Sista dan i november

Tyckte nyss jag skrev att det var sista oktober och ny månad och nu är vi redan på sista dagen i den!

Idag har Milli blivit veterinärbesiktad, hälsokollad, och var frisk som en nötkärna, härligt!

Tog en snabbsväng på stan förut, och blev lite fattigare men ändå 3 par byxor och en topp rikare. Frågan är om båda får stanna kvar eller bara ett par + dom svarta? Inte allt för bra bild kommer där nere..
Använde också mitt presentkort på Kicks som jag fick förra året, på tiden så det inte brinner inne! Så en parfym fick jag med mig hem.

Fortsätter att feja här hemma, lilla rummet storstädades och fick en julgardin idag.
Blev en tur till tippen också så nu finns det lite mer plats och lite mindre skrot i förrådet.

Nu ska dagen avrundas, god natt!


Tisdag 11.11.29

Första dan jag får en stund över sen i torsdags kl 4 då vi tog oss till Ullared. Jag hittade både det ena och andra och är supernöjd! Lägger in lite bilder då och då och visar er lite av inköpen.

Ihelgen hade vi personalfest på Kupolen, en lugn kväll för mig, men annars var det drag!

25 dagar kvar till julafton och visst finns det någon liten klapp i påsarna.


Pyntat

Ja liiite har jag småstartat, har hängt fram stjärnorna i alla fall 2 fönster och så värst mycket mer vet jag inte om jag ska ha heller, dom andra 2 fönstren ska väl få en varsin stjärna eller stake men sen får det nästan duga.

Vårat internet har fortfarande inte kommit igång, fel inkopplat fick vi till svar, hmm därför blir det fortsatt bloggat från bloggappen.

Måste hoppa i säng nu, kl 4 går bilen till Ullared med mig och Madde, här ska det shoppas både det ena och andra! :)

God natt!


Tisdag, en dag försent

Igår hade jag ledig dag och fick även lite gjort, energin börjar komma tillbaka lite igen, hoppas den stannar mer än bara några dagar :)
Min lilla bil gick äntligen på sig vinterdäck (jag vet, verkligen i senaste laget) och medan Peter bytte dom så storstädade jag den- om det var behövligt!
Var ute på en lång uteritt med Milli också, hade tänkt mig en lugn skrittur men det tyckte inte hon som hade myror i hela benen.
Har lyckats fått upp nyckelskåpet här hemma också.

Nu dags för stallet sen jobb.


Årets sista tävling

Tävlingen ihelgen gick kalas, båda hästarna skötte sig fin fint!
Chippen tävlade i fredags 130, 0-0 och precis utanför placering.
På lördagen åkte jag och mamma dit, Milli började med en 130 och vann! :) Båda hästarna gick sen 140, Chippen hoppade galant var 0-0 och placerad 7, Milli hoppade bättre än vad vi trott efter att hon hade haft tokspel i boxen mellan klasserna och hade bara ett litet pet.
Söndag hoppade båda 140, Chippen med 4fel i trekombinationen och Milli hade en onödig rivning på första (!!) hindret men som hon hoppade sen, så det var en aning surt.

Med andra ord kan vi, eller i alla fall jag, sammanfatta med att hästarna avslutade tävlingssäsongen mer än bra.
Jag ser redan fram emot nästa år med nya tävlingar, nya förändringar och äventyr! :)


Svich

Så var denna dag över. Tävling ihelgen,Lidköping, blir nog årets sista, Malin åkte redan i förmiddags med båda hästarna själv har jag jobbat. Hade kvällen ikväll och dagen svichade förbi- herregud vad folk, högt och lågt, men som sakt har tiden flugit iväg!

Snart dags att ta mig i till sängen och krypa ner under täcket, imorgon åker även jag till Lidköping.

Ha en bra helg allesammans! :)


Vilken nivå?

Jag fick frågan för några veckor sen av en tjej om jag inte tävlar alls längre? Nej det gör jag inte svarade jag. Till svar fick jag att jag allså bara red som hobby, hobbyryttare med andra ord. Har tänkt på det där hon sa, hon fick det låta som att man "bara" skruttar runt i skogen och med hästens huvud upp i det blå, och nej det är inte jag, men jag är inte heller den som tränar stenhårt för att bli så bra som möjligt på tävlingsbanan. Jag försöker iofs däremot träna min häst på mitt bästa möjliga sätt för att hon ska kunna (tillsammans med Malin) bli så bra som möjligt på tävlingarna. Så vilken nivå eller gener tillhör jag? Jag kan förstå folks tankar ibland, varför en hobbyryttare ska ha en häst som går 140?! Och tro mig det har jag med funderat på många gånger, för det är väl det jag får se mig som en HOBBYRYTTARE rätt och slätt.

Tisdag

En slapp sådan får det bli, var uppe före tuppen imorse för att fixa hästarna och nu ligger jag fortfarande under täcket och myser med Ella som jag snodde med mig hem :) Jobbhelgen gick bra, i lördagskväll var vi ner på Indiska och åt med Madde&Mattias Emelie&Niklas, och det var lika gott som alltid är redan lika sugen på det igen! Nu är det nog dags att stoppa lite mat i magen sen funderar jag på att baka lite till helgen, tävling fre-sön :)

Fredag 11.11.11

Och min lediga dag den här veckan. För en gångsskull har jag hunnit fått en hel del gjort, mindre roliga saker som dammat och fixat i lägenheten, iofs skönt och härligt med rent och välstädat. Fick även med Peter på en tur till Örebro, där vi fick lite att fundera på eller rättare sakt lite mer att fundera på, mer om det kommer.. En snabbis på Ikea och likaså Hööks. Ikväll har jag haft taco- och idolmys tillsammans med Malin, och nu ropar sängen att det är dags att sova. God natt! :)

Tävlingarna i Örebro

Äntligen ska jag uppdatera er om hur tävlingshelgen gick. I fredags när jag fick stanna hemma lyckades dom vinna 130 klassen, duktiga Malin & Milli! :) Chippen hade ett fjuttigt tidsfel.

På lördagen gick båda hästarna 140. Milli hade snabb tid i omhoppningen men petade sista hindret och hamnade på första utanför placering, synd, men bra gjort, banan var både maxad på höjden och bredden och hindren kom så fort så jag knappt hann med att filma.
Chippen och Malin debuterade 140 tillsammans med bara ett ner, hur bra som helst!

Söndag, samma som lördag, 140 för båda hästarna. Milli var lite seg i benen och hade två ner, men jag är lika stolt över dom tillsammans som alltid.
Chippen skötte sig lika bra som dagen innan, med ett ner.

Lyckades inte ladda ner någon bild på Chippen men dom finns på equipe.
Här är i alla fall Milli.


Vad säger man?

Efter att ha sätt både det ena och andra tv programmet idag måste jag säga att jag är fruktansvärt nöjd över det jag har, mitt jobb, mina vänner, häst osv.
Jag ska försöka sluta ta saker för givet..
Nu snart blir det sängen, upp till stallet imorgon bitti för att fixa Milli inför tävling, Örebro 3 dagar men imorgon kan jag inte vara med och se eftersom jag måste jobba, om jag kommer vara "nervös"- fy för att vänta på hur det har gått ;p
Lördag och söndag är jag i alla fall ledig! :)


Ny månad och nya utmaningar

Tycker ni att mina inlägg är enformiga och väldigt tråkiga med text längst upp och bild längst ner så beror det på att jag får mobilblogga då vårat internet inte har kommit igång än, men snart så.

Haft ledig dag idag, vilket var både skönt och välbehövligt. Har fortsatt fixa lite här hemma så tillslut kanske det blir helt iordning, förhoppningsvis.

Hos hästarna har jag självklart varit också. Milli sprang på som ett X2000 tåg men kändes annars fin på slutet, hoppas hon är taggad inför helgen.
Chili skötte sig utmärkt även idag, helt själv på banan och i mörker och ett extra plus för hans byte snett igenom :)

Innan jag slutar ska jag bara försäkra alla om att jag inte har pesten, men att man är ett "hett samtalsämnet" på krogen fast jag själv inte varit där sen hmm PIP och alla sommarens fester är ju faktiskt rätt intressant.

Tack och god natt! :)

Idag får lilla Chili vara med på bild.