkvällen vi hade hemma hos Annica ilördags får toppbetyg, utgång på det blev det, Statt är Statt..

Imorgon ska vi iväg och kolla på en lägenhet mitt i stan, som är på 115 kvm en aning större än vad vi har idag, får hoppas att det är något att ha och att den inte isåfall inte ges bort til någon annan. vi får se!


plusgrader

(klicka för större)

 

Jag är redo för Thailand, 30 dar kvar

 

Ikväll blev det första tjejkvällen för helgen hemma hos Malin, mys de! Imorgon är jag "beordrad" att komma på den andra, hos Annica, fun fun =). Vinet är väl kylt efter 1 vecka i bilen.


första inlägget 2010

Sist jag skrev var jag uppe i Sälen och skulle ha maskerad. Jodå när nästan alla var iorningfixade så försvann strömmen, perfekt tajming! Vi började klura ut hur vi inte skulle "frysa ihjäl", tände brasa och ljus, men det var faktiskt inte värre än att den kom tillbaka efter någon, några (?) timma(r?), riktig mysfaktor hade vi när den var borta, fast bara lite mer än vanligt.

 

Mer skidåkning blev det och mer afterski också.

 

På onsdagen var vi på det nybyggda badhuset, Experium.

 

Torsdag och Nyårsafton.

Årets nyårsbild

Sälen över nyår kan inte bli annat än galet, kul och huuur bra som hellst
mycket mer behöver inte sägas.

Tack för ännu ett år =)