Fortsätter

Dom senaste dagarna har det inte hänt värst mycket, jobb, dagis för Tuva och stallet, Peter har grejar lite mer med toaletten och snart är allt utrivet, ska försöka hinna kolla på kakel ihelgen. 

Jobbhelg delux

Ja på helgerna är det ingen halvtid utan 100% all in och mina vanliga pass. 12.45-22.15 igår och 9.15-16.30 idag så  mycket mer än jobb och stall blir det inte, däremot blir det pengar istället! 

I fredags kom lillebror och morbror Simon hem på besök. 



Delar på allt och lite därtill


Ikväll och inatt är det hon och jag under täcket i dubbelsängen, Peter är på kryssning med jobbet. Tro inte att vi använder ytan för det fullt ut, nej nej, jag vet hur det är, jag kommer vakna på kanten och hon utsträckt som ett X på "min" halva.
God natt då! 

För tidigt!

Tack Ella för sovmorgonen, kl. 5 imorse var vi ute och knatade! Skönt för henne att hoppa ner i sängen igen, själv ska jag åka till jobbet nu snart. Tuva fick jag lämna lite tidigare, fotografering på dagis idag! 


Renovering påbörjad

Ja i alla fall rivningen. Jag vill helst att allt som ska fixas och bli klart blir det på direkten eller allra helst igår, har dock lärt mig med tiden att allt tar sin tid. 
Men ett är säkert att när nått väl ska göras tar det inte lång stund innan projektet är igång- har en sambo med extrem rastlöshet.. 

..så igår gick han lös på att börja riva lilla toaletten. 


Ännu en

Vill du flytta hem till mig? 


Fredagsmys på hösten

Vad är fredagsmys utan tacos och Idol på hösten?! Var exakt det vi hade här hemma i fredags tillsammans med Carine, Tobbe och Theo :) 
Värst mycket till att titta på Idol blev det i och för sig inte, ungarna lekte och röjde som aldrig förr! Dom har det verkligen kul tillsammans, dom där två- black and white:) 
Ja vi äldre hade inte tråkigt vi heller.. 
















Inspiration

Vi har inte tänkt att göra så stora grejer än i huset, utan bo in oss lite först och klura på lite idéer. En större renovering som vi ändå faktiskt ska göra är lilla toaletten på nedervåningen, var några här och kollade på det i veckan och nu är det bara vi som ska fundera ut hur vi vill ha det också. Så idag var vi iväg och hittade lite inspiration, tror vi vet på ett ungefär hur vi vill ha det, men så dyker det upp nått nytt i huvudet och så börjar man tänka om.. 

Var även in på bl.a. Ikea en snabbis och fixade gardiner och stänger. 

Pasta carbonara med rökt skinka


Den här carbonaran med rökt skinka, vitt vin, vitlök och parmesanost gjorde jag igår! Jättegod, enkelt och snabbt. Vill ni också testa finns receptet hos byblondie.se 

Idag är det fredag, ledig dag och ikväll blir det tacos och Idol, en klassisk höstfredag! 

En ny vardag

Imåndags började jag jobba igen, mjukstartar med lite mer än halvtid och får se hur länge jag gör det, möjligheten finns ju alltid att skriva upp sig på extrapass. Så nu ska vi försöka komma in i en vardag med jobb och lite dagis, kommer bli kanon:) 




Örebrohelgen

Tävlingen ihelgen gick bra, bl.a. var Kammen nolla i båda sina klasser i lördags, Morran 2a i 135 i söndags och Milli gick laget i söndags och dom är nu vidare till kvartsfinal på Strömsholm! :D 





Hoppilihopp

Tävlingshelg i Örebro i helgen, närmare kan det nog inte bli. Idag hoppar Milli bara 140 för att vara laddad inför imorgon om hon ska gå laget. Nästan hela stallet är med och tävlar i helgen, bara bebis Fresno som får stanna hemma. 
Håll tummarna för alla och trevlig helg på er! :)





Vägglampa

 
 
 
 
 
Behöver ha en lampa vid den lilla soffan, är en aning för mörkt där nu och "nått som fattas", men vad är ju frågan. Har här ovan hittat några alternativ från Ellos. Lottdragning kanske jag skulle börja med? 

Hit & dit

Flängt och farit idag. Lämnade Tuva, ut och red, hem och grejade, hämtade Tuva, ut till stallet igen och tog in hästarna på lunch, iväg för att leta gardiner, hem en stund igen och sen iväg till MIO med mamma, handlat, gjort mat, fixat lite, lagt Tuva och somnade själv, vaknade för en liten stund sen och nu ska jag fortsätta sova. 
God natt!
=)



En förmiddag

Hunnit med en hel på förmiddagen idag, lämnade Tuva på dagis 9, åkte sen ut och red och mockade hagen. Hem, duschade och åt "frukost" och har några fler kartonger blev upplockade. Nu ska jag in och hämta loppan. 



Ett steg framåt

Idag STOORSTÄDAS det för fullt hemma i huset så ikväll kan vi dra igång med att plocka upp, greja o möblera-tjoho! :))

En fredag igen

Sitter i lägenheten och väntar på att få hämta hem Tuva som jag lämnade på dagis 9 imorse. Har grejat och plockat ut det sista och dessutom lyckats låsa in nyckeln i förrådet, well done..!
Nått jag kommer sakna med lägenheten är vårat gulliga lilla kök och nersäkningen med spottar i taket inne i vardagsrummet, nått jag inte kommer sakna är trapporna även om det är väldigt bra benträning ;) 

Nytt nytt nytt

Funkar fortfarande fint på dagis, inga problem när jag gick varken igår eller idag. Förkylning har hon åkt på också, såklart. Ingen fara och vi får hoppas att det inte blir värre, har redan fullt upp som det är. På lördag flyttas dom stora grejerna från huset och till veckan, efter städningen kan vi börja komma i ordning.
Ja dagarna rullar på.. 
Namnlapparna kom idag så ikväll drog evighetsjobbet igång.

Tillbehör

 
 
 
 
Det är lite att fixa med nu när man ska ha barn på dagis- märka ALLT med namn (eller ställa in sig på att det försvinner och att man får köpa nytt stup i ett).
Igår beställde jag namnlappar och idag namnnappar. 
Milli fick hoppa lite ikväll och är pigg som attan, hon behöver verkligen klippas igen, typ egentligen när jag kom hem från Portugal men har inte riktigt haft tid men nu MÅSTE jag verkligen ta tag i det, igen..