Gult som solen

Har vi snart påskat klart för i år. Igår var vi hos Madde&Henke på kvällen och fick påskmiddag, herregud vad mumsigt, rullade hem därifrån!
Glad sista påskdag:)


Ser ni ett mönster?

Skor Zara, Bikini Ellos


Full fart framåt

Så har det gått några dagar igen.
I lördags var vi på tävling i Grevagården, åkte inte förens lunch och var hemma istallet kring 22 på kvällen. Milli hoppade 130, 140 och det var nog inte en miliimeter lägre än det heller. Dom skötte sig strålande, som vanligt, men ett ner i omhoppningen i 130 och 2 ner i 140. 
 
 
 
 
 
Medans jag var på tävling fixade dom andra två en tvätt
av bilen, vilket var mer än behövligt. 
 
 
 
Ett par solbriller införskaffade dom också :)
 
Dagarna efter helgen har vi pysslat med både det ena och andra, fokus har varit att få i den lilla lite mat mer än några flaskor välling och hoppats på att det som kommit ner fått stannat, verkar som att det börjar vända liite nu och vi håller tummarna för att det blir bättre och snart bra igen! 
Annars har vi hunnit med promenader, körlektion, påskparad och jobb i stora drag, självklart stallet och plock och pill hemma också.  
 
Promenad och gofika med Carine&Theo i dalen =)
 
Att få på smink och att får det att stanna kvar utan att
bli utsmetat i hela ansiktet var en utmaning för sig..

Ett litet inlägg

God natt :)


Fredag

Haft två dagar med full fart, igår var vi iväg till ridhuset och Malin hoppade hästarna som ska tävla ihelgen, grejade sen lite i stallet- äntligen har det börjat tina upp lite så jag kan få kratta igen, älskar att kratta och se hur fint det blir! Hemma fortsatte jag sen att dola, städa, tvätta och mellan varven lek med Tuva. På eftermiddagen/kvällen drog vi en repa in till Örebro för lite olika ärenden, bl.a. blev det en ny TV, som höll på att bli kvar på parkeringen innan vi fick till det med vagn och barn i bilen, allt går om man vill, oftast ;) 
Våran andra gick sönder för någon månad sen och den lilla 32 '' från sovrummet fick duga så länge men har nu äntligen fått flytta tillbaka.
Idag gjorde jag ett jobbpass på lilla Kronhallen i Sandviken och efter det stallet, nu ska jag hoppa i sängen, blir en lång dag imorgon!

En lätt 10a

 
Kan vara dom snyggaste schabraken och luvorna på länge, Anna Scarpati
Finns på tophorse.se
 

Ny transport

Så var man med transport igen! Skulle bara åka in till Kristinehamn och kolla, tänkte jag, men kom inte därifrån tomhänt. En del försäljare är förjäkla bra, och farliga! ;)
 
Fick med mig den här hem, hoppas vi kommer trivas. 
:)

En helg i Branäs

Ihelgen har vi varit med Pernilla, Johan och Maja till Branäs, åkte dit i fredags och kom hem igår. 
Vi har bl.a. åkt pulka, grillat korv i backen, åkt scooter, myst, busat, ätit en massa gott, Peter&Johan åkte även snowboard/skidor, med andra ord har vi haft en kanon minisemester! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett steg fram och två tillbaka

Idag finns det risk för att jag kommer bli djupfryst, med tanke på att jag dom senaste dagarna varit klädd som en Michelingubbe men ändå frusit så håret på kroppen nästan ramlat av.
Dock blev jag varm igår kväll när jag fick ett sms från Yvonne att en liten Neo hade kommit till världen, vilken goding, stort grattis till er!
Men bara för att det är kallt så stannar inte hela dan upp, nu ska vi hoppa i kläder och iväg och handla inför helgen, vid lunch ska vi äta och träffa Madde. I eftermiddag och ikväll ska vi hinna stallet, backöva med släp och packa.
Ha en fin dag! :)


En helg

Det var kläderna jag beställde till Tuva häromdagen som kom i fredags och dom var minst lika fina som på hemsidan.
Natten till fredag blev den lilla i familjen sjuk, sista gången jag kollade på klockan stod den på 04.10, då hade jag hunnit blundat sammanlagt 20 min så på dan var jag inte så kaxig, dom flesta planerna ställdes in men åkte i alla fall ut till stallet vid lunch, red och vädrade huvudet lite.
På kvällen var hon redan mycket bättre, och på lördagen var det fullt ös igen så jag tackar för att det dröjde länge innan hon blev sjuk för första gången och att den (förhoppningsvis) gick över väldigt snabbt.
Jag hade stallet på morgonen och sen gav jag mig på att göra en ny variant av cheesecake med tre olika lager. Choklad, jordgubbar och "original" testade jag och alla kvällens gäster verkade gilla den så den fick nog ändå några pluspoäng. Träffade bl.a. My och hennes sööta lilla mopps på kvällen och Madde, fina lilla Madde.
Tog varken kort på cheesecaken eller lilla voffsingen, glömde helt bort det, tråkigt..
Igår jobbade jag 14-21.15, söndagar är aldrig fel!


Leverans

Idag kom paket :)


Alla olika djunglar

Haft Föräldraprat idag och blivit insatta i en ny djungel, dagisdjungen! Blivit matade med information om allt med hur var och när som rör dagis, det är inte bara men skulle tro att även det löser sig och blir bra tillslut.
Tog oss faktiskt en promenad ner, det är ju inte direkt långt så speciellt duktig kan jag inte påstå att jag var, utan mer mindre lat..


Vårnytt till den lilla

Har hittat en fantastisk bra sida, Next,  med fullt av fina barnkläder, tur Tuva faktiskt behöver nya kläder i lite större storlekar för nu har jag i princip beställt hem en helt ny garderob till henne.. 
 
Finns massa fint till alla (inte bara barnkläder), inte speciellt dyrt och dessutom är det fri frakt, kan inte bli bättre!
 
 
 
 

Plus en månad

Så har ännu en månad gått!


Ännu en helg

Vilken helg, gårdagen rullade på i ännu snabbare tempo än vad jag hade tänkt. Jobbet gick snabbt, som alltid en lördag i förbutiken, sen ändrades planeringen en aning mot vad som var tänkt från början, en visning av transporten fick jag även stuva in mellan allt. Den blev såld så det var ju bra, ingen transport och då blir det heller ingen träning för våran del tänkte jag, men Malin snäll som hon är lånade ut sin så vi kom iväg. Träningen gick i det stora hela bra, hoppade styrkeövningar vilket alltid är bra och hela tiden kan bli bättre hos hästarna. Märks att Milli kommit ut och tävlat lite nu hon gör övningarna lite mer med ro, men då behöver en annan dessutom också behålla isen i magen och inte stressa på, just den detaljen är inte direkt min starka punkt.


Idag har dagen varit desto lugnare, hade ett riktigt bra ridpass på gärdet med Milli (det ända som är bra med att snön är kvar, att man kan vara där) och så tog vi oss alla tre ut på en promenad på eftermiddagen.


Mitt i allt

Här ligger jag klarvaken när jag egentligen faktiskt måste sova. Inte ofta klockan är ställd längre men när den väl är det så har jag alltid svårt att somna kvällen innan och när jag väl somnat så sover jag dåligt, antagligen för att jag är rädd att försova mig.
Imorgon ska jag i alla fall upp och öppna på jobbet, det var ett tag sen nu. På eftermiddagen ska jag iväg och hoppa och emellan det ska jag hinna med både det ena det andra och det sjunde, precis som vanligt, när man ändå har den mesta delen av dagen uppbokad så är det lika bra att trycka in lite mera, sån är jag- allt eller inget, typ.