Så här mitt inatten

Satt och klickade runt lite så här när jag egenligen borde sova, har fått lite dillehuvud för shopping igen.
Något av bla. det här skulle inte sitta fel.



image238

Ett snabbt, suddigt, ganska otydligt kollage, jag vet, får fixa till det imorgon.

Godnatt :)

Nu så åkte tummen ur

Och jag ska ta mig ann att blogga om lördagen. Började som sakt lite smått korka upp hemma hos oss vid 5. Halv 7 stog våra svart-taxis utanför och sen till Kupolen. Innan jag änns hann komma in där såg jag ut som ett tajkon. Min kära vän Malin drämmde! dörren i väggen så att det föll snö från taket, markisen vad det nu var och ni kan ju tänka er var det hamnade. Javisst allt över mig! Så såg minst sakt ut som en snögubbe när jag kom in, så anlände jag :P
Kvällen fortsatte med drickande, ätande och med en trollkar. Jag är forfarande helt knäpp ihuvudet efter det, jag fattar absolut inte hur han gör, helt grym, nästan så att man blir arg ju, men gryyymm! På något sätt under kvällen hamnade jag i en bil som gick till statt och Mange Schmidt. Festandet slutade vid halv 6 någon gång, då hade jag fått nog efter den tidiga starten.






Den som väntar på något gott..

Hade egentligen tänkt att försöka skriva ner helgen nu men vetetusan hur eller var jag ska börja, så det får vänta tills imorron.
Idag har jag fått jobbat med dom stora killarna på golvet hela dan ;) och sluppit kassan förutom en timme som jag bytte bort frivilligt. Blev väckt och inringd imorse, jag som hade sätt fram emot min "sova och ta igen mig från helgen -dag" men men får förhoppningsvis ta den imorgon.



..väntar aldrig förlänge (?), jag börjar nästan tvivla

24/11, kl.19- Kronhallen har personalfest på Kupolen

Ikväll ska vi slå klackarna i taket. Klockan 17- 17.30 drar vi igång med lite "förfest" hemma hos mig och Malin. Runt halv 7 åker vi vidare till Kupolen för att ha fest med "alla andra".

Ha en bra kväll allehoppa, för det kan jag garentera er om att jag ska ha, wihoo :D

image225
=)

Två helt fantastiska dagar

Nej det var med enbart ironi. Dom två senaste dagarna har varit allt annat än fantastiska, allt som jag har gjort eller har med mig att göra har i princip gått åt helvete. Det började i onsdags när jag kom och skulle ta in hästen så kunde han bara gå på tre ben,  hopp ingen Lotta-träning, sen flänga och fara fram och tillbaka för att boka av tiden, lämna pengar och fixa.
   Det fortsatte på torsdagen då Sandra ringer och säger att jag måste flytta bilen för att Securitas var där, så jag kastade mig upp ur sängen, slängde på mig kläder och sprang ner, men hann jag? Nej, nej så fick parkeringsböter på 300:- och varför hade jag ingen aning- då begav Sandra och jag oss till Polisen. Där fick vi förklarat för oss att jag hade stått i "vild marken" och att det var därför. Jahopp var ju typiskt då eftersom jag enbart ställt mig så för att vara "snäll". Efter det fortsatte dagen med att jag skämmde ut mig både hit och dit på jobbet så tillslut höll jag på att gå hem.
Hm ja så idag vågade jag mig knappt ut för att jag inte visste vad som kunde hända, men tänk att idag har det faktiskt gått rätt så bra. Åkte ut imorse för att kolla till den lille stackaren istallet, sen jobb till 12, efter det drog mamma och jag in till Örebro och shoppade lite. Nu ikväll ska jag bara sitta här, kolla idol och ladda för imorgon.

"Ha,de"

=)

Detsamma, dag ut och dag in

Ungefär så känns det. Jobb nere i Sandviken blev det idag med, skulle egenligen bara vara där 8.15- 15 men det blev övertid till 18.30. Blir en sväng dit ner imorron med, men då bara 4 ½ timme och sen är det Lotta - träning på eftermiddan =)
Ska egentligen inte klaga att jag får jobba men det känns just nu som det är det ändå jag gör( eller har gjort dom senaste 2 veckorna), sover, jobbar, rider och så om och om igen, meen lönen kommer sitta fint nästa månad om jag fortsätter som nu - så jag härdar och står ut.

Möte hade vi igår också, ett riktigt bra sådant och det blev mycket sakt. Personalfest på lördag med, det kommer bli fin fint de ;D

Klockorna stannade, i princip

Några dagar sen jag skrev, vart tog dom dagarna vägen? Antagligen seglade dom iväg med en massa jobb.
Och så har det varit helg, igen..Hade först tänkt att strunta i att festa men ändrade mig ifredags. Det blev fest för fulla muggar igår och till slut var jag inne på Wickan där Takida skulle spela- heelt själv! Men det löste sig det med och jag hittade mig en "ny vän", nu i efterhand skulle jag nog aldrig gå in och göra samma sak som igår, men allt ändras (konstigt nog) när man blir lite "småfull". Kvällen avslutades med efterfest, en rolig sådan.
En helt klart rolig kväll även om jag hade föredragit och velat delat den med min vänner.



=)

Lekskola

Idag har dagen gått i ett. Fick jobba nere i Sandviken från 10-18, det bästa med att jobba där är att tiden går så himla snabbt men det värsta är att det pratas olika språk både från höger o vänster, eftersom flyktingförläggningen är våran granne, och jag fattar ingenting! Så tillslut började jag ha lekskola, tog fram papper och penna sen fick dom börja rita och skriva ner det dom villa ha sakt eller gjort. Uppstog dock ett problem iallafall när en skrev ner summan han ville ta ut (tänkte att siffrorna är ju iallafall lika), det såg ut som både en 1.a och en 7.a men jag chansa på ett av det och hade faktiskt rätt för en gång skull.

Idag kom min jacka :D meen överväger faktiskt om jag ska skicka tillbaka den och ta en storlek större. Tror nästan det så att jag får riktigt plats med en tjocktröja, är nog bättre att den är åt det större hållet än tvärtom.

Nej nu somnar jag nog snart här, lika bra att gå och lägga sig, klockan kommer ju roligt nog snart ringa igen..

Nattinatti

Jag ser det snöar

Jo det kan man säga att det gör. Skulle köra mamma till jobbet imorse och fy satan vad det var halt! Var mer än glad att jag kom hem och tänkte att nu ska jag inte ut och köra mer idag,men så ringde dom om jobb så får väl försöka mig ut ihalkan igen.

Men nu först ska hunden och jag ut och busa :)


"Simmar- Emma - Min kamp mot bulimin

Läste igår kväll/ natt ut just den boken. Även om man inte tycker om att läsa så tycker jag ändå att man ska ge den här en chans, då den både är väldigt lättläst och man kommer in i den på en gång.

Betyg;
image224

Hoppas på att min jacka kommer imorgon!
God natt :)

Tog mig i kragen

Ja nu i förmiddags tog jag mig i kragen och sydde upp det sista på Hannas två par byxor när jag nästan är helt klar och bara en halva av ena byxbenet är kvar så går nålen AV! Det är det absolut värsta jag vet, att nålen går av när man håller på och syr, och självklart hade jag inte nålar kvar heller. Typiskt typsikt..Får försöka fixa nya i Örebro sen.

Nej nu ska jag ta och åka ut till hästen. 

Present

Mamma och pappa kom hem med en present till mig från kryssningen. En parfym, DKNY red delicious, tack och tack för den!

image221

Nu blir det snart sängen och läsning "Simmar Emma- min kamp mot bulimin".

Tacos och Freaky Friday

Helgen har nog varit den lugnaste på länge vilket nog var ganska bra för mig.
Ifredags kollade jag, Malin och Sandra på Idol och efter det tvärslocknade jag i princip.
Mamma och pappa åkte på kryssning igår så jag, Hanna, Sandra, Madde och Anna bestämde oss för att göra tacos, äta onyttigheter (har nog ätit för ½år framöver) och kolla på film på kvällen. Under dagen gjorde jag absolut inget, låg i soffan och kollde på tv bla. Pippi på dom sju haven som gick på 4.an. Astrid Lindgrens filmer är ju bara för bra!

IKEA- vill ha

Var in till Ikea i Karlstad med mamma och pappa i torsdags, dom skulle titta efter nya soffor till stora rummet.
Själv skulle jag inte ha något speciellt men kom sen på när jag gick där inne att jag nog skulle vilja ha väggdekoration 149:- och ett sånt där smyckes-klädträd 59:-, båda var givetvis slut får hoppas på att det finns i Örebro.

image217
image220

På väg hem

Ja idag bestämde jag mig för en jacka så den har klickats hem och är på väg.

image208

För övrig har jag rätt torka ihuvudet vad jag ska skriva om, iofs. är det rätt torka ihuvudet i allmänhet också och jag blir snart galen på den här hostan.
Fick låna två böcker av Hanna idag, Martina koden och Simmar Emma:Min kampmot bulimin, så nu blir det sängen och läsning.

God natt!

Djävulen och jag

Gårdagen förstördes inte ett dugg av min förskylning och det blev festande med allt från militärer, flyvärdinna, polis,tomte till tepåse (!). Ja det var en som hade klätt ut sig till tepåse, hur kan man änns komma på det? Riktigt bra var han iallafall, han hade fått mitt pris om bästa utklädnad hade funnits. Synd att jag glömde min kamera hemma men jag vet att Magnus klickade ett antal.
Senare på kvällen begav vi oss till det andra hotellt, Madde blev trött och gav upp innan vi kom in där och dom andra tappade jag också bort en efter en. Så själv knallade jag in där och jag tror nästan alla (inklusive jag) var utklädda till djävul men jag var den ända med knallröda strumpisar och med djävulsgaffel, treudd eller vad det nu heter. Nästa år ska jag vara ute i god tid och hitta på något roligt, det finns ju hur mycket som hellst man kan vara.
image216
    Skrev att jag hatar att vara förskyld så pricken över i.et igår var väl att jag först blev jättehes och sen helt plötsligt tappade rösten helt! Imorse när jag vaknade hade den inte kommit tillbaka och den har knappt det forfarande. Lite smått handikappad kan jag erkänna att man blir bara en sån simpel grej som att svara och prata i telefon går ju inte. Dom ringde på förmiddagen och frågade om jag ville jobba, jovisst ville jag men kunde jag, neej, typiskt jag som vill och behöver jobba så mycket som möjligt.

Halloweenhelg

Usch vad jag hatar att vara förskyld, inte helt oväntat att jag har åkt på det väntar bara på att den årliga halsflussen ska komma.
Men inte ska en förskylning som denna förstöra min kväll och helg inte, nejnej. Planerna blev ändrade, skippar festen hos mig och börjar bara med lite förfest här innan vi drar vidare till Karlskoga Hotell där det styrts maskerad.
Jag som var ute i sista sekund får klä ut mig till en liten djävul. Påhittigt och så, nej jag vet men vad gör man? :P

Nu ska det bakas tårta till pappa som fyller år imorgon.

image215

Ha en kul kväll, jag är iaf. på hugget =)