Bitterf*tta

Vissa dagar på jobbet förvandlas jag till en riktig bitterf*tta, ibland pga. tjuriga och otrevliga kunder som drar ner det goda humöret men oftast är det allt jäkla gnäll man får höra från I. Jag har nog aldrig träffat en människa som kan gnälla som hon, hon lyckas hitta fel på precis allt, är det inte lås som inte går upp så är det en för sen eller förtidig rast. Synd att hon ska dra ner stämningen (såklart inte alltid måste jag tillägga) när det faktiskt kan vara kul på jobbet, men i slutändan är den ända som mår dåligt hon själv.
 Det jag ville säga är förlåt när jag går runt och är gnällig, men ibland blir man tyvär som man umgås, även om det inte är någon ursäkt, jag ska skärpa mig!


vad blir de?

Lyckades på nått sätt låsa mobilen men inte simkortet, den 3.e flyttas mitt nummer över till den nya mobilen, grattis!


Dagarna går

Var ett tag sen det blev uppdaterat men internet har inte fungerat som det ska här hemma, så idag var jag med Sofia ner till stan och fixade mig trådlöst och fick på köpet med mig en mobil hem, herregud..

Helgen som var gick för snabbt, lördag jobbade jag, på kvällen umgicks jag med Sofia och skrattade mig i princip igenom kvällen med henne på söndan ringde klockan 05.00, 06.00 satt vi i bilen till Göteborg och Göteborg Horse Show- en minst sakt rolig dag.

Ihelgen blev köket och kaklet klart, bara spotlightsen, fläkten osv. som ska upp. Var in till IKEA i fredags och köpte hyllorna till rummet och badrummet, ett nytt soffbord och sporlightsen till köket, databordet och handtagen till luckorna var slut så måste försöka hinna med det till veckan.

Namnsdag

Tydligen var det mitt namn som hade namnsdag idag, fick först ett sms av Madde som påminde mig sen en efter en på jobbet.

Frida betyder skön, älskad. I Örebro heter 840 det och 75 i Karlskoga.

Annars rullar det mesta på, med lägenheten går det framåt, köket och kaklandet är snart klart, hoppas att de blir helt klart ihelgen.


Lilla Alexander, glömde såklart ta kort på honom när han var vaken.



"Värre än att vara olyckligt kär"

Bion igår var bra, jag satt som ett hoppande popcorn i stolen, filmer som "Fredag den 13.e" blir ju så mycket läskigare om man ser den på bio.

Var och hälsade på Annica, Pontus och lilla skrutten idag, så pyttig och söt, nästan så man vill ha en egen- om några år!

Jobbade extra idag på kvällen, jobbade med Eva och det är ju som alltid roligt, kvällen flöt på och inget drastiskt hände, helt otroligt på vårat jobb.

Om det är värre än att vara olyckligt kär som du beskrev de så lider jag extra mycket med dig S, du kan alltid låna min lägenhet!

Nu ska jag ta med mig min lilla piphund och vila ögonlocken några timmar, God natt!

Oturs- och Alla Hjärtans dag

Snart har hela den här helgen med otursdagen och Alla Hjärtans dag gått. Fredag, otursdagen,jobbade jag och höll mig inne på kvällen så de märkte jag inte så mycket av. Igår, lördag, Alla Hjärtans dag, jobbade jag en stund, på eftermiddan fick hästarna fick en varsin tur på kvällen lagades de fläskfilé blev film och bara väldigt lugnt, en bra Hjärtedag.

Idag har det mest inte gjorts någonting sovit bort det mesta av dagen, varit med P bort till lägenheten och fått upp lite kakel, kom nyss in från en promenad Ella, Sandra med sin hund och Carro med sin.

Ikväll ska vi in till Örebro och se "Fredag den 13.e", så dax att ta en dusch och göra sig iordning.




Innan jag slutar helt ska jag ägna en liten tanke åt S på jobbet, jag hoppas verkligen att allt löser sig, det kommer det göra på nått sätt, men att det blir på det bästa sättet- för din skull!




Den 11e

= utbetalningar hos Migrationverket och jag spyr på det! Inte på dom, eller jo på vissa såklart, utan det är hela situationen, man ska kunna alla språk från A-Ö, helst, och det kan man inte nej, så dom förstår inte mig och jag inte dom- superlyckat!
Något annat system borde dom ha än att slänga ett kort i handen och skicka upp dom till oss för att få ut sina pengar. Råder i varje fall er andra som INTE får pengar den 11e och som INTE ska ta ut ALLAAA pengar samtidigt att inte handla på Kronhallen i Sandviken varje månad den 11e för den dagen innebär rätt mycket kaos, långa köer osv.. skämt och sido, jag tycker faktiskt synd om dom nya (inte dom nu som har gjort samma sakt i ett års tid) som inte förstår och om oss som sitter där bakom och inte heller fattar ett jota och ska försöka förklara allt på, ja vilket språk?

Nej slut på klagostunden, nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Bolt.

Ledig måndag

För en gångsskull är jag ledig när jag ska, tog mig en rejäl sovmorron till 11.30- den var riktigt välbehövd!
Meningen idag var att jag skulle åka och hälsa på Annica, Pontus och lilla Alexander men hon hade lyckats dragit på sig feber så det blev inget med det.

Var iväg till lägenheten och pappa fixade soffan, så nu blir det nog soffbordet som hamnar på vinden och blir utbytt istället.

Min lilla blå bil såldes idag med, jag kommer sakna den, den var perfekt att brumma runt i på alla sätt, fick plats överallt, på alla parkeringar och var som en liten leksaksbil- ful men söt!



Istället får jag en ny sak att rulla runt med imorgon, tror inte att den är allt för stor den heller, den heter i alla fall clio, billigare blir det att ha den också så jag klagar inte!


Snabbis

Gårdagen var trevlig, lite cider, lite vin och sölande. Statt blev det i alla fall men för en gångsskull en rätt lyckad stund där med, till slut..P och D lurade in mig på Harrys, trots att jag sa ett antal gånger att jag ÄR FÖR LITEN, men nejdå dom släpade med mig in den ingången, visst kom jag in, men åkte in på"vanliga" statt gjorde jag rätt fort- med jackan i handen och en vakt efter mig, vad var det jag sa!

Var ute förut och tog mig an Lotus som nu börjar han kännas som min vanliga lilla häst igen =) efter det till Milli och nu ska jag åka till jobbet.

Lördag

Idag får det nog bli någon cider eller två.

Ha en kul lördagskväll!


På halvfart

Fick vara hemma från jobbet igår, halsen behövde vila så jag låg bara hemma och pimplade te hela dan. På kvällen ville P åka till lägenheten och kolla lite på kaklet, jag satt på en stol och tittade på och han rev ner, jämt fördelat på arbetet ;)
Idag är jag tillbaka på jobbet, går lite på halvfart och rösten blir lite halvförstådd ibland men det går allt, är ju ledig imorron!

Annica ringde igår också så vi satt och sölade ett bra tag, när jag blir fit for fight ska jag hälsa på dom, vill ju inte smitta ner dom.

100 år

Känner mig inte alls okej idag, hela kroppen värker om man ska sammafatta det hela. Varken vill, har råd eller tid till att vara sjuk. Jag har 2 hästar som ska ha motion varje dag, en lägenhet som jag ska flytta det sista till och som vi (iaf P) förhoppningsvis ska börja kakla vilken dag som helst och råd att vara hemma det har jag inte!
Så nu ska jag ta mig en varm lång dusch, krypa ner under täcket och inte göra mer idag.

Pojke

En liten pojke var det som gömde sig där inne, hoppas på att få se den lilla skrutten snart i verkligheten! Annica skickade ett kort på honom till mobilen, så liiten och såå söt! =D kl.11.39 kom han och var 49cm 3530g.


Bebis



Imorgon får dom här söta vännerna sin lilla bebis, jag är nästan lika förväntansfull som dom, har nog tjatat hål i huvudet på alla på jobbet sen Annica gick hem, haha. Vill se den lilla krabaten nu!

LYCKA TILL imorgon!
=)

Februari

Ny månad igen, vart tog januari vägen?
En vecka sen sist jag skrev och lite har allt hänt på den.

I fredags var vi på "Kryddparty" hos My på jobbet, kul att träffa några som jag jobbade med på Stora Kronhallen och sen fick vi lära oss både det ena och det andra, klämma, lukta och smaka..



På lördagan kom vi upp i hyffsad tid och tog en sväng på stan, hittade en skjorta till P, jag själv hittade några flaskor till kvällen. Mammas 50-årsfest stog på schemat för kvällen. Vid 1 tog jag och Sandra oss ner till Statt, har inte varit där sen några veckor innan jul så det var helt okej. Efter Statt drog jag mig tillbaka till festen, gåendes, hade i varje fall trevligt sällskap men var skapligt stelfrusen när jag kom fram. Runt 04.30 gosade jag ner mig i sängen.



Gårdagen var mest lugn, var i lägenheten och plockade lite, P satte ihop soffan som inte går att möblera med någonstans, får ta med mig mamma och se om hon har någon idee, annars åker den ut och en ny får iförskaffas.