Ja tack!


Bakning

Igår kände jag inte för att sätta foten utanför dörren, vem gjorde de? Men för att hitta på något så fick det bli en bakdag; Hallonmuffins med frosting.

 


Ut på tur

Den här gången har vi tagit oss ut till släkten i Stockholms skärgård.


Husvakt

En av dom bästa sakerna med att vara husvakt är att man kan sitta ute på altan, grilla och umgås när det är fint väder, så det gjorde vi igår. Bebismys för fulla muggar blev det också, Anna&Tim var här med lilla Travis, vilken goding! Med andra ord en trevlig kväll.

Ännu mer bebisgos har det blivit idag, Carine och hennes lilla Theodor kom hit nu i eftermiddag och umgicks med oss, vi hade en himla massa och prata om så klockan flög iväg. Dags för packning nu, imorgon ska vi iväg på äventyr igen.

Tuva & Theodor

 

och Travis

 

:-)


Familjeliv

Mamma&Pappa har åkt på en liten spontantripp till Gotland så vi fick bli hus-&hundvakt i veckan, gött som igår när det var hyfsat fint väder.
Fint väder trodde jag att det skulle bli idag med, knallade iväg på en promenad vid lunch med Ella och Tuva, kom upp till lasarettet sen öppna sig portarna. Varken regnskydd till vagnen eller paraply hade jag med mig, visst varken vagnen eller jag hade dött av lite regn, dock Ella kanske, hade bara ingen lust att bli blöt så stog och tryckte under taket vid lasarettet och väntade ut skuren, hann sen ta en tur till och landade hemma innan nästa skur och åska kom.
Härligt med svensk sommar!

God morgon!

Vaknar av solen idag, för en gångs skull :) Lillkotten har precis fått mat men somnade om igen, jag håller med henne lite tidigt att gå upp redan. Igår gick dan i ett, stallet på morgonen, lunch hos Farmor, framtidsdrömmar ett steg längre i planeringen och på kvällen grillade vi och hade mys ute i Mörkviken, om det bara kunde bli liiite varmare, vill helst slippa 3 tröjor och jacka i mitten av juli..


Bilder

Har idag skickat iväg bilder på Tuva för framkallning, dags att bli lite seriös och göra ett album till Kotten, runt 200st blev det och hon är bara 2½ månad, ajdå..!
 
 
Ridit Milli & Morran idag sen hann jag tyvär ingen mer, båda tuffade på gallant och för min egen del är det supernyttigt att rida olika hästar. 
 
 
Godnatt där ute.
 
 

Mitt i veckan

Ja vart ska jag börja, bröllopet i lördags var så fint att det till och med tårades i ögonen inne i kyrkan, när blev jag så blödig och känslig? :P
Maten och kvällen var också helt fantastisk bra och om jag ska skryta lite över min bebis så skötte hon sig exemplarisk både inne i kyrkan och på festen, knappt ett pip utan sov mesta delen i sin vagn och var nöjd.

På hästfronten tuffar det på, Milli är riktigt rolig för tillfället och jobbar på bra. Malin är på lite semester i Falsterbo så igår kravlade jag mig upp på Morran och idag på Chippen, himla kul, kanske mest för att det gick över mina förväntningar med slappa magmuskler och ben (usch vilken träningsvärk jag kommer få!) men annars känner jag mig riktigt på g nu, om lillchefen tillåter så kanske det blir alla 3 imorgon ;).

Nu ikväll har vi varit borta hos Annica&Pontus och grillat, med lite sol blev det till och med lite sommarkänsla, tackar!


Liten snabbis

Lovade ju er en uppdatering från bröllopet så en liten sneak peak med två bilder blir det så länge.


Äntligen!

Äntligen fungerar bloggappen igen! Så nu när den är igång igen ska jag försöka uppdatera från bröllopet senare. Sitter nu i bilen och kom iväg smärtfritt förut, Tuva vaknade lite efter 7 imorse, fick mat och somnade om, än så länge sover hon i bilen och är nöjd. Hörs sen!


Då var det helg

Fredag hela veckan.. Den här fredagen har det promenerats, hoppats med min gudasnälla häst, det är tur att hon är som hon är när en annan ska styra runt henne!, fixat, dolat och packats inför imorgon - bröllop i Stockholm. Som vanligt hatar jag allt vad packa heter och jag har säkert glömt hälften av allt jag ska lägga ner till alla. Skoproblem drabbades jag av också när dom jag beställt inte dök upp idag heller. Nej ska försöka sova lite på min kant här, hur kan en 2 månaderskotte på 55cm ta upp nästan hela min sida av sängen? 

Dop

Har ringt och bokat tid i kyrkan för dop nu och hunnit beställa dopkort också.
 
 
 
Snabbt, enkelt och inte direkt någon eftertanke men ett kort blev det i alla fall. 

Ny månad

Blir inte mycket till uppdatering, bloggappen vill fortfarande inte, mycket som hänt sen sist jag skrev, det är ju i alla fall ett som är säkert.
B.la så var Karro, Peters syster, och hennes sambo hemma ihelgen och hälsade på, i lördags var jag, mamma och Tuva till ett blött Sunne på tävling med Milli, duktiga M&M kom 8a i 130, igår kom lillebror Simon hem, perfekt eftersom jag hade missat att jag skulle till tandläkaren idag så han fick agera barnvakt vilket gick super, inte dåligt av honom! 
Annars rullar vardagen på, lillkotten växer och blir stor, 2 månader på onsdag! 
 
Nog med pladder för den här gången.
 
En liten bildbomb kommer
Midsommar
 
Tuva med sin tremänning Felicia
 
 
Min moster Christina och kusin Marie
 
Tuva & morbror Simon.
Ännu mer bortskämd blir hon också, lillkotten, bla.
fick hon dom små skorna av faster Karro ihelgen.