Sista dagen..

..på 2010, just nu spenderas den på ICA fram till 17.15.
Ikväll ska vi dricka rosa bubbel, äta middag och ha nyårsfirande hemma hos Malin & Christoffer, trevligt=)

Gott nytt år alla!


En sak till gjord

Då kan jag bocka av laga tand och bedöva munnen på listan "ha gjort i livet" än så länge.
Var inställd på att det skulle göra ont och ila som tusan och att sprutan skulle svida men det kändes inget alls, haha. Har gått fram tills nu och varit förlamad i halva ansiktet, läskig känsla, och så ska vi inte prata om att äta lunch förut, lyckades pilla i mig lite i alla fall.

Fått både det ena och andra gjort annars idag på eftermiddan. Peter och jag tog oss en sväng på stan, bytte lite julklappar som var i fel storlek och köpte den alkoholhaltiga drycken till på fredag. Har även varit till EM möbler för att kolla lite, soffa är prio 1!







Någon sådan här klassisk soffa i den här färgen får
det nog bli, praktiskt för våran del även fast beiga
och ljusa soffor är grymt snygga.

iiih

Idag finns det ingen återvändo, efter 4 gångers uppskjutning måste jag nu fakiskt ta tiden jag fått och gå iväg till tandläkaren.
Återkommer.

Att hinna med

Dagarna går något förbannat fort, mycket har hänt sen sist.
23 jordsnurrar har jag hunnit fylla
Nytt boende är köpt.
Och julafton har varit.
3 dagar kvar till nyår och igår är första året på 5år som jag inte ska med till Sälen utan ska stanna kvar här hemma för att fira in det nya året.

2006/ 2007


2007/2008


2008/2009


2009/2010

Året 2005/2006s gruppbild hittades inte
och år 2007/2008 glömde vi ta,
om jag inte minns fel?

Snökläder

Dom små fjunflingorna fortsätter att komma ner så det får nog bli så att jag införskaffar mig nya snövänliga byxor så kan jag ut och pullsa sen.
Själv tycker jag Volcoms är riktigt snygga i olika färger.



Julstämning

Grötkväll och julklappsbyte på jobbet ikväll!
Myyyys.

Lyxig tomtegröt

Nytt & fräscht

Ledig dag idag men såklart fullt på "att göra-listan".
Har bla. varit iväg och fått håret fixat. Mörkt som förut igen och dom slitna topparna är borta. Var lite nervös innan jag skulle dit eftersom Fia är hemma och är mammaledig och jag avskyr att byta frisör. Men jag hade fått färgnyansens nummer och håret skulle bara toppas så jag tänkte att de inte kan bli fel och nej faktiskt så blev jag nöjd! =)
Nu ikväll har vi varit hemma hos mamma och pappa och firat mig två dagar i förskott. God mat och fina presenter, det tackar jag för.
Natti!

Tankarna på utsidan

Ikväll stog jag ute på banan och kände hur fötterna började tappa känseln och blev till två isbitar medans min (idag) vilde stuttsade runt mig och var mer högt än lågt, men efter helgen gjorde det mig inget alls, inte ett dugg. Jag önskar att alla skulle kunna få välja att stå där ute och frysa fötterna av sig tillsammans med sin bästa vän och jag önskar att ingen ska behöva vara med om det som hände ihelgen.
Jag lider så med er!



För mig är du den finaste!


Pause

Som ni märkt har jag haft en liten bloggpause på 2 veckor, men ändå verkar ni ha tittat in här dagligen :)
Börjar efter det lilla uppehållet med att berätta att vi bokade resa igår. I Mars åker jag, Peter, Simon, Malin och Christoffer till Thailand! =D Låt tiden gå fort!
Annars här hemma är det väldigt tomt, då några av dom bästa redan åkt dit, på obestämd tid! (Och en annan har flyttat tillbaka till Sunne).
Jag är glad för eran skull, men jag kan inte låta bli att vara lite ego och ändå skulle velat haft er kvar hemma. Ta hand om er kära vänner tills vi ses! =)