Godmorgon

Allesammans

Onsdag och ny dag, från och med idag är jag lämnad i 2 veckor själv här hemma. P ska iväg utomlands och sen jobb, så är det med det, får hoppas att jag klarar mig.

Ska strax hoppa i jobbkläderna och åka till ICA för att tillbringa hela dagen fram till 1800 där, på vägen dit ska jag hämta ut ett paket.

Ha en bra dag!

Kändisfest och tävling

Som jag trodde blev det en kanonbra helg.
Festen hos Sofie och Sofia var ju hur kul som hellst, alla hade verkligen gått in för att vara en kändis fullt ut.



Vem var jag?
Översminkad, förstorade bröst, löshår, myyycket läppglans..




Söndag, dagenefter, och upp på tävling. Till Kumla och rida två klassen med DM. Och hur bra var dom inte då? 2.a i framhoppningsklassen och 2.a i DMet, super!

Malin och Milli

Superhelg



Morgondagen börjar med hästarna, lite shopping i Örebro med P, förnya lite i garderoben + att fixa sista detaljerna till "kändisen". På kvällningen ska det korkas upp för fest.

Söndag ska jag dock upp för att åka iväg på tävling med Malin och Milli, men man märker inte av dom få timmarnas sömn man lyckas få innan man ska upp när man är på tävling, så no problems.

Det kommer bli en superhelg, det tror jag de!

Ny design

Före

 

 

Hanna hjälpte mig med en ny design till bloggen, tusen tusen tack för det!


090924

Dagen idag har rullat på i vanlig ordning, hade ett superskönt pass idag 9-14 bara, var inte igår.
Båda hästarna gick fin fint idag, Lotus fick sig ett trimpass i ridhuset och han verkar trivas i sitt "nya" hem, med hästar och folk överallt.
Milli fick även hon sig ett ordentligt pass idag, hoppträning för Malin, så på söndag blir det tävling i alla fall.

"Kändistemat" börjar rulla framåt och jag börjar lite smått komma fram till vad jag ska vara, lite grejer som ska fixas ihop bara så blir det nog bra.

 


Hej igen

Haft fullt upp från morgon till kväll med jobb och hästar, därför har knappt datorn varit påslagen.

På lördag ska jag vara en kändis, Sofia och Sofie styr födelsedagsfest och temat är att likna en kändis, kul, men vilken ska jag vara?!

"Fint dä"

Om 4 timmar är det helg, iaf i 1 ½ dag. Måste utnyttja tiden väl, om jag inte ska till Karlstad tävla kanske man ska ta sig en sväng till Örebro, men ikväll och på kvällen imorgon är frågan?


Ingen bra dag

Idag är har det varit en sån där dag som jag egentligen borde ha legat kvar i sängen imorse och inte gått upp, hoppat över helt enkelt. Allt har typ blivit, gått och känts fel idag.
Nu ska jag hoppa tillbaka dit jag borde ha varit hela dan och hoppas att jag vaknar upp lite bättre imorgon.

God natt alla!

Vit helg

Tillbaka igen efter min "vita helg" som inte blev värst helvit iallafall.  Lugn fredagskväll med tacos, igår började kvällen lugnt men avslutades tvärtemot och vid 02.00 inatt trippade även jag ut från Statt..
Spontan kväll, men som sakt, det är nästan dom som är roligast

Idag har jag bara varit ute i stallet, hoppade Milli för Malin, en nyttig träning både för henne och mig, men som vanligt är det alltid lika kul att hoppa och träna. Jag låter som en 10-åring när jag pratar om "min" lilla häst, haha.

Nu börjar mammorna igen.

Budget eller ej?

Sitter på jobbet och fördriver lunchrasten.
Ikväll ska en jacka beställas.

H&M 499:-


eller

Modekungen/Chicy 799:-

  


Att man alltid ska ha bestlutångest!


Då var det klippt

Blev inga stora förändringar i håret. Jag tappar nått kopiöst med hår varje dag så vi bestämde att det bara fick bli en vårdande klippning den här gången. Ny klipptid är bokad om 2 månader, då ska det hända nått mer drastiskt..

Hunnit med lite bakning har jag också, Snickerskaka närmare bestämt, superlätt och väldigt gott.


1.

2.

3.

4.



Som vanligt

Ilördags var det tävling, i Torsby, var inte mycket att hurra för och det är tveksamt om jag åker dit igen, tror inte det. Liten bana, spöregn och kladd, usch men så är det. Hade 4 fel i första klassen och 4 fel i omhoppningen i andra så är hyffsad nöjd ändå.

Malin och Sandra hade födelsedagsfest på kvällen och sen var det meningen att vi skulle på B. Rosenström. Dom flesta hamnade nog där också, men inte jag! Nej för vi fick nämligen ingen taxi, en lång historia men just nu går jag hellre vart dom hellst än ringer en taxi i den här stan!

Nog om det, idag är jag ledig, har än så länge hunnit med stallet imorse och bara tagit det jättelugnt. Om 1 timme ska jag iväg och ansa lite av håret, frågan är bara hur?


JA tack!

Skulle vilja ha en ny jacka, möjligt att den här

får bli hemklickad. Nitar och läder- det gillas!


Hello

Tillbaka efter helgen

Shopping i lördags, Marieberg tillsammans med Annica. Skor, linne, t-shirt, väska och lite smått och gott åkte ner i påsarna hem.
På kvällen? Fest, vad annars. Emelie och jag stog för tjejsidan på förfesten.

Söndagen var allmänt seg och tråkig, jobbade och tjänade ihop lite nya slantar på kvällen, det var allt.