En del i verkligheten

Upp och nervänt,
jag vill vända det rätt..
 
 
Nått som jag ska vända upp och ner på nu är garderoben och hitta nått att kasta ner i väskan, imorgon åker vi till Sunne på tävling i fyra dagar. Som jag längtat, vilket jag ska sluta göra och leva i nuet istället.. 

Midsommarbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idag är det bara


2013, Midsommar

 

Vi firade våran midsommar kombinerat med 25-årsfest och gårdagen var verkligen super.

 

Sen uppdatering

För er som undrar så kom vi iväg på tävling :) En liten kort tur den här gången, Karlstad. Och hur gick det då? Tjaa dom var lika storslagna som vanligt, pållarna och, ja ryttaren, såklart. 
Morran var suuuperfin och vann 135, Milli hoppade som skon flög så halva banan fick hon hoppa utan den och kom 2a. Lika fina var dom i 145 och båda gick till omhoppning, Milli var sist ut och hade bästa tiden, men ett nerslag och 4 fel, så Peder vann med 1fel på tid. 
Nästa blir Sunne, gud så kul :))
 
 
 
 
 
 
Kammen var den som hann fastna mest på kort sen gick allt i ett med få starter..
 
Milli och Morran är nöjda med sig själva :)
 
 
 

Mattips

Ikväll gjorde vi en fruktansvärt enkel och supergod fredagsmiddag, Het lövbiffsgryta med paprika och bacon.

Lövbiff
Bacon
Gul & röd paprika
(Gul lök)
Vitlök
Cream Fraîche paprika/chili
Grädde
(Mango Chutney)
Salt
Peppar

Färsk pasta/ pappardelle pasta (eller vad man känner för.

Strimla baconen och lövbiffen, hacka paprikan (löken). Peppra och salta lövbiffen och stek allt. Ha i cream fraîchen och pressa ner vitlöken (ungefär 2 klyftor), häll i grädden (hur mycket beror på hur starkt ni vill att det ska bli. Jag brukar ha en burk cream fraîche och 5 dl grädde och då blir det inte jättestarkt, vill man ha det ännu svagare kan man ha i naturell cream fraîche, eller mer grädde). Vill man ha det starkare kan man även ha i lite mango chutney och/eller chilikrydda.

Koka pasta och servera med grönsallad.
KLART!
Supersnabbt, superenkelt och så gott! (Och jag är kräsen;)


Instagrambilder

Här kommer senaste veckan i instagrambilder (fridaavanderr).
Nu tar vi helgen :)


Sol vs regn

Inatt kommer regnet om man ska lita på alla väderprognoser och appar, så frågan är vad vi ska hitta på imorgon, jag&tussen, om dom har rätt?
Igår lekte vi med Carine&Theo hela dan, plaskade i poolen, åt och fikade.
På eftermiddan var vi på husvisning och stallet & ridning på kvällen- allt i ett soligt fint väder.
I fm var vi med Annica in till Kristinehamn, i eftermiddags hoppade Malin Milli inför helgen, då vi SKA (!!) på tävling, hon såg riktigt fin om en aning lite för taggad ut :) Tidigare ikväll tog vi oss en promenad till affären och Tuva fick kvällsmat på balkongen, nya knep för att få i lite extra mat, som funkade fint!
Nu ska jag somna för andra gången för ikväll, i sin vanliga ordning åkte ögonlocken igen tillsammans med chefen som till slut bestämde att vi fick stänga dom. God natt! :)


Dom senaste dagarna

Dom senaste dagarna har vi haft fullt upp med inför studenten, student, jobb och fotografering till farmors 80-årspresent och så allt det vanliga däremellan. Bilder kommer :)


Bal 2013

Idag har det varit bal här i stan, och jag har agerat paparazzi fotograf! :)
Så nu sitter jag och laddar över och kollar igenom ett antal bilder, närmare exakt 228st, har och göra en liten stund innan läggdags. 
 
 
 
 
 
 
 

Inlägg på fel dag

Undra vad som hände med det förra inlägget? Det laddades upp på söndagsmorgonen istället för på lördagseftermiddagen, i alla fall blev kvällen lika bra, om inte bättre, som jag trodde! Självaste Björn Rosenström rullade in på våran förfest och gav oss en egen liten spelning, inte varje helg det händer :)


Hoppas hoppas

Sommarmånaden började riktigt bra med lördag och fint väder, ridning imorse, lite shopping i Kristinehamn, solning och Tuva har premiärbadat i sin pool som hon fick när hon fyllde. Än är inte dagen slut, jag ska entra Statt ikväll för Borggårdspremiär och Björn Rosenström- toppenlördag!
Hoppas nu att solen vill stanna den mesta delen av sommaren!