Myspys

Nu när vi håller på och gör om sovrummet så har vi fått det såhär mysigt ute i vardagsrummet.
Bilder och uppdatering om kvällen på galan kommer imorgon! :)


Ombudsgalan del 1

Alla nominerade får sitta i "röda sofforna", så här hamnade jag! :)


Sista lördagen i januari

Swich så var den dagen förbi. Hade stallet imorse så vi var där ute imorse och pysslade, skönt att inte behöva stressa!
Hem och packade och lite efter halv 4 gick bussen mot Degerfors och sen med tåget vidare mot Sthlm, när åkte jag buss senast? Och tåg ska vi inte prata om. Lyckades i alla fall ta oss till hotellet och hittat oss ett hak med lite mat, efter lite om och men:)

Dagen börjar kl 9 imorron och slutar kl 02.00 för den som vill hänga i så länge.
Dags att sova nu, kotten däremot tänker iofs lite annorlunda mot mig där..
God natt och håll tummarna och tårna för oss imorgon! :)


Den fula ankungen

Imorgon åker vi, jag och Petra, till storstan för att på söndag gå på Ombudsgalan, och representera våran butik som är utsedda till Årets Klättrare. Det ska bli jättekul men ångesten över vad jag ska ha på mig är inte rolig, gjorde ett tappert försök att hitta nått i onsdags men det gjorde nog det hela värre.

Men 3 månader går snabbt, inte sant?!











Årets Klättrare

 

Kriterier: Det ombud som klättrat mest i omsättning/ranking under året jämfört med föregående år. (Ombudet skall ha varit verksam fullt ut och inte startat upp under jämförelseperioden. Ombudet skall ha en sund spelbredd och inte ökat enbart på enskild produkt)

Nominerade

Perssons Tobak – SpelRikt AB
Smedjebacken
Sweet House Stockholm
Maxi ICA Stormarknad Råå, Helsingborg
Maxi ICA Stormarknad Karlskoga




Soffa till salu

Ifall någon är ute efter att köpa en soffa eller vet någon annan som är det så har vi den här till salu, och med två tillhörande fåtöljer.


2012.01.24

Blev så sugen på pannkakor förut och vad stog det inte på bordet när jag kom hem från stallet. En riktig kaloribomb, mums! :)


Presentera

Har ju inte presterat "Kotten" här på bloggen. Kotten är beräknad att flytta in till oss 24 april och göra livet mer spännande och annorlunda.

Välkommen säger jag! :)

Tips

Ska ge ett tips till mina hästintresserade vänner och till er som gillar Kingsland. Hittade den här sidan förut med rea, finns kanske inte så jättemånga storlekar men det är ju värt en titt, själv kan jag inte riktigt bestämma vad jag ska beställa och i vilken storlek..

Torsdag i all sin glans

Min lediga dag idag för den här veckan, så i förmiddags lastade vi in hästarna och åkte till ridhuset så dom fick hoppa lite inför söndan.
Milli har inte hoppat ordentligt sen jag vet inte när så hon hon var ju taggad till 1000 men jag tyckte ändå att hon hoppade fint, Morran var också piggelin och Kammen hann jag aldrig se.

Lite mer än en vecka kvar på januari, det går, enligt mig, defenitivt åt rätt håll. På söndag är det lite mjukstart med Pay and jump i Kumla, 2 veckor senare åker vi till Grevagården och sen rullar det på, med andra ord börjar tävlingsåret 2012 dra igång.

Ett projekt i högen

Idag kom tapeterna vi var iväg och beställde i lördags. Bara börja dra ner dom gamla från väggarna så dom nya fina ljus får komma upp!
smygtitt

Ledig helg..

..och inte jättemycket planerat. Igår hade vi lite överraskningsfest för Malin på jobbet som fyllde 40 i torsdags, blev en rolig kväll!

Projektmänniska som jag är har jag eller faktiskt vi kommit fram till att sovrummet ska få nått nytt på väggarna, vet på ett ungefär vad vi ska ha så nu ska det bara åkas och införskaffas.

Senare får jag se om jag tar och följer med på hockey, kan vara kul, om dom vinner ;)
Ha en bra allesammans!

Svar på kommentar

Fick frågan av en anonym person på bloggen här om dagen varför jag inte tävlar min häst själv?
En fråga säkert fler undrar över men inte vågar ställa.
Egentligen har det flera anledningar, just nu eller dom senaste 2 åren är för att jag inte vill, har inte haft någon lust alls, jag tycker att det är mycket roligare att vara med och se min häst hoppa 140 banor (nej jag kommer aldrig själv tävla 140) än att jag ska skrutta runt 120. Sen om jag ska vara ärlig så har jag nog aldrig egentligen haft någon vidare bra tävlingsinstinkt på banorna.

Hoppas att det gav dig svar på frågan, om inte hör av dig igen med en mailadress så kan jag svara mer ingående, skippar det på bloggen.
vs









Själv tycker jag att det är lyx att få ha det som jag har det
:)

Samtal

Jag hatar att ringa om olika saker, knövla och trixa. Idag har jag redan hunnit ringa om Peters mobil och en felaktig faktura på vårat internet och fixat båda! Och när det väl är gjort och löst känns det himla bra gjort. Egentligen fattar jag inte varför jag hatar att ringa, till personer som inte har en aning om vem jag är och som dessutom inte kan skjuta mig genom telefonen..

Andpaus

Vårat internet har kommit igång, ÄNTLIGEN, igen är gladare än jag! =)
Då har det redan hunnit varit, jul och nyår sen jag sist skrev, 2 veckor som bara susat förbi med massa jobb, föberedelser, mys, godmat, Stockholmstripp, hästar osv.
Nu ser vi framåt, nytt år, nya utmaningar och äventyr. Välkommen år 2012 :)





Självklart en årlig gruppbild :)