Julklapp 2

Många julklappar blir det och några "hemmagjorda" faktiskt. Den jag visar idag är till mormor (vet att hon inte kommer att läsa;)
Hade ett bakbord här hemma som jag har noll användning för, hon däremot har nog lite ner nytta av det.
Från början var det träfärgat och tråkigt, så den fick lite vit färg på sig och en text. Klart! :)

Fortfarande inget internet, så fortsatt tråkiga inlägg och dåliga bilder..


Julklapp

Det är alltid lika svårt varje år vad man ska köpa till vem i julklapp. Man vill liksom komma på nått som är bra och blir använt på samma gång!

Så här kommer ett tips till mina hästläsande vänner.

I lördags fick jag dela ut en förtidig julklapp till Malin. Peter byggde och mamma&jag målade och vipps så blev det en grind! :)


Vad är det för dag?

Ingen vanlig dag! Inte bara att det är min födelsedag och med andra ord bara en vecka kvar till julafton och två till nytt år, utan Happywalk gänget har idag gått i mål!! :D Såklart jag visste att som skulle klara det, dom är ju ändå för grymma! Grattis mina vänner!

Hittills kan jag inte säga annat än att födelsedagen har varit toppen, varit ledig och spenderat den mesta tiden i stallet. Peter, jag och mamma har knopat ihop en julklapp på morgonen/ förmiddagen, vad visar jag senare..

Bild lånad från Happywalks facebooksida.


En vecka senare

Ja vet, en vecka sen redan som vi åkte till Stockholm tillsammans med Annica och Pontus. Sammanfattar helgen ganska kort, trevlig, äventyrlig, fint hotell, givande shopping :)


Sweet

Igår fick jag ett provsmak på jobbet, livsfarligt för mig som redan är sockerberoende, och ja självklart blev jag även fast i den här vita supergoda "snöbollen". Har ni inte testat den, så gör det!


Lördag

Ikväll kör jag lördagsmys helt för mig själv, med lussekatter och glögg, Hur gott är det inte med glögg, därför tar jag en kaffekopp istället för mini glögglaset ;)


Helg

Sitter nu i bilen på väg upp till Stockholm, tillsammans med Peter, Annica & Pontus, ikväll ska vi besöka Globen och Idolfinalen! :)

Millis ben börjar bli bättre, svullnade har gått ner men lite feber har hon fortfarande kvar, men snart så.

Ha en bra helg alla!


Bra? Dålig?

Är det någon som har en Volum master Björn Axen eller har testat någon?
Mitt hår är plattare än det plattaste och rakare än det rakaste, får därför tupera det i princip varje dag vilket inte är så värst bra och inte håller det så länge heller.
Tänkte därför om man kanske skulle satsa på en Volum master?


Mitt i veckan

På fredag åker vi till Stockholm, har nog kommit på dom flesta julklapparna nu så dom ska försöka införskaffas när vi är där, sen ska jag bl.a. titta efter den här.


Innan läggdags

Halvvägs ♥

11.12.06

Igår blev det inget inlägg, jag jobbade hela dagen + att mitt hjärta fyllde år så firade honom lite smått på kvällen.

Ringde om mitt förbannade internet igår med, det hela slutade med att det får komma hit en tekniker, 1 månad och 5 samtal senare, grattis!

Nu måste färgen sköljas ur huvudet!


Andra advent

Haft en halv ledig helg, tog ett litet extrapass igår och har haft ledigt idag. Var till Farmor på eftermiddagen tillsammans med alla kusiner och småttingarna och fick "adventsfika", snarare ett helt julbord:)

Milli har lyckats rispat upp sig själv på insidan av ett bakbenet så det är varmt och svullet, men det är inget ovanligt, hon lyckas bli svullen av minsta lilla myggbett så. Jaja jag hoppas snart hon blir bra och att den lilla febern hon har försvinner, hon har iaf tajmat det bra med vädret..

Idag visar jag det lilla rummet i lägenheten, rummet som mest känns ihop slängt och ihop plockat, och det ena köpet från Ullared, den lilla julgardinen.