Personalfest- Valsverket

För er som har missat så har Kronhallen personalfest idag =D jag är taggad som vanligt och hoppas att det blir lika kul som förra året. Men först nu blir det jobba fram till 14.30 och vid 16 börjar förfesten.

Gårdagens shopping gjorde mig fattig..hittade mig nya kläder till ikväll och lite annat välbehövliga saker. En julklapp är klar också.

Ha en bra dag alla!

Uppesittarkväll

Inatt hade vi uppesittarkväll och kollade på massa filmer, vid kl 4 tackade jag för mig, S sa upp sig redan vid 11 och Madde tog en liten power nap under första filmen. P och jag (tänk att jag höll mig helt vaken under alla filmer!) hängde i rätt bra. Hade det inte varit för att jag skulle upp vid 7 igen för att släppa ut hästarna så hade jag utan några som helst problem kunnat varit vaken hela natten. Red bullen högkonsumerades på jobbet innan kan jag ju tillägga..
Nu ska jag väcka dom andra och sen mot Öret.



Den ger mig fortfarande rysningar sen inatt


Heldag i Göteborg

Göteborgresan igår var bra, åkte 6.15 och kom hem runt 20.00. Så överdriven mycket shopping blev det inte för mig, men jag hittade det jag behövde, 2 par skor, en klocka, underkläder och linne. Inte en ända julklapp inhandlades men det tar jag imorgon om jag inte är uppsatt på nått pass då?
Klänningen jag hade tänkt ha på lördag kom igår, ska sy om den lite så blir den nog helt dugligt att ha.






Susanne på jobbet fyllde år igår och Cissi har fått en liten dotter, så passar på att säga GRATTIS till er idag!

Mini resa

Imorgon ska jag ta mig längre än till Örebro eller Karlstad, Malin och jag ska nämligen till Göteborg på shoppingtur. Ska blir kul, var riktigt längsen jag umgicks med henne och kul att se lite andra affärer än dom gamla vanliga. Får hoppas att jag hittar något till personalfesten som är på lördag, har beställt en klänning men med tanke på att kjolen inte riktigt kom när den skulle så vågar jag inte chansa på att den kommer fram i tid heller. Skor är ett måste också, både vinterskor och ett par nya pumps, i princip alla mina är trasiga på ett eller annat sätt och borde egentligen lämnas in på lite service.

Nu ska M och jag sova, godnatt hörrni=)


Malin och jag på personalfest förra året

Grattis

  Idag fyller Annica 25 år, grattis grattis :D

Starten på v.48

Idag höll min lilla älskade skrutthund på att dö, nej det var inte riktig så illa men det kunde ha slutat så. Hon knaprade nämligen i sig en massa råttgift för svårbekämpade råtter och möss när vi var i stallet. Som tur var såg vi det och fick ut det hon hade i munnen just då, ett samtal till veterinären och i nästa sekund satt vi i bilen dit. Väl där fick hon kräkmedel och botemedel och om en vecka blir det återbesök och blodprovstagning. Tack gode gud att vi såg det, annars hade hon börjat fått inre blodningar och ni kan nog räkna ut resten själva..

Ella

Idag fick jag också kjolen jag beställde för nästan en månad sen- bättre sent än aldrig, hmm.




Känslan man aldrig vill ska förvinna =)


Hej igen

Dåligt med uppdatering på några dagar nu, har inte hänt mycket mer än vanligt, har jobbat, varit hos min lilla häst och umgåts o kollat på en massa mer filmer, har väl aldrig sätt så många filmer som på den senaste tiden.
Idag var jag iallafall ledig efter 6 dagars jobb och då säger man alltid "ska sova så mycket jag bara kan" men det är ju som vanlig, inte en lugn stund. Vi vaknade runt 10 idag sen känns det som att jag har suttit i bilen den mesta av tiden. Imorgon är jag också ledig faktiskt (ska inte säga för mycket) och har inget inplanerat alls men ska väl fortsätta packa lite. Madde, P och S var här och hjälpte mig i torsdags och körde iväg alla lådor till mamma och pappa, så nu är det bara dom stora sakerna  och kläderna kvar i princip.






Pink- Sober

Lägenhet 3

Var iväg och tittade på en 2.a idag på Frödingsvägen. Den var rätt fin, fina tapeter osv, men dålig spis, ingen fläkt och knappt några garderober alls, så nej den blir det nog inte. Den förra jag skrev att jag skulle se på, var fin, kan helt klart tänka mig den så den har jag lagt ett bud på så får vi se. Herregud det här med att leta boende var svårare än jag trodde, en sakt är i alla fall klart- att ta lån och det var inga som hellst problem.


Näst bäst

Ojoj nu måste jag lätta hjärtat och samvetet om helgen och skriva av mig. Fredag kollade vi bara på en massa dåliga filmer hemma hos P.
Lördag skulle bli lugn, bara lite vindrickande och inget mer, ingen utgång, inget, och hur tror ni att det slutade? På Wickan, med för många (huuur det nu blev så?) glas i kroppen vilket resulterade att det blev alla slags fyllor på en och samma kväll. Det fanns inte en ända rätt hjärncell i mitt huvud den kvällen tror jag så alla som utsattes för att träffa mig i lördags, GLÖM MIG och lite till, förutom det snälla för det menade jag nog förmodligen.
Igår gjorde jag inte mycket för världen, låg mest på P.s soffa med Madde, S och N, kollade enbart på film och åt en massa onyttigheter- en riktig söndagsdag.

Idag var det tillbaka till verkligheten igen, bytte pass med Karin och jobbade idag, och jag måste bara säga det, vad jag hatar måndagar, iallafall när man jobbar förmiddaspasset. En allmänt stor röra är det kort sakt, eller så är det för att jag inte är van att jobba de.
Efter jobbat blev det en tur ut till Milli och efter det hem till P för att kolla film, blodigt värre blev det idag.

Godnatt!




Träningsvärk

Har så jäkla träningsvärk i magen, gött om det nu var så att jag hade tränat, men nu har jag det för att jag har hostat så, då kan ni tänka er vilken hosta jag ligger inne med. Inatt blev jag uppriktigt sakt helt galen och jag skulle kunnat dödat för att få lite hostmedicin. Tänkte tillslut att nu ska jag hosta ur mig ordentliget, det resulterade till att jag spydde och det blev inte ett dugg bättre. Så nu sitter jag här både hungrig och trött!

huu?

Hur går egentligen den ekvationen ihop?
Om jag kunde tänka som h*n.



Godnatt hörrni






Lägenhet 2

Träningen gick som den gick igår, Milli var som jag trodde en katapult framåt, men kul tyckte hon iallafall att det var.

Ska iväg och titta på en lägenhet om en stund igen, hoppas att den är bättre än den förra! Ikväll blir det lite jobb, skulle egentligen vart ledig men ett pass 15.30-21.15 går rätt fort så, pengar behövs ju alltid.

tidsfördriv

Har lunch 10 min till och jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen snart, inatt fick jag mig hela 2 timmars sömn, pga den förbaskade hostan.
Ska iväg och träna för Niklas i Knutsbol ikväll, kan ju bli kul, Milli har vilat 2 dar så hon kommer väl vara 5 meter över varenda hinder, jaja det blir som det blir. Lilla 4-åring är sjuk så hon har inte hoppat på ett tag nu, stackarn.

hej så länge

Ekologiska? 10:-?

Idag var jag tillbaka på jobbet igen, inte allt för pigg men jag lyckades ta mig igenom dan. Testade pepparkakor på rasten för att se vilken som var godast dom ekologiska eller dom för 10:-. personligen tycker jag dom för 10:- så nu vet ni vilka man ska köpa.


Ikväll var det ju ett avsnitt av "Bonde söker fru" igen. Den ända som är rolig att se på är Peter, var på samma tävling som honom i 4 dar isomras och han är inte alls som han är på tv, var i alla fall inte då. "I vanliga fall" är han mycket snyggare och man kan inte tro för 5 öre att han är bög- vilket är synd, jag skulle inte tacka nej till den gården, dom hästarna, lastbilen osv osv. Men där har man ju som sakt INGEN som helst chans, så jag får väl göra som en person en gång sa till mig, åka runt och leta efter den som har den största gödselstacken för då behöver jag inte oroa mig för pengar sen, haha vad vet jag..  


En dag till

Sitter här och har dåligt samvete för att jag är sjuk, jag vet det låter inte klokt men jag vet hur myckte kaos det är på jobbet just idag och det blev ju inte bättre nu för att jag inte kunde komma. Gick upp imorse gjorde mig iordning, kände mig lite halvsådär men tänkte att det går, satte på mig skorna för att gå men så svimmade jag. Nu är det inte något konstigt när det gäller mig, det gör jag lite hur som helst även om det var ett tag sen nu, så det vara bara att kravla sig tillbaka till sängen och ett samtal till jobbet för att säga att jag inte kommer. Förlåt!


Det kommer aldrig hända

MEN jag skulle vilja tatuera in mitt personnummer på foten, kommer ju aldrig bli så eftersom jag är mesigt rädd, egentligen vet jag inte varför. Har rätt så hög smärtgräns, kände knappt när jag ramlade ner i en grop, fick två hästar över mig och fick flera sprickor i handleden- mamma fick tvinga iväg mig till sjukhuset. Drömma kan jag ju alltid, men kommer vara den ända som inte har någon. Får väl vara nöjd för de lilla jag har, den fula piercingen i naveln..haha, eller så får jag i värsta deperata fall rita dit en henna ;)





Sjuk

Vaknade upp ifredags med ännu värre feber, så inget jobb för min del. Kände mig lite bättre på lördagen så följde med och firade Tommie, lugnt för min del. Igår kväll blev det värre igen och vi ska inte prata om inatt, fyf'n!

Soffan väntar, igen..

De är väl klart

Såklart att jag har gått och blivit sjuk, så pass att jag knappt orkar röra mig. Slutade 14 idag och det var för väl det, skulle sen iväg och sko Milli, Hade mosat på mig kläder som om det vore -25 grader ute och ändå frös jag ihjäl! Kom hem till mamma och pappa igen vid 18, tvärdäckade i soffan och där ligger jag forfarande. Nu känner jag mig lite bättre men det är väl för att jag tagit en alvedon och ipren. Jag kan bli sjuk vilken annan helg som helst men inte den här. Lisa är hemma från Italien över helgen, Tommie fyller år och jag måste börja packa ihop lägenheten! Men med min vanliga tur ska väl något gå fel, så typiskt!

Nu ska jag trycka i mig lite glass ihopp om att febern försvinner, önska mig lycka till.


Ingen träff idag

Ingen lägenhet köpt idag i alla fall. Den var helt okej om det var så att jag var tvungen att ha någon men nu är det inte ett måste så. Köket var minimalt, avlångt som en korridor och jag fick klaustrofobi bara jag såg det! Så nej tack, letandet fortsätter. Jag sitter ju inte i sjön och det finns ett antal personer som erbjudit mig boplats, haha. tack.

Nu ska jag sova, när hände det senast att jag gick och la mig innan kl 00, men halsen svider och huvudet exploderar snart så idag finns det inga alternativ.

Hemlös

Den 1 december bli jag hemlös! Jo det är på riktigt sant, jag har inte blivit vräkt som en del verkar tror. Så nu sitter jag här och letar för fullt, jag tänker inte flytta till någon lägenhet bara för att jag måste, nej isåfall ska det vara en som jag tycker om och som jag vill ha, annars flyttar jag hem till mamma och pappa och letar vidare. Ska iväg och titta på en imorgon så får vi se.

Är det någon som ska sälja sin eller vet någon ska kan man mer än gärna hojta till! =)


Bilder från helgen

 

 

 



 

 



 

Halloween

Då var det slut på den här helgen igen. Igår spökade vi ut oss och åkte till Jossan på halloweenfest, jag iklädd sjuksköterskeutstyrsel.. Riktigt rolig fest med mycket blandat folk och olika utklädslar, allt från turtels till bebis. Sen skulle vi vidare på Statt, Maddex2 hade försvunnit så jag fick knalla in med P. Var man utklädd fick man gå in gratis så för min del var det bara att gå in,kvällen igår kostade inte mig många kronor, vinet var det rena reapriset på och på Max ruinerade jag mig inte heller direkt, tänk att det är så för en gångsskull! Vi kunde inte vara värre än alla andra helger så sjävklart syrde vi efterfest, hemma hos mamma och pappa i huset.

Idag har det varit en vanlig söndagsdag, låg här och kollade på film till klockan blev 12 och allt öppnade så vi kunde åka iväg och äta, en sväng ut till Milliskruttan och nu ikväll har jag jobbat, de är väl klart. När jag kom hem efter jobbet hade också Ella kommit hem igen och hon uppriktigt sakt skrek när hon såg mig, gud vad jag tycker om den lilla varelsen, att man får sånna känslor för en liten hund =)

Imorgon tog jag ett extrapass på min lediga dag, så det är väl lika bra att krypa ner i sängen och mysa lite med Ella, "sista" dagen för imorgon kommer mamma och pappa hem.


Lägger in alla bilder imorgon, så länge får ni sen den här.


Steve och Emelie från efterfesten

Kvällsbabbel

Nu ikväll har jag haft en kväll som jag behövt haft för länge längsen egentligen, en slappfredag och inte göra nått! Var iofs. iväg och åt med Madde och så såg vi en sväng på Idol, men jag har inte flängt och farit överallt och hållt igång som jag brukar. Men det är just sånna här kvällar, ta det lugnt och vara själv, som gör att jag får P A N I K! Jag klarar helt enkelt inte av att varva ner, så länge jag kan minnas så har mitt liv alltid varit fullt upp men skola, jobb, kompisar, hästen osv osv. när det är planerat och fullt upp varje minut är det bäst, även om värden omkring mig inte alltid tycker de.